İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş
Daraltma
X
-
Geri gelmeyen adamlar ama .Q7 'yi Celustka halledecektir.Almeida'yı iyi marke etmeliyiz diye düşünüyorum.İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiraz zor..
Bu akşam oynadıkları topu gördünüz mü?..İlk yarı ezmişler Gs'yi..
Acayip iyi ileri uç adamları..
Bizim de defansımız(!)
ha bu arada Egemen-Burak kapışması takdire şayan geçecektir..
Egemen-Burak kapışması izlemeye değer gerçekten
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
O topu 10 maç oynayalımİlk olarak OzcanHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekayseri macindaki futbolu oynayalim rahat rahat kazaniriz...
Açık ara Şampiyon oluruz..
Ama oynayamazsın..ölümüne trabzon !
Yorum
-
orta saha üstünlüğü bizim lehimize.rakipte simao,aurelio silik.bizde colman ve zokora son maç kaçak güreşti ama istediklerinde oyunu domine edebiliyorlar.Almedia tehlikeli oyuncu ama Giray çok formda olacak.teknik taktik savaş olmayacak.çünkü carval Beşiktaşa pek bir şey vermiyor.futbolcularının bireysel becerileriyle 18 puan topladılar.tabiki küçük görmemeliyiz fakat Trabzonspor 2 senedir bu maçların takımı oldu.bizdeyken kazma denilen gladyatör egemenin duygularına hakim olmasının Zor olacağı aşikar.halil ve Burakın şova dönüştereceği bir musabaka bekliyorum.tek fark veya 2 farkla kazanacağız.En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 20.11.2011, 23:26.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Fatih abi,
bu kadar da fanatizm içeren bir yorum olamaz
söliyim...
yani o son cümle hala şüphe ile baktığın anlamına geliyor araya da ''tek fark ya da 2 fark'' diye sıkıştırmışsınız
...
başlangıca göre 4 fark falan olur diye düşündüm ben açıkçası
En son Armağan Dere tarafından düzenlendi; 20.11.2011, 23:30.ölümüne trabzon !
Yorum
-
Gs karsi vermedikleri golu insallah bizim macta telafi etmezler gerci bu sene hakemler bize cok seviyorlarya. Adaletli yönetsinler diyecegim Adaletli olmiyanlardan adalet dilemek komik geliyor. Insallah hem Bjk hem Hakemleride yenecegizYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
kardeşim Beşiktaşta nihayetinde büyük takımdırİlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih abi,
bu kadar da fanatizm içeren bir yorum olamaz
söliyim...
yani o son cümle hala şüphe ile baktığın anlamına geliyor araya da ''tek fark ya da 2 fark'' diye sıkıştırmışsınız
...
başlangıca göre 4 fark falan olur diye düşündüm ben açıkçası
bugün gs önünde beşiktaşın pozisyon üstünlüğü barizdi ama ortada futbol adına bir şey yok.ben iddia ediyorum gs takım filan değil.
sahanın her alanında üstün olacağımızı çok iyi biliyorum.
büyük maçlarda ne kadar iyi oynarsan oyna aradaki fark ikiyi geçmiyor.
biz artık bu maçları daha iyi oynuyoruz.
şüphem yok,iyi oyunla kazanacağız.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum