Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu macin 2. yarisini Digiturkwebtv oc lari sagolsun izleyemedim. AMAAAA
    ilk yariyi izleyen biri olarak bu nasil bir tepkidir. senol hoca ve takima.cildirdinizmi??
    saka mi bu??
    bugun ilk yari o paslari yapan takim bizim takim degilmiydi??
    yazik herkese yazik.. elestiri yapabilirsin ama insaf biz hiciz sifiriz bitiiiz felan

birakin ya su an turkiye'deki en iyi top oynayan EN HIZLI pas yapan takimiz

Yorum

• ah vittek ahh...
      Oscar CARDOZO
      İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
      Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• Volkan Şen 11 başlamalı artık ..
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• bu macı hakem katletmistir o pozisyona penaltı calan hakem kordur, mac oynanırken plot kameradan anladım faul olmadıgını, glowackinin pozisyonu faul filan degildi,, biz daha iyi oynamıstık,,bu macı da biz alacaktık hakem macı katletmeseydi, telegolde de sacmalama diz boyu, bu adamlar nereleri ile izliyorlar macı,,,, macın kısa ozeti ''hakem macı katletmistir'',,,

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            imzani düzelt bro...
            Neden düzeltiyim.O Toplari Metin Aktas bile sektirmezdi.
            Son Dakikada Quaresmaya müthis bir pas.
            Pardon simdi farkettim
            Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak amour_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Fairplay fairplay diye diye takımı ne hale getirdiniz hakemler bile artık tınlamıyor bizi. Bu ne rezillik ortasahadan bu kadar rahat bir penaltı nasıl çalınabilir. Kendi sahasında oynayan bir takımın nizami golü nasıl verilmez. Maalesef İstanbul medyasının oyununa geldiniz bir bjk'lı inter maçında takımımızı destekledi diye olmadık işler yapıldı.Bu Mağlubiyetin bir numaralı sorumlusu taraftardır.

ve eklemek gerekiyor suspus oturan kılıbık yönetim.

Yorum

• Alan ve Halil sapır sapır dökülürken Şenol hocamın maçı bizim gibi izlemesi büyük hataydı. Yorgunluk ve Şenol hoca faktörüyle bugün maalesef Fırat oç da katkılarıyla bck ye yenildik. Şu halde bile yenilmiyorduk ama Glo. nun pozisyonuna faul verdi şerefsiz.
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• Yalnız duran topları da berbat ötesi kullanıyoruz ya berbat.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• yahu 10 kişi bile rakip kaleye ataklar yaptık..ben gole kadar 8 kişi defans yapan bir jimnastik izledim..napalım gol olmadıysa..oyunumuz güzeldi gayet...
                    paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• babayıgıt baskan olcak cıkcak dıcekkı bu fırat aydınus daha avnı akerın kapısından gıremez dıcek !!!! bu orospunun dogurdugu daha trabzona gelemez dıcek ama nerde ole baskan
                      https://twitter.com/AlihanGedik

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Neden düzeltiyim.O Toplari Metin Aktas bile sektirmezdi.
                        Son Dakikada Quaresmaya müthis bir pas.
                        3 tane karşı karşıya ?

Inter deplasmanından 3 puan ?

Çok yazık size, çok ayıp. Biri Burak satılsın diyor diğeri Tolga'yı protesto derdinde vay be ne hallere düştük alkış
                        7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Rotasyon yapmadan bir şey yapamayız bu ligde. Halil'i kesecek adam bulamıyorsak boşverelim gitsin.
                          Aynen hoca rotasyon yapmayı pek sevmiyor ama bu maç trafiğinde futbolcular çok yoruluyor. Mesela Halil yerine Volkan Şen oynayabilirdi.İnter maçında yorulanların yerine Sapara, Henrique, Adrian gibi adamlar 11 başlayabilirdi.
                          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• burak ı 17 den satmayalım diyenler vardı , 7-8 vazzgeçtim 6 ya satarsak büyük iş yapmış oluruz. ya bu kadarda berbat oynanmazki.

Yorum

• Şenol Hoca yapmadığı değişikliklerle çıldırttı bu akşam..
                              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Tsikopat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Simdi Besiktas bu aksam harika top oynadi ve bileginin hakkiyla kazandi diyorsunuz. Dogru mu anlamisim?
                                hayır kardeşim,maçta hakemin kesinlikle tarafsız bir yönetim gösterdiğini söylüyorum...ayrıca futbol oyununda ezene değil,golu atana puan veriliyor....
                                .....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X