Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 11. Hafta | Mersin İ.Y. 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• aslanim giray... buraki kiskandi mi ne yapti...
    gol kralligina kendi isminide koydu...

ben girayi birakin sahayi,dügünümde bile oynatmam...
    İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
    Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
    FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN

Yorum

• Onu bunu bilmem ama Adrian için verilen 5.5 milyon euro rezalet.
      Tarihi bir kazık...

Yorum

• İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        insanın doğasında yanlışlık olacakki ders alsın daha az yanlış yapsın.

ama unutmayalım.

hocamızın her gelişinde şampiyonluğa oynuyoruz.yönetimin onca yanlışlarına rağmen şenol hocamızın deyimiyle destek çıkmamız gerekiyor.

çıtayı birden yükseltmekle başarıya orantlı futbolu beğenmemezlik yapmamız mantıksız.

hocamız hatırlanacağı üzere geçen sene çok önemli bir örnek verdi.ingiliz fulham takımı 2000 senesinde önündeki 10 senede avrupa kupalarında final oynama hedefini 9 sene sonunda gerçekleştirdi.bizde bu modelden gitmeliyiz demişti.ve bum model hemen uygulanamazdı.doğru hamleler ve SABIR gerekiyordu.şimdi sabırla beklememiz gerekiyor.
        Eyvallah hatalarımızdan ders alalım.

Peki neden yönetim 4 yıldır Menejerlerin kulu kölesi ?

Peki neden Şenol Hoca açık açık isteklerini yerine getirmeyen insanları önümüze atmıyor ?

Peki neden Şenol Hoca isteklerini belirtip, istediğini aldırmıyor da, mucizeler peşinde başka Burak'ların peşinden koşuyor ?

Hocam, biz hatalarımızdan ders alabilecek bir millet değiliz.

Türk milleti olarak o kadar hata yapıyoruz ki, ya ders alacak olanın hangisi olduğunu unutuyoruz, yada ders almak işimize gelmiyor.

Çünkü düzensizlik herkesin işine geliyor.

Son bir sorum var.

Ben doğmuşum son şampiyonluk gelmiş, ALLAH kısmet ederse 6 ay soınra çocuğum olacak. Yani aradan geçmiş, 29 yıl. (Sezon sonu)

Daha ne kadar sabır ?

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Eyvallah hatalarımızdan ders alalım.

Peki neden yönetim 4 yıldır Menejerlerin kulu kölesi ?

Peki neden Şenol Hoca açık açık isteklerini yerine getirmeyen insanları önümüze atmıyor ?

Peki neden Şenol Hoca isteklerini belirtip, istediğini aldırmıyor da, mucizeler peşinde başka Burak'ların peşinden koşuyor ?

Hocam, biz hatalarımızdan ders alabilecek bir millet değiliz.

Türk milleti olarak o kadar hata yapıyoruz ki, ya ders alacak olanın hangisi olduğunu unutuyoruz, yada ders almak işimize gelmiyor.

Çünkü düzensizlik herkesin işine geliyor.

Son bir sorum var.

Ben doğmuşum son şampiyonluk gelmiş, ALLAH kısmet ederse 6 ay soınra çocuğum olacak. Yani aradan geçmiş, 29 yıl. (Sezon sonu)

Daha ne kadar sabır ?
          Allah inşallah sağlıklı doğum nasip eder.bahtı güzel olur inşallah.

yönetim kısmına katılmamak elde değil.herkes herşeyin farkında.

sabır herşeyin anahtarıdır.ben kendimden örnek vereyim.3 sene hamallık yaptım ev sahibi olmak için.3 öğünün herbirinde tavuk yumurtası yedim.tanesi 25 krş.1 milyar maaş alıyordum.900 tl aylık taksit ödemem gerekiyordu.afedersin yumurta olmuştu her yanım.yumurta geğirmekten bi hal olmuştum.her gün evden işe işten eve toplamda 14 km yol yürüyordum.kimseye güven etmeden onca zorluklara rağmen daire sahibi oldum.

şenol hocaya bu sefer sıkı sıkı sarılmamız gerekiyor.peşinden ünal hocayıda getiriyor.daha sabırlı olalım.mükafatını göreceğiz.

mutlaka!
          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Allah inşallah sağlıklı doğum nasip eder.bahtı güzel olur inşallah.

yönetim kısmına katılmamak elde değil.herkes herşeyin farkında.

sabır herşeyin anahtarıdır.ben kendimden örnek vereyim.3 sene hamallık yaptım ev sahibi olmak için.3 öğünün herbirinde tavuk yumurtası yedim.tanesi 25 krş.1 milyar maaş alıyordum.900 tl aylık taksit ödemem gerekiyordu.afedersin yumurta olmuştu her yanım.yumurta geğirmekten bi hal olmuştum.her gün evden işe işten eve toplamda 14 km yol yürüyordum.kimseye güven etmeden onca zorluklara rağmen daire sahibi oldum.

şenol hocaya bu sefer sıkı sıkı sarılmamız gerekiyor.peşinden ünal hocayıda getiriyor.daha sabırlı olalım.mükafatını göreceğiz.

mutlaka!
            Amiin, ALLAH razı olsun. Sizi de tebrik etmek isterim.

Benim anlatmak istediğim Şenol Hoca değil. Ona tabiki sahip çıkalım, fakat artık o da değişmeli. Tepkiyi dile getirmeli, istemeli, istemediğini aldırmamalı.

Takımda o kadar fazla gitmesi gereken adam var ki.

Satmaya kalksanız satamazsınız bile.

Sıkıntılar bunlar. Hocaya kabahat bulmuyorum ki, adamın istediklerini almıyorlar, o da elindekileri çıkarmıyor. Sürünüp gidiyoruz.

Yorum

• Şampiyonlar ligi öncesi her takımın puan kaybetme lüksü vardır...Bu adettendir de diyebiliriz.

Ör: lille-csk-lyon üçüde puan kaybetti...Yarında diğerleri kaybeder...Relaks olalım..

Belkide tarihin en önemli maçını çıkacağız salı günü...Destek zamanı...
              Trabzon hersene şampiyon olsaydı bu kadar çok sevemezdim

Yorum

• canlari sagolsun...
                İnsan ol evlat!

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Amiin, ALLAH razı olsun. Sizi de tebrik etmek isterim.

Benim anlatmak istediğim Şenol Hoca değil. Ona tabiki sahip çıkalım, fakat artık o da değişmeli. Tepkiyi dile getirmeli, istemeli, istemediğini aldırmamalı.

Takımda o kadar fazla gitmesi gereken adam var ki.

Satmaya kalksanız satamazsınız bile.

Sıkıntılar bunlar. Hocaya kabahat bulmuyorum ki, adamın istediklerini almıyorlar, o da elindekileri çıkarmıyor. Sürünüp gidiyoruz.
                  eyvallah teşekkür ederim benimde çocuğum var.

tek teselli Trabzonspor.

saygılar.
                  Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    * Armağan sana şu 96'yı sürekli hatırlattığın için bazen uçan tekme atmak istiyorum
                    çççççççççççç Abi çok güzeldi ya
                    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      evet 96'da da bu böleydi 30.hafta 4 puan önde olan 3-4 yılın birikimi takım şampiyon olamadı...
                      kenardan bastırın da bastırın elleriyle...
                      bu sene yine aynı verecekler mi vermeyecekler çünkü seni yok görüyorlar..devre arası ne zaman iyi geçti son yıllarda Trabzonsporda bi söleyin..
                      bu sene fazla bişe beklemiyorum artık ben.
                      senin eger kayitli yasin dogruysa 96 yi nerden hatirliyorsun birader benim bi halam vardi oda eskiden 3 yasindaki anilarini anlatirdi sende ona benziyorsun ne hafiza var sizde arkadas 8-9 yasinda bile maclari kritike ettinizde simdide hatirliyor yaziyorsunuz helal olsun valla ne diyeyim
                      # 61 Onur Recep Kivrak
                      " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• * Burak hedef forvet değil, olmamalı. Bir an önce de gol krallığı yarışından vazgeçmesini temenni ederim. Yoksa ligin ilerleyen günlerinde Burak'la sorunlar yaşayacağız. Halil en uçta, Burak sağda, Henriqe solda en ideal kurgu mevcut kadroda bence.
                        * Bence bu maça çok daha yedek ağırlıklı kadroyla çıkabilirdik. Zira as kadrodaki oyuncular maç seçiyor. İyi rakibe iyi oyun, zayıf rakibe kötü oyun. Volkan-Sapara-Henriqe-Aykut falan 11 de olabilirdi yani.
                        * Adrian'dan ümidi kesmek üzereyim. Tomas Jun gibi bir kazık olmasından korkmaya başladım.
                        * Kanatlar tamamen sıfır, hiç çalışmıyor. Hoş çalışsa da ortaları değerlendirebilecek forvet tipi yok elimizde şu an. Ama yine de kanatlardan hücumu genişletme bile denenmiyor doğru dürüst. Tüm oyun planımız göbekten ve defans arkalarına atılan toplar. Bu sistemi de rakipler çözü artık.
                        * Mersin taraftarına teşekkür ediyorum buradan. Güzel bir pankart açtılar ve karşılıklı Mersin-Trabzon tezahüratları yapıldı. Belki de hiç küfür duymadan bir staddan ayrıldım ömrümde. Her iki taraftar da gayet iyiydi bugün. Biz epey ıslansak da yine de sesimizi duyurmaya çalıştık işte.
                        * Önümüzdeki maçlara bakıyoruz
                        #7 King of Kings

Yorum

• Canin sagolsun firtinam, canin sagolsun.
                          Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            cech ilk maçlarda iyiydi şimdi cale gibi oynamaya başladı..
                            Şuan Cale'den eksiği var, fazlası yok.

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              * Armağan sana şu 96'yı sürekli hatırlattığın için bazen uçan tekme atmak istiyorum
                              fazla uçma hemşom
                              tatanga

Yorum

• Allah icin güzel Gol atti MOritz valla

Bu aralar Mersin'de yer cekimi galiba iki katina cikmis. Mersin'li Oyuncular bir cadir kurmadiklari kaldi. Adamlar her Pozisyonda agridan yerde kamp yaptilar. Hakem'de takti hemen 3 dk. uzatmayi. Hey gidi sadece Zurita kendi basina 5 dakika yerde yatmistir.
                                "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X