Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 11. Hafta | Mersin İ.Y. 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mersin maçında hafifletici bir çok sebep var.
    Giray ve Burak milli takımdan morali bozuk ve sakat döndü.
    Zokora, Adrian milli takımdaydı.

Yağmur unutulmamalı. İnter maçı hiç şüphesiz, etken.
    Askerde bir komutanımız vardı, hiç sevmezdim.

Bir lafı vardı,

Bahane popo gibidir, her askerde bulunur.

Sanırım her takımda da bulunuyor

Yorum

• eleştirirken biraz düşünsek keşke.şenol hoca bu takımda eleştirilecek en son kişidir.yanlışları yok mudur tabii ki vardır.ama bu kadar abartı oluyor artık.bence bu akşam burak ile başlamamalıydık.belli ki sakatlığın etkisi geçmemiş,yokları oynadı,bazı eleştirmek için hazırda bekleyenlere yem oldu.bir de şu gençlere sanş vermeme inadından vazgeçse şenol hocam.adrian denilen kazma yerine ereni sahada görmek istiyorum ben yahu.
      from BOGAZIÇI

Yorum

• cech ilk maçlarda iyiydi şimdi cale gibi oynamaya başladı..
        @tsmustafakemal
        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• evet 96'da da bu böleydi 30.hafta 4 puan önde olan 3-4 yılın birikimi takım şampiyon olamadı...
          kenardan bastırın da bastırın elleriyle...
          bu sene yine aynı verecekler mi vermeyecekler çünkü seni yok görüyorlar..devre arası ne zaman iyi geçti son yıllarda Trabzonsporda bi söleyin..
          bu sene fazla bişe beklemiyorum artık ben.
          ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Armağan istanbulun hangi semtindesin

kardeşim git bi işkembecide kelle paça veya işkembe çorbası iç.

ama burak'a bu denli sallama
            gel abi beraber içelim fındıkzadedeyim..
            ölümüne trabzon !

Yorum

• manisa, belediye, samsun

bu maçlar kazanılabilirdi,

antalya ve mersin maçlar nedense takım halinde istenmedi kazanmak maçı.
              @tsmustafakemal
              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Manisa 1-1 Trabzonspor sonrasında İnter'i 1-0 yendik.

Mersin 1-1 Trabzonspor , inşallah yine yeneriz.
                @tsmustafakemal

Yorum

takımın başında şenol hoca oldumu rahat olalım.gerektiği yerde vites yükseltiriz.şimdi motoru rahat bırakıp rolantide gitme zamanı.şampiyonlar ligi yolunda hız sınırı yok.şimdi bu yola çıkıyoruz.direksiyonda şenol hoca var.bize emniyet kemerlerimizi bağlayıp izlemek düşer.
                  Şenol Hoca iyidir, hoştur, ama yanlış yerleri de vardır.

Bu takım ne kadar onun elinde olsa da, iş sahada ki adamda biter.

Burak 2 topu ıska geçer atamazsın,

Tolga 1 topu elinden kaçırır yenilirsin.

Kısacası başarı her zaman hoca ile doğru orantılı değildir, iyi skor kesinlikle ve kesinlike takım işidir. Bir yerin aksarsa iş bieter ellerinden gider.

Yorum

• şenol hoca çok şansssız seveni çok....eleşdireni az....

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      gel abi beraber içelim fındıkzadedeyim..
                      eyvallah kardeşim içmiş kadar oldum.

Burak biziz şenol hoca biziz biz Trabzonsporuz.

memleketimizin takımıyla övünmeye devam...
                      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• * Armağan sana şu 96'yı sürekli hatırlattığın için bazen uçan tekme atmak istiyorum
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şenol Hoca iyidir, hoştur, ama yanlış yerleri de vardır.

Bu takım ne kadar onun elinde olsa da, iş sahada ki adamda biter.

Burak 2 topu ıska geçer atamazsın,

Tolga 1 topu elinden kaçırır yenilirsin.

Kısacası başarı her zaman hoca ile doğru orantılı değildir, iyi skor kesinlikle ve kesinlike takım işidir. Bir yerin aksarsa iş bieter ellerinden gider.
                          insanın doğasında yanlışlık olacakki ders alsın daha az yanlış yapsın.

ama unutmayalım.

hocamızın her gelişinde şampiyonluğa oynuyoruz.yönetimin onca yanlışlarına rağmen şenol hocamızın deyimiyle destek çıkmamız gerekiyor.

çıtayı birden yükseltmekle başarıya orantlı futbolu beğenmemezlik yapmamız mantıksız.

hocamız hatırlanacağı üzere geçen sene çok önemli bir örnek verdi.ingiliz fulham takımı 2000 senesinde önündeki 10 senede avrupa kupalarında final oynama hedefini 9 sene sonunda gerçekleştirdi.bizde bu modelden gitmeliyiz demişti.ve bum model hemen uygulanamazdı.doğru hamleler ve SABIR gerekiyordu.şimdi sabırla beklememiz gerekiyor.
                          En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 19.11.2011, 02:01.
                          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• senol hoca ne dedi : ilk yari bitene kadar inisli cikisli olacaz, öyle tahmin ediyorum.. cok doru bi tespit yapmisti... bunu da biz kabul edelim.. ya ne bekliyoruz biz.. her yil 82 puan alan bi takimmi? ilk defa katildimzi sampionada yari final oyamak mi.. interi milano da yendik diye her macimizi yenmek mi??

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              * Maçı Gerizekalı Radyo Kurumu (Kısaca Trt) den dinleyen biri olarak kendimce kısaca bir özet geçeyim.
                              * En çok Alan,Serkan ve Giray'ın adını duydum , yine canlanmak için gol yememiz gerektiğini hissettim.
                              * Maçı anlatan Cüneyt Kıran adlı şerefsiz Mersin'in golünde abartmıyorum adeta anırdı , bizim golümüzde resmen üzüldü , bilmiyorum başka dinleyen oldumu yada banamı öyle geldi.
                              * Bu takımı bu Yönetimi hala eleştiren varsa diyecek bişey bulamıyorum , ben çok rahattım yenilsek bile gurur duyucaktım çünkü millet dinlenirken bu çocuklar 3 günde bir maç yapıyorlar.
                              * Takımımız Barcelona değil sizde Dünyanın en iyi taraftarı değilsiniz şuraya bazı şeyleri yazarken azıcık düşünün...
                              Bu yazidan sonra elime nasil bir kontrat verirsen ver, sonuc:

Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

insanın doğasında yanlışlık olacakki ders alsın daha az yanlış yapsın.

ama unutmayalım.

hocamızın her gelişinde şampiyonluğa oynuyoruz.yönetimin onca yanlışlarına rağmen şenol hocamızın deyimiyle destek çıkmamız gerekiyor.

çıtayı birden yükseltmekle başarıya orantlı futbolu beğenmemezlik yapmamız mantıksız.

hocamız hatırlanacağı üzere geçen sene çok önemli bir örnek verdi.ingiliz fulham takımı 2000 senesinde önündeki 10 senede avrupa kupalarında final oynama hedefini 9 sene sonunda gerçekleştirdi.bizde bu modelden gitmeliyiz demişti.ve bum model hemen uygulanamazdı.doğru hamleler ve SABIR gerekiyordu.şimdi sabırla beklememiz gerekiyor.
                                şenol hoca ile şampiyonluğa koşmamızın tek nedeni.....ona olan sevgimizdendir......trabzonlu ve trabzonsporlu olduğu için...

diğerlerine boyle bakmıyoruz...........!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X