Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 11. Hafta | Mersin İ.Y. 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yanbeyi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    akıllı fare bile deneylerde boş alana koşmaz....ya bir yerde gizlenir...ya da hedefe kilitlenir........hedef ödüldür........burak gol krallığı ödülüne kilitlendi...kazanmak veya kaybetmek artık umurunda değildir....takım ruhu yokdur...bencillik ön plandadır...ben boyle düşünüyom

Düzeltilemez mi? Zor mu yani??
    "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
    "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      * Abi sen gerçekten Trabzonsporda oynayan Burak Yılmaz var cidden ondanmı bahsediyorsun , eğer aynı Burak'sa kendimi yerden yere atmak istiyorumda
      yerden yer atma kendini...inşallah ben yanılırımda kendimi yerden yer atarım eski günlerde ki gibi....trabzonspor için...

Yorum

• Vur ama öldürme...

Yorum

• * Burda bir kitle var takımından her daim zevk alan ,bir kitle var sürekli bir sorun arayan , hah sürekli sorun arayan o kitleye sesleniyorum bu takım sizi hiçbir zaman mutlu edemez yol yakınken Barcelonayı tutun , gerçi siz ordada kendinizi mutsuz edicek birşeyler bulursunuz ya , neyse ...
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak yanbeyi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            akıllı fare bile deneylerde boş alana koşmaz....ya bir yerde gizlenir...ya da hedefe kilitlenir........hedef ödüldür........burak gol krallığı ödülüne kilitlendi...kazanmak veya kaybetmek artık umurunda değildir....takım ruhu yokdur...bencillik ön plandadır...ben boyle düşünüyom
            Çok övgü aldı, aşırı övgü sonu hüsran

Takımda ki diğer oyuncularda kıskançlık var sanki
            Pas zamanlamaları hep mi yanlış olur ? (Serkan, Alanzinho, Halil, Adrian)
            @tsmustafakemal
            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              lille berabere , cska mağlup olur böyle şeyler

önemli olan inter maçı
              Önemli olan lig sonucu değil ki.

Çünkü ne yaparsanız yapın size vermiyorlar bu kupayı. Sonucunda mücadelenin de önemi yok. Adaleti daha yüksek yerlerde borumuzu öttürmeliyiz biz.

Ama bu takım top oynamıyor.

Başkalarının da oynamaması bizim bahanemiz değil, olamaz da...

Yorum

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Düzeltilemez mi? Zor mu yani??
                bir hedefe kilitlendin mi...o hedefden ayrılmak zor ...ben oyleyim en azından...ama başkalarını bilmem..
                inşallah düzelir de ben yanılırım..şenol hoca ile başarıdan başarıya koşarlar...kim istemez ki...hangi trabzonsporlu bu başarıyı gölgelemek isterki..

Yorum

• her topun başına koşmasından anlamıyormusunuz burak'ı..
                  zaten burak hep oydu..
                  at bana bana ben gol atayım..
                  böle artistleneceği belliydi..
                  ölümüne trabzon !

Yorum

• Geçen Hafta Gol ,Bu hafta El Görülmedi hakemler kanatsız Uçuyor.Ha unutmadan Pfdk'dan Ceza bekliyorum.
                    Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                    Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Önemli olan lig sonucu değil ki.

Çünkü ne yaparsanız yapın size vermiyorlar bu kupayı. Sonucunda mücadelenin de önemi yok. Adaleti daha yüksek yerlerde borumuzu öttürmeliyiz biz.

Ama bu takım top oynamıyor.

Başkalarının da oynamaması bizim bahanemiz değil, olamaz da...
                      Mersin maçında hafifletici bir çok sebep var.
                      Giray ve Burak milli takımdan morali bozuk ve sakat döndü.
                      Zokora, Adrian milli takımdaydı.

Yağmur unutulmamalı. İnter maçı hiç şüphesiz, etken.
                      @tsmustafakemal
                      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Geçen Hafta Gol ,Bu hafta El Görülmedi hakemler kanatsız Uçuyor.Ha unutmadan Pfdk'dan Ceza bekliyorum.
                        Yan hakem eli bariz görmedi, hadi geçen hafta hakem geride idi. Top 1. sn girdi çıktı.

Bu hafta hakem eli gördü bilerek vermedi, gol olduktan sonra suratında ki ifadeden belli oluyordu.
                        @tsmustafakemal

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hocam, daha dün Trabzonsporlu olmadık biz. 96 yıkımını da yaşadı bu yürek.
                          7-1 Beşiktaşa yenildiğimizde ilk okuldan kaçma nedenimdir Trabzonspor. Bu takımın peşinde en büyük yıkımı TARAFTARI yaşamıştır. Yaşamıştır ama hala daha en büyük desteği onlar verir.

Sanıyor musun o 82 puan ile kaan şampiyonluğa senden benden taraftardan başka çok üzülen vardı ?

Bu olayın yıkımının bu kadar büyük olduğunu bilen ADAM (Trabzonspor'un hakkını savunması gereken godamanlardan bahsediyorum) Trabzonspor'un hakkını savunacak arkadaş, yedirmeyecek o şampiyonluğu 82 puan ile.

Kaldı ki benim alıntıladığınız mesaj da belirttiğim futbol oynamıyrum söylemi, bu sezon başı ile başlayan bir durumdur. Yani takım DAĞITILDIKTAN sonra.

Evet arkasındayım, Kayseri maçı hariç, Trabzonspor top falann oynamamıştır.

Son olarak, bu futbolun her büyük takıma yeteceğini söylemişsiniz.

Geçen sene fırtınalar estiren Trabzonspor bakın bakalım derbi maçlarını hangi skorlar ile bitirmiş. O kadro ile bitmiş rakipleri tek farklar ile zor devirdik. Bu sene bu kadro ile, bu futbol ile nasıl bu kadar rahat oluyorsunuz anlamıyorum...
                          takımın başında şenol hoca oldumu rahat olalım.gerektiği yerde vites yükseltiriz.şimdi motoru rahat bırakıp rolantide gitme zamanı.şampiyonlar ligi yolunda hız sınırı yok.şimdi bu yola çıkıyoruz.direksiyonda şenol hoca var.bize emniyet kemerlerimizi bağlayıp izlemek düşer.
                          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• 6 maç kaldı, 4 galibiyet, 2 beraberlik

34 puan çok iyi. Bu yeni kadro ile.
                            @tsmustafakemal

Yorum

• hakem hataları olacak bunu şenol hoca da dedi..iş onlara rağmen kazanmakdır....
                              bu insanın içindeki vesveseye,insani cinni şeytana ,rağmen cenneti hak etmek gibi...
                              yıllardır hakem hatası oluyor...kasti olanları da var.........
                              ben kasıt olsa da yasalarla susturulduğumuzu düşünüyorum.......

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                her topun başına koşmasından anlamıyormusunuz burak'ı..
                                zaten burak hep oydu..
                                at bana bana ben gol atayım..
                                böle artistleneceği belliydi..
                                Armağan istanbulun hangi semtindesin

kardeşim git bi işkembecide kelle paça veya işkembe çorbası iç.

ama burak'a bu denli sallama
                                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X