şimdi bu futbolun ve maçın sonucunun sorumlusu yine futbolcular vs yöneticiler falan mı
yoksa şenol güneş mi.
yine yanlış zamanda yanlış değişiklik yapıyor.
Yönetim tabiki. Niye mi? Senol Hoca Mustafa'yi oynatmak zorunda kaliyor, cünkü elinde baska biri yok! Senol Hoca Burak'i oynatmak zorunda kaliyor, cünkü elinde baska bir isim yok!
YÖNETIM...!
..
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Bu maçta 1 puan çok bile
takımın oynamaya niyeti yoktu sanki zorla oynatılıyormuş gibiydiler
kimse maçı ciddiye dahi almadı
İnşallah sebebi İnter maçıdır
Biliyor musunuz Trabzonspor'un düşmana ihtiyacı yok .Taraftarı zaten düşman..
Neden hep karalama kampanyası.Burak bir maçla neden yok ediliyor.Belki bir sorunu var .Her maç iyi olması beklenemez dimi
ustelik kadro ve enerjimizi bu kadar idareli kullanmanmamız gerekirken
ustelik carsamba gunu tarihe gecebilecek bir macimiz varken
ustelik haftaya bjk maci varken
valla bu play - off sisteminde 1 puan cok iyidir. hemde kotu oynayıp.
bu macta yenilsek farketmez. Cl de interi bir kez daha yenelim de.
ulan şerefsiz lig tv,volkana yapılan faulu,faul değilmiş gibi 1000 kez göstereceğine,adamların elle aldığı topu ve o toptan gelen golünü göster 2 kere..
Bu adrian orta açmayı bilmiyor abi ya. Son pozisyonda içerde 10 kişi var gidiyor yerden orta açıyor. Golde de aynısı oldu ama şansa moritze çarptı.
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum