Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 11. Hafta | Mersin İ.Y. 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

mersin defansı hala bank asya ligi düzeyinde,çok hata yapıyorlar ve araya atılan toplarda defansı çok boşluklar bıraktığından bizim her atağımız gol şansı yaratır.kalecileri yerden gelen sutlarda çok kötü ve elinden topu çok kaçırır atılan şutlar sonrası dönen topları iyi takip edebilirsek golü rahat buluruz.mersin bu tip maçlara beraberlik için çıkar ilk golü yedikten sonra maçı çevirmesi çok zor olur.burak bu maçtada en az 2 tane atar,buraktan farklı olarak henrique oynarsa ondanda gol bekliyorum

Yorum

Mersin çantada keklik bir takım değil ama yine şampiyon olmak istiyorsak böyle maçlarda puan kaybetmememiz lazım,ben güzel bir oyunla ve güzel bir skorla maçı kazanacağımızı düşünüyorum,başarılar Trabzonsporumuza...

Yorum

Mersin, Galatasaray deplasmanında bile zaman zaman açık oynamayı tercih etti. Öyle ahım şahım takım değiller ama kontrollü oynamakta fayda var. Burak zaten defans arkasına sarkıp 1-2 tane atacaktır.

Yorum

araya atılan toplarda ilk yarıdan öne geçersek zokora nın dinlendirilmesi lazım.İnter karşılaşmasında diri bir zokoraya ihtiyacımız var.

Yorum

Deplasman olduğu için sıkıntı olmayacağını düşünüyorum...Evlerinde açık oynayacaklardır, Burak'a 2 çizik daha ekleyelim

Şaka bir yana tabii ki kolay bir maç olmayacak, çünkü akıllar Inter maçında olacak büyük ihtimal, kapanık oyun seçerseler berabere bitme ihtimali yüksek ama dediğim gibi açık oynarlarsa her türlü alırız...

Yorum

Nasıl bir kadroyla gidilir ki Mersin'e? Salı günü milli maç var, bizim oyuncuların Trabzon'a gelmesi Çarşamba'yı bulur. Perşembe günü Mersin'e hareket... Millilerimiz ya idman yapmadan maça gidecek ya da ciddi bir rotasyon olacak kadroda. Şenol Hocanın idmanları kapatması da rotasyon düşüncesini gösteriyor olabilir.

Yorum

Antep maçında Aykutu çok beğendim..Zokora dinlendirilmeli...
                "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Antep maçında Aykutu çok beğendim..Zokora dinlendirilmeli...
                  Bence adrianı dinlendirip zokora Aykut colman Volkan 4 lüsü daha iyi olur (Volkan iyileştiyse) ikinci yarı duruma göre alan ve henrique alınır oyuna. Adrian yüzünden colman zokorayla defansif oynamak zorunda kalio Hoca Aykutu oynatarak colmani ofansta daha etkili oynatabilir.
                  Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

olası bir puan kaybı olur diye düşünüyorum maalesef. inter maçı dolayısıyla, as oyuncular takımda olmayacaktır..

Yorum

Arkadaslar trabzonddayim mac yokk bari antremanlara gidelim saatleri hakkinda bilgi verirmisiniz hic bir yerde bulamadim bugun ve yarin icin

Yorum

Daha maça var.. Benim kafamda milli maç var.. ama kazanırsak lider oluyoruz.. Maç fazlasıyla da olsa lider olmamızı istiyorum açıkçası.. Ayrıca gs - bjk maçı da var bu hafta.. kazanırsak derbide ne sonuç olursa olsun geçen haftaki gibi karlı bir hafta olur.. İnşallah.. Mersin kendi sahasında iyi oynayan bir ekip.. Ama maçtan koparlarsa fena dağılıyorlar.. Pek ortaları yok.. Erken gol işi bitirebilir ama olmazsa olmadı diye de stres yapmaya gerek yok.. İnşallah her şey güzel olur.. Başarılar Trabzon..
                        20+10+20+11 = 61
                        2+0+1+0+2+0+1+1 = 7

Yorum

Zor maç olacaktır..
                          Burak milli takım şokunu üstünden atlatması gerekir diye düşünüyorum..
                          ölümüne trabzon !

Yorum

3 puan alamayabiliriz diye düşünüyorum. İnşallah alırız.

Yorum

Mersin kendi dengindeki takımlara karşı iyi,gs'ye karşı da iyi oynamıştı penaltı kaçırdılar hatta.fener maçında da fena sayılmazlardı ama kaybettiler işte.İç sahada basit hatalar yapıyorlar.Bizim de hayati bir maçımız var salı günü.Bakalım ne olacak..
                              Ayrıca başka şehirlerden maça gelecek olan arkadaşlar varsa bana özel mesaj atarsanız elimden geldiğince yardım edebilirim

Yorum

Mersin iyi pas yapan bir ekip, açık futbol oynuyorlar. Kapanmazlarsa güzel bir mücadele olur, zorlansak da kazanırız bence.
                                7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X