Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 11. Hafta | Mersin İ.Y. 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Kayseri maçında oynadığımız oyunla yenemeyeceğimiz takım yok, yavaş yavaş takım oturmaya başladı
    Karadéniz Fırtınası Esecek , Herkes Sesini Kesecek !

~ 7~

Yorum

Tehlikeli maç
      Mersin iyi mücadele ediyor..
      Gs'yle başa baş oynadılar..
      Ortasahaya çok iş düşecek
      Umarım milli maç arası iyi gelir..
      Başarılar Trabzonspor..
      ölümüne trabzon !

Yorum

Bu macida kazanirsak arkasi tikir tikir gelir. Insallah istedigimiz olur.
        .

Francesco
        Totti

Yorum

oyun falan için birşey demeyeceğim

Eğer takım bugünkü kadar koşar ve mücadele ederse Devre arasına kadar herhangi bir maçı kolay kolay kaybetmez.
          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

Allah'ın izniyle bu maçı da alıp seri yakalamalıyız.

Yorum

Bugün iyiydik. Bu kadar iyi olmamızda kayserinin çok kötü olmasının da birazcık rolü vardı ama yine de çok iyiydik. Top rakipteyken biraz daha agresif olmalıyız ve daha pres yapmalıyız.

MİY maçı zor maç. Gs karşısında iyi oynadılar. İyi kapandılar. Umarım maçı alırız. Şunu söylüyorum iyi savunma yapabilirsek bu maçı alırız.

Yorum

Mersin kapanazsa çok pozisyon yakalarız....Ben hocalarının taktik anlayışını beğenen biriyim...Bizim ayağımıza taş olmazlar umarım..İnter maçı provalarından birini görürüz...Biz deplasman takımı hüviyetindeyiz...Dünkü maçta yakaladığımız pozisyonların çoğu deplasman takımlarının yakalayabileceği pozisyonlar..interle berabere kalsak bile ben lille maçını bile alacak bir deplasman gücümüzün olduğuna inanıyorum...
                Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

Büyük ihtimalle maalesef izleyemeyeceğim maçı.Sırf maç var diye Ankara'ya geziye gitmekten vazgeçebilirim.Ama paralar verildi sanmıyorum geri alınacağını.
                  Aralar genelde yaramıyo bize.Zor bir maç.Ama dünkü gibi oynarsak yeneriz.İnşallah kazanırız...
                  Kadir Has Üniversitesi

Yorum

Hayatımda ilk kez Trabzonspor'u canlı izleyeceğim. Umarım kazanırız benim için çok çok önemli bir maç.

Yorum

İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hayatımda ilk kez Trabzonspor'u canlı izleyeceğim. Umarım kazanırız benim için çok çok önemli bir maç.
                      Gözün aydın kardeşim. Bende ilk defa geçen sene Trabzonspor'umuzu canlı izlemiştim ve 1-0 kazanmıştık. İnşAllah sende uğurlu gelirsin bize

Yorum

Mersin açık futbol oynayan bir takım. Anladınız siz onu....
                        Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

Tehlikeli takım..Açık oynaması avantaj !

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

MİY maçı Alanzinhonun ve Halilin maçı olur Burak kardeşimiz kendini çok yormamalı.Henriquede önemli tabiki.İnter maçında dinç ve ayağa pas yapabilen oyuncularımıza çok iş düşecek.
                            Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.

Yorum

Bu maçtan 4 gün sonra İnter maçı var. Ona göre enerjimizi kullanmalıyız ve maçı kazanmalıyız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X