Tehlikeli maç
Mersin iyi mücadele ediyor..
Gs'yle başa baş oynadılar..
Ortasahaya çok iş düşecek
Umarım milli maç arası iyi gelir..
Başarılar Trabzonspor..
Bugün iyiydik. Bu kadar iyi olmamızda kayserinin çok kötü olmasının da birazcık rolü vardı ama yine de çok iyiydik. Top rakipteyken biraz daha agresif olmalıyız ve daha pres yapmalıyız.
MİY maçı zor maç. Gs karşısında iyi oynadılar. İyi kapandılar. Umarım maçı alırız. Şunu söylüyorum iyi savunma yapabilirsek bu maçı alırız.
Mersin kapanazsa çok pozisyon yakalarız....Ben hocalarının taktik anlayışını beğenen biriyim...Bizim ayağımıza taş olmazlar umarım..İnter maçı provalarından birini görürüz...Biz deplasman takımı hüviyetindeyiz...Dünkü maçta yakaladığımız pozisyonların çoğu deplasman takımlarının yakalayabileceği pozisyonlar..interle berabere kalsak bile ben lille maçını bile alacak bir deplasman gücümüzün olduğuna inanıyorum...
Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Büyük ihtimalle maalesef izleyemeyeceğim maçı.Sırf maç var diye Ankara'ya geziye gitmekten vazgeçebilirim.Ama paralar verildi sanmıyorum geri alınacağını.
Aralar genelde yaramıyo bize.Zor bir maç.Ama dünkü gibi oynarsak yeneriz.İnşallah kazanırız...
MİY maçı Alanzinhonun ve Halilin maçı olur Burak kardeşimiz kendini çok yormamalı.Henriquede önemli tabiki.İnter maçında dinç ve ayağa pas yapabilen oyuncularımıza çok iş düşecek.
Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.
Yorum