Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 10. Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Kayserispor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bişi dicem kayserinin golünde ofsayt yokmu sizce?

Ligtv de gösterdilermi ?
    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ...Colman pası Alanzinho ile Burakın arasına atıyor,hatta top bariz şekilde Burak a daha yakın gidiyor ve Burak hareketleniyor ama topu alanzinho alıp taşıyor...işte tam burada burak aktif alandadır ve o pozisyon ofsayttır...(maçı 2 hakem arkadaşla berbaer izledim)...yani burada Burak için pasif ofsayt yorumu yapılamaz...yarın başımıza gelir,golu attık diye gerçeği inkar edecek halim yok...
      Saniyelik topa dogru hareketlenmesi onu aktif hale getirmez. Ne rakibi sasirtiyor nede topa degiyor. Bence dogru karar.
      "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• hakem bariz golü vermedi , gördü vermedi..

sonra hafiften pişman oldu.
        @tsmustafakemal
        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Saniyelik topa dogru hareketlenmesi onu aktif hale getirmez. Ne rakibi sasirtiyor nede topa degiyor. Bence dogru karar.
          Üstadın dediği gibi yarın başımıza gelir. Orada hakem Burakı aktif alanda kabul edip ofsayt verse itiraz edecek birşeyimiz yok.

Not: Frikik sonrası seyircinin muhteşem baskısı olmasa Burağın 2. golünü ofsayt diye keserlerdi. İşte seyirci baskısı bundan dolayı çok önemli1..
          En son Bordo_MaviM_61 tarafından düzenlendi; 07.11.2011, 01:34.

Yorum

• edittttttttttttttttttttttttttttttttttt......

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bişi dicem kayserinin golünde ofsayt yokmu sizce?

Ligtv de gösterdilermi ?
              ofsayt var gibi duruyor..
              anlık..tam anlayamadım..
              diğer açı lazım..

En son Armağan Dere tarafından düzenlendi; 07.11.2011, 01:43.
              ölümüne trabzon !

Yorum

Ligtv de gösterdilermi ?
                az önce başka bir başlıkta ben de aynı şeyi yazdım!
                Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                my name is onur....
                Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• ligtv de tartışmadılar mı o pozisyonu ? tam pas anında durdurmaya çalıştım ama beceremedim ben pas çok hızlı olduğu için

durdurabilen arkadaş varsa cidden çok merak ettim
                  Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• maçla ilgili olarak izlediğim en iyi maçtı diyebilirim bu sezon için (pozisyon zenginliği ve heyecanı açısından)...yanlız dikkat etmemiz gereken başka bir şey var: ligde dişli her rakibe puan kaybettik! yendiğimiz takımların tümü lig içindeki en sorunlu takımlar. manisa, ibb, antalya, bursa... sert ve düzgün takımlar ve hiçbirini yenemedik, ibb mağlup etti bizi! bence buna dikkat etmeliyiz!
                    Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                    my name is onur....
                    Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• ks kalecisinin degerini 1 milyon arttirmisizdir bugün.
                      burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak kalavara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        maçla ilgili olarak izlediğim en iyi maçtı diyebilirim bu sezon için (pozisyon zenginliği ve heyecanı açısından)...yanlız dikkat etmemiz gereken başka bir şey var: ligde dişli her rakibe puan kaybettik! yendiğimiz takımların tümü lig içindeki en sorunlu takımlar. manisa, ibb, antalya, bursa... sert ve düzgün takımlar ve hiçbirini yenemedik, ibb mağlup etti bizi! bence buna dikkat etmeliyiz!
                        1.cisi istanbul maçında iyi oynadık şansız bir gol yedik.

2.cisi kayseri,antep ligin en dişli takımlarının başında gelir.

3.cüsü antalya maçını ayırmak lazım.ilk 20 dakkada yenen saçma 2 gol ondan sonrasında üst düzey mücadele ve futbol 2-2 ve belki 3-2 bile alabilirdik.

bursa ve manisa maçlarına katılıyorum.o maçlarda kötü oynadık.

ama bursa ve manisa asla antep ve kayseriden iyi değil.

Mesele takımın mücadele ve temposu.bunu en yukarı çıkardığımızda zaten teknik ve disiplini üst düzey olan takımın neler yapabildiğini gördük.

demekki ş.ligi maçları olmasa her lig maçında bu tempoda oynayabiliriz ve maç kaybetmeyiz kolay kolay.

Yorum

Ligtv de gösterdilermi ?
                          Gösterdi, ofsayt yok.
                          Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Pozisyonda ofsayt yoktu.
                            "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Pozisyonda ofsayt yoktu.
                              Ya Serkan bugün süperdi ama Resime bakin yine sakat...Her Macta 50 defa yatiyor.Ingilterede 2 Dakika dayanamaz
                              Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Bu pozisyonda girayın çok büyük hatası var.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X