...Colman pası Alanzinho ile Burakın arasına atıyor,hatta top bariz şekilde Burak a daha yakın gidiyor ve Burak hareketleniyor ama topu alanzinho alıp taşıyor...işte tam burada burak aktif alandadır ve o pozisyon ofsayttır...(maçı 2 hakem arkadaşla berbaer izledim)...yani burada Burak için pasif ofsayt yorumu yapılamaz...yarın başımıza gelir,golu attık diye gerçeği inkar edecek halim yok...
Saniyelik topa dogru hareketlenmesi onu aktif hale getirmez. Ne rakibi sasirtiyor nede topa degiyor. Bence dogru karar.
@tsmustafakemal "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
az önce başka bir başlıkta ben de aynı şeyi yazdım!
Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur.... Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
maçla ilgili olarak izlediğim en iyi maçtı diyebilirim bu sezon için (pozisyon zenginliği ve heyecanı açısından)...yanlız dikkat etmemiz gereken başka bir şey var: ligde dişli her rakibe puan kaybettik! yendiğimiz takımların tümü lig içindeki en sorunlu takımlar. manisa, ibb, antalya, bursa... sert ve düzgün takımlar ve hiçbirini yenemedik, ibb mağlup etti bizi! bence buna dikkat etmeliyiz!
Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur.... Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
maçla ilgili olarak izlediğim en iyi maçtı diyebilirim bu sezon için (pozisyon zenginliği ve heyecanı açısından)...yanlız dikkat etmemiz gereken başka bir şey var: ligde dişli her rakibe puan kaybettik! yendiğimiz takımların tümü lig içindeki en sorunlu takımlar. manisa, ibb, antalya, bursa... sert ve düzgün takımlar ve hiçbirini yenemedik, ibb mağlup etti bizi! bence buna dikkat etmeliyiz!
1.cisi istanbul maçında iyi oynadık şansız bir gol yedik.
2.cisi kayseri,antep ligin en dişli takımlarının başında gelir.
3.cüsü antalya maçını ayırmak lazım.ilk 20 dakkada yenen saçma 2 gol ondan sonrasında üst düzey mücadele ve futbol 2-2 ve belki 3-2 bile alabilirdik.
bursa ve manisa maçlarına katılıyorum.o maçlarda kötü oynadık.
ama bursa ve manisa asla antep ve kayseriden iyi değil.
Mesele takımın mücadele ve temposu.bunu en yukarı çıkardığımızda zaten teknik ve disiplini üst düzey olan takımın neler yapabildiğini gördük.
demekki ş.ligi maçları olmasa her lig maçında bu tempoda oynayabiliriz ve maç kaybetmeyiz kolay kolay.
Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum