Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 10. Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Kayserispor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TS-FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bilen birisi yok mu? Yanılmak istiyorum..
    Evet, bende farkina vardim.
    #BorussiaDortmund
    #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak L.Burrows tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Berbat bi maç yönetti hakem. Kaleci dışarda topu kucakladı benim bildiğim direk kırmızı kart. Eren güngör adriana arkadan baldırdan aşşa tabanla aldı götürdü oda kırmızı. Golümüzüde vermedi. Çok kötüydü.
      Oyuna gelincede 2. yarı müthiş keyif veren bi futbol oynadık.
      Kırmızı değil sarı dahi verilmez o pozisyonlarda.

Doğru karardı serbest vuruş olması sadece...

Diğer pozisyonlara birşey diyemiyorum.
      Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

Stadda izleyen birisi olarak F.Tekke tezahuratlarının yapıldığını duydum.Çok kısa sürdü.Trabzonlu Gençler tarafından yapıldı ve amaç neydi çözemedim.
        ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
        #Ziya Doğan

Yorum

• İlk olarak Uluç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          " colman pas verdiğinde Burak bariz ofsayttaydı... ofsayttayken topu alıp biraz sürdü... alanzinyoya verdi‚ alanzinyo da buraka geri verdi‚ burak da golü attı
          YORUMSUZ "

Yukardaki amele maçı neresiyle izliyor sizce
          Mal olunurda bu kadar mı olunur be yazık
          ...yorumu kim yazdı bilmiyorum ama bu pozisyonda yardımcının kesinlikle bayrak kaldırması gerekirdi..her ne kadar topa Alanzinho girdiyse de Burak çok net bir şekilde aktif alandaydı...neyse verilemeyen gole sayalım...ben genelde puan kaybettiğimiz maçtan sonra yorum yapmıyorum..bu maç için şunu söyleyebilirm,son zamanlarda oyunu böyle sirkülase eden bir Trabzon izlemedim ama hiçbir takımın deplasamana gelip te kayseri kadar çok adamla hucum yapıp bu kadar boş alan bırakacağını zannetmiyorum...buna rağmen,bu kadar etkili oyunumuza rağmen bu maçta 1 puanla yetinebiliridik...deniz barış ve bugün troisinin attığı golleri amatör takımlar bile yemez
          .....

Yorum

• fatih tekke diye bağrılmadı, ayrıca niye de bağırılsın zaten

fatihe bağırdığımız melodiyle sadri şener diye bağrıldı, sonra da büyük başka el salla diye devam etti dikkat ettiyseniz

Yorum

Fatih Tekke değil Sadri Şener diye bağırıldı. Ardından da büyük başkan el salla diye bağırıldı .
              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Top Alanzinho'ya geliyor ne ofsaytından bahsediyorsunuz arkadaş

Yorum

• İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  fatih tekke diye bağrılmadı, ayrıca niye de bağırılsın zaten

fatihe bağırdığımız melodiyle sadri şener diye bağrıldı, sonra da büyük başka el salla diye devam etti dikkat ettiyseniz
                  Ben de yanıldığımı düşündüm zaten..Çünkü eğer öyle bir şey olsaydı çok komik olurdu...
                  Sahada 13 gollü bir adam oynarken komik olurdu..
                  İyi ki yanılmışım..
                  Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                  Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                  Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Top Alanzinho'ya geliyor ne ofsaytından bahsediyorsunuz arkadaş
                    ...Colman pası Alanzinho ile Burakın arasına atıyor,hatta top bariz şekilde Burak a daha yakın gidiyor ve Burak hareketleniyor ama topu alanzinho alıp taşıyor...işte tam burada burak aktif alandadır ve o pozisyon ofsayttır...(maçı 2 hakem arkadaşla berbaer izledim)...yani burada Burak için pasif ofsayt yorumu yapılamaz...yarın başımıza gelir,golu attık diye gerçeği inkar edecek halim yok...
                    .....

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Top Alanzinho'ya geliyor ne ofsaytından bahsediyorsunuz arkadaş
                      Abla yüzde yüz ofsayttı ama boşverelim.

Burak topa daha yakın ve ilk başta hareketleniyor zaten. Dokunmasına gerek yok

aktif alan içerisinde pasif değil yani...

Gole saysınlar önemsiz
                      Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• O pozisyon ofsayt falan değildi yahu.
                        Burak topa hareketlenmedi, koşusuna devam etti sadece.
                        Bariz gol.

Yorum

• Hiç kimse ofsayt demiyor ama e iyi sizi dediğiniz olsun. Biz zaten anlamayız futboldan falan

Yorum

• Markus Merke gore ofsayt, ne kadar dogru tartisilir

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Abla yüzde yüz ofsayttı ama boşverelim.

Burak topa daha yakın ve ilk başta hareketleniyor zaten. Dokunmasına gerek yok

aktif alan içerisinde pasif değil yani...

Gole saysınlar önemsiz
                              hatta..işin doğrusu bence Burak a cezaalanı içinde yapılan net şarj var ve net penaltı..adam dirseğini Burakın beline basıp itiyor...forma çekme penaltı da bu değil mi
                              .....

Yorum

• Rıdvan Dilmen "Trabzonsporlu taraftarlar 2-1 e aldanmasın, Trabzon bugün sezonun en iyi futbolunu oynadı"
                                Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X