Cska maçı hariç kale arkası tribünü girişinde tek kapı vardı millet yığılıyordu oraya turnikeler bozuluyordu Jan abi bütün grubu içeri sokmadan girmiyor en son o girdiği için o gelmeden de kimse bağırmıyor, bundan sonra öyle bişey olmaz çünkü girişe bir kapı daha eklendi.
Ayrıca Jan abinin, abisinin eşi vefat etti ondan dolayı bugünlük geç başlanmış olabilir tezahüratlara.
Başı sağolsun. İşin ilginci, TG bağırırken başka yerlerden farklı şey bağırmaya çalışan bir sürü grup oluyordu normalde. Ama TG bağırmayınca onlar da susuyor. Bari o sırada onlar bağırsın yahu.
Derbilerde falan erken giriyorlar sanırım. Geçen sene derbilerdeki tribünler de çok iyiydi. Neyse dediğin gibi bir daha olmayacaktır umarım. Teşekkürler.
Son olarak bayram kurban seyran dinlemeden stadı dolduran ve iyi tribün yapan, yapması gerekeni bugün fazlasıyla yapan taraftarımıza da teşekkürler. Hep böyle.
Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!
Şu mükemmel golü vermedin ya hakem senin
Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Haha ben mi sığ düşünüyorum.
Bu sezon 2 maçı Avni Aker'de izleyemedim şehir dışında olduğum için onun dışında hasta halimle bile stattaydım. Bugün de Trabzon'da olsam bir şekilde maça giderdim. Kötü gidince her pas hatasında homurdanan taraftardan değil de oyuncuya alkışlayarak destek verdiğim için falan mı sığ taraftar oluyorum ben ? Ben bu zamana kadar tribünde gördüğümü söylüyorum. Bu taraftar takıma itici güç oluyor diyebilen birisi var mı ?
Arkadaşım sana canı gönülden katılıyorum. Hele önceki mesajına katılmamak elde değil. Takım öndeyken zaten herkes keyiflidir. 2-0 iken skor futbolcular da rahattır ve güzel top oynarlar.
Taraftar desteği bize gole ihtiyacımız olduğunda ve sıkıntılı maçlarda,berbat oynarken gerekli. O zamanlarda da araki bulasın desteği...
Elbette çok iyi gruplar olabilir. Eleştirimiz stadın geneli için. Ne bir bütünlük var ne bir devamlılık. Hakikaten sınıfta kalıyor Avni Aker.
Maça gelince hakettiğimiz güzel bir galibiyet oldu. İlk yarı berbat ikinci yarı iyi oynayıp hakettik.
En son worldmaster tarafından düzenlendi; 06.11.2011, 18:52.
Yorum