Şota : Burak Yılmaz seyretmek gerçekten zevk veriyor ..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 10. Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Kayserispor
Daraltma
X
-
Eyvallah Trabzonsporum. Sezonun en güzel futbolu ve hakeme rağmen bu galibiyet. En anlamlı bayram hediyesi. Hatta ikinci yarı oynadığımız futbol geçen senenin ilk yarısında oynadığımız futboldan bile daha iyiydi.
Şenol Güneş, saygı duyuyorum. Seviyorum. Çok büyük bir adamsın. Bu neredeyse komple değişmiş takıma bile belli ki yavaş yavaş müthiş top oynatmaya başlıyorsun. Teknik direktörlükten sıkıldığında başkanlığa adaylığı koymanı bugün bir kez daha diledim. Bunun yanında hatan bu maçta da vardı tabi. Halil'i 75'ten sonra dışarı almalıydın. Neyse ki kazandığımız için o konuda sıkıntı yok.
Yediğimiz gol nazar boncuğu olsun.
Volkan ve Sapara da bir an önce takıma girmeye başlar umarım. Çok daha iyi olacak. Çok.
Tekrar eyvallah Fırtınam. Mavi gaylerin yenildiği, kırmızı gaylerin puan kaybettiği, bejekenin de puan kaybedebileceği haftayı böyle bir futbolla galibiyetle kapamak. Harika.
İÇİMDEKİ FENER AŞKI BAMBAŞKA.En son Eren Karaahmetoğlu tarafından düzenlendi; 06.11.2011, 18:12.-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-
* Hala bu maçta eleştiricek birşeyler bulan varsa gitsin hava alsın beynine oksijen felan gitsin sonra soğuk bir duşa girsin ve en son kendini tokatlasın !Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
<gecen sene takim iyi olacagini bastan göstersede Sampiyonluk sinyalini 9. haftadaki 3-1 lik Genclerbirligi karsilasmasinda vermisti. Kayseri macinin ikinci yarisindaki güzel futbol beni gelecek adina umutlandiriyor. Insallah takim Sampiyonlar ligi ve Süper lig temposundan yorgun düsmez ve bugünkü ivmeyi devam ettirir.
Yorum
-
2 golüde burakın atmasına sevinmedim, şu güzel futbolun yine önüne geçirecekler bu konuyu
hafta içi sarfedilen efor sonrası, mücadele açısından fazla beklentim yoktu bu maçta. ancak kayserinin de emeğiyle güzel iş çıkarttık3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
serdar abi şunuda deseydi şota alkışlanırdı ..İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞota : Burak Yılmaz seyretmek gerçekten zevk veriyor ..
frikik golü güzeldi gibi bir cümle yani rövanşı her anlamda iyi aldık serkan da bugün en iyi oynadı ambarat da nasıl etkisizleştirilirmiş görmüştür milletBurak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ
Yorum
-
Yağmur yağınca pek güzel oluyor taraftarİlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftara teşekkür eden yok halbuki maç berabere bitse yazılacak ilk şey taraftar olacaktı..
Yorum
-
Yahu nasıl böyle sığ düşünebiliyorsunuz.İlk olarak fernandez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakım iyiyken herkes destekler zaten. Önemli olan takıma itici güç olmak takım kendi kendini ittikten sonra bağırınca ne oluyor
Bayramın 1. günü, saat 16:00, sağnak yağmur, stad tamamen dolu.
Allah'tan korkun.Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum