Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 10. Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Kayserispor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şu maçı ne zor şartlarda seyrettim...
    bayram için geldiğim yerde ligtv bulamadım...
    yana döne yana döne ne yaparım diye düşünürken aklıma internetten seyretmek geldi..
    Allahtan açık internetkafe buldum... digitürk WebTV den seyrettim...
    Ama değdi... Ayaklarınıza sağlık... bütün topçuları alınlarından öptüyorum...
    Lanet olsun içimdeki şu TRABZONSPOR sevgisine...
    ''Terketmedi eziyetin beni''

Yorum

• güzelim frikik golünü yedi şerefsiz yan hakem

bu maç 2-2 bitseydi ne olacaktı

Yorum

• Alanzinho 'yadan Selamlar , Burakdan Saygılar BANGIR BANGIR Geliyoruuzzzz
        ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
        Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• topla oynama istatistikleri neydi öyle
          her istatistikte öndeyiz ama topla oynamada geri

Yorum

• Taraftara teşekkür eden yok halbuki maç berabere bitse yazılacak ilk şey taraftar olacaktı..

Yorum

• Ayakta alkışlıyorum Trabzonspor'umu. Hiçbir oyuncumuzu ayrı tutmuyorum hepsinin alnından öpüyorum. Teşekkürler.

Yorum

• takımdaki herkesi begendim böyle mücadele etsinler gerisi hikaye nazar değmesin ayrıca serkanda rövanşı aldı çok iyiydi bugün
                ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Sezonun en iyi futbolunu oynadık.
                  Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Bu akşam özellikle ikinci yarı takım iyi oynadı. Ancak maç 0-0 iken ilerde basamadık. Yani 1-0 geriye düşseydik işimiz zor olacaktı. Bunun dışında Serkan bugün beğendiğim oyunculardandı, taki yediğimiz gole kadar orda duvar pası yapan adamı bıraktı adam da gitti bomboş bir plase vuruşu yaptı. Yine de bu takıma fizik kuvveti yüksek orta saha oyuncularına ihtiyacımız var.

Yorum

• bu mudur? budur! mükemmel trabzon, mükemmel taraftar. 3-0'lık maç. lig bizim için yeni başlıyor.

Yorum

• Sayılmayan golümüz.
                        En son Emirhan Uludüz tarafından düzenlendi; 06.11.2011, 18:06.

Yorum

• burak sonunda frikik noktasını buldu

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sezonun en iyi oyununu oynadık.Harika futbol , kaçan goller ve verilmeyen harika bir frikik golü.Her şey harikaydı.
                            İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            * Çakma Van gaal Şota ve uyuzlar ordusu kayserisporu fenere karşı böyle oynarken görecekmiyiz merak ediyorum ,hakem sana acıyorum sadece...
                            2nizde çok güzel yazmışsınız maçta benimde başka şey dikkatimi çekti siz ve diğer abiler ablalar renktaşlarımızda farketmiştir ligtv sesi kıstı bir ara o da ne tesadüf 61.dakikaya girilirkendi burakın pozisyonundan saniyeler sonra
                            ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                            NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Niye, maci kazanirsak parayi hoca mi aliyor? Puanlari cebine mi koyuyor?
                              Göz göre göre ceza yiyorsak ve hocanın isteğiyle bu oluyorsa o zaman onun ödemesi gerekir.
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Taraftara teşekkür eden yok halbuki maç berabere bitse yazılacak ilk şey taraftar olacaktı..
                                bizim yendiğimiz maçlarda taraftar her zaman iyi zaten..
                                Trabzon-Sürmene-Muratlı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X