Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 10. Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Kayserispor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şenol hoca kayseri takımını çok iyi analiz etmiş doğrusu..

Rakip defansın önde baskı sonucunda bocaladığını bildiğinden bu zaaftan yararlanmayı bildik...

Kayserinin tüm oyunu amrabat üzerinde eğer onu kademeli bir anlayışla tutmaya devam edersek pozisyon bulmakta zorlanacaktırlar..

Alanda ilk yarıda öz veriyle oynadı kondisyonumuz düşmezse bu maç bizim...
    ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Alanzinho ve Serkan'a laf söyleyenlere cevap sahada veriliyor
      7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Halil Burak

Alan

Colman Zokora Aykut

Cel. Glow. Giray Serkan

Tolga

Olsa mesela
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• İlk olarak tamuğ yamtar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Adrian'ın yaptığı sporun adını bildiğinden bile şüphe etmeye başladım.

İnşallah düzelir. Hala ümidim var adamdan gerçi.
          Bir polonyali ile konusdugumda Polonyali futbolcular ülkelerinde oynamiyor ama yabanci ülkeye gidince oynuyor diyordu, acaba diyorum
          "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Alanzinho 20-25 dakika daha götürür sonra duruma göre Henriqe girebilir...Ama Halil müthiş, gerçekten müthiş...

Yorum

• İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bir polonyali ile konusdugumda Polonyali futbolcular ülkelerinde oynamiyor ama yabanci ülkeye gidince oynuyor diyordu, acaba diyorum
              Demek ki, Türkiye (ya da Trabzon) ona yabancı gelmedi .

Yorum

• Adrian birşey yap artık ya..
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• renktaşlar lutfen bırınız finduk versin...
                  Fransanın Cezair Halkına, Amerikanın Vietnam ve Irak Halkına Uyguladığı Sistematik Soykırımı ve Katliamları, İsviçrenin Bütün Dünya Suçlularını ve Terör Örgütlerini Finanse Ettiğini Tanıyor ve Kabul Ediyorum.

Yorum

• Adrian'ı ben de savunuyordum ama artık 5 milyonun girdiğine bende kanaat getirmeye başladım. Bildiğin kol gibi hemde.
                    7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Ben de maçı izleyebilsem, benim de püskevitim olsa !
                      “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• leş gibi bir maç...Futbol bile demek gelmiyo içimden..Halı sahadaki maçlarda bile daha fazla organizasyon olur..Ne pas var ne de baska bişey...Burak içinde çok iyi düşüncelerim yok her geçen gün eski Burak'tan uzaklasıyor...Biz onu kırık burunla bile mücadele verirken sevdik her pozisyonda arkadaslarıyla tartısacak hale geldiği için değil..Pas begenipte koşmamazlık yapsın diye değil..Bomboş kaleye arkadası ona gol attırdıgında sevincini tek basına yasasın diye değil...İlk yapacagı şey koşup alanzinhoya sarılmak olmalıydı bence egosunu tatmin etmek değil...Biz bu düşünce ve genel olarak takımdaki sadece top ayaklarıına geldiğinde mücadele eden futbolcular oldugu sürece TAKIM olamayız...
                        Bazen yazdığınızla değil,kendinizden neleri sildiğinizle değer kazanırsınız...

Yorum

• Serkan'ın mücadelesi, Colman'in tekniği, Alan'in hızı, Burak'in bitiriciligi İlk yarı icin kayseriye yetti...2.yari iki tane daha atarız...
                          BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

• İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kayseri top çeviriyor boş yere. Pozisyonları bile yok. En kötü ihtimal ikinci yarı gol olmaz 1-0 alırız.
                            Usta nasıl yok adamlar 100de 100 kaçırdı bi tane g. ünal vuramadı topa.

Bu arada adrian sahada geziniyor.

Takımın en iyileri alanzinho ve halil.

Yorum

• böyle giderse fark olabilir.ambrabatı durdurursak rahat kazanırız.
                              22 Mustafa Yumlu

Yorum

• Abi resmen görüntüye giren 7 taraftardan 5i elinde çekirdek. Ama o nasıl çekirdek yemek Bir hırslı yiyorlar
                                En son My tarafından düzenlendi; 06.11.2011, 16:55.
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X