Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Gaziantepspor 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu yogun mac trafiginde son dakikalarda kazanmak tebrik edilmesi gereken bir durum.

O golde halil takimi resmen galibiyete tasidi diyebiliriz,yoksa kazanamayacaktik.

Takimda fiziksek düsüs olmasi normaldir,moskova macinda gücümüzü ekonomik kullanip sonuca gitmeye calismaliyiz.
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• sercan 24 yaşında değilmi o kadar da genç değil
      Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• polonyalilarin hepsini,sakatligindan dolayi vittek i yollamak sart.5 yabanci ile yollari ayirirsin adam gibi 2 tane yabanci al yeter.Gerekirse alanzinho ve sapara da yollansin.

onur-(tolga)

celustka -----giray---............--------cech

henriqe-----zokora--aykut------halil

COLMAN

burak
        iho istifa.

Yorum

• Pawel 77 Dk < Henriqe 13 Dk

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Zeki federasyondan ceza yememek icin kadrodaydi, Onur ise muhtemelen yavas yavas havaya sokulmak isteniyor. Hic de mantiksiz degildi bu secim...
            Zeki'nin yerine altyapıdan oyuncu alınamaz mı göstermelik?

2 kaleci var yahu yedekte bunun neresi mantık cercevesinde...
            Bazen yazdığınızla değil,kendinizden neleri sildiğinizle değer kazanırsınız...

Yorum

• Aykut iyiydi,bu takımda lig maçlarında rahatlıkla oynatılır.Ama penaltı yaptırdı,daha çok çalışması gerek...

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                takım iskeleti belli oldu.
                aykutu oynatsın artık Şenol hoca sürekli. bu sayede colman çok rahatlıyor.

-------- tolga ---------
                celutska - giray - glo - cech

--------zokora - aykut-------
                -----------colman-----------
                --halil ---------------adrian--
                -----------burak-------------
                Kesiinlikle katılıyorum.
                You Will Never Walk Alone
                Liverpool F.C

Yorum

• Sadece derin bir nefes alıp ...ohh bee dedim..Çok mutluyum..
                  Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                  Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                  Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• Aykut Mükemmeldi . Bundan Sonra Lig Maçlarında Bizi Zokora-Aykut-Colman Üçlüsü Göreceğiz Gibi Görünüyor.

Yorum

• Yazik yaaaa. Ben bu taraftari hic bi zaman anlamadim anlamicamda. Dun takimi yerden yere vuranlar simdi Gene cark etti. Takimi begenmeye basladilar.
                      Boyle destek olunmaz. Hep destek tam destek. Hele senol hocaya laf atanlar bana göre cok büyük terbiyetsizlik.
                      Su takimin en onemli oyuncusu bana göre colman ve burak. Hele colman olmassa olmazimiz. Bence en iyi oyuncumuz. Ama bazilari futbolu bilmedigi icin colmani hala elrstiriyolar. Yazik gercekten cok yazik.
                      Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
                      Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...

Yorum

• DİSİPLİN DİSİPLİN DİSİPLİN!!

Bu maçın başka hiçbir özeti yok.Okadar disiplinli oynadıkki maça burakla başlasak abartmıyorum ilk yarı 3-0 dı

pawel yerine burak olsa maç çoktan kopardı.

verdiğimiz pozisyonlara aldırmayın maçın genelinde bana göre ligin en iyi pas yapan ve organize olan takımına karşı çok disiplinli oynadık.öyleki 20 ile 45. dakikalar arasında antep ortasahayı geçemedi.

PAWEL içinde birşeyler söylemek isterim bu adamı bu takıma getirenlerle hemen ilişkiler kesilmeli.

Henruqie hazır olduğunda neler yapabileceğinin sinyalini 15 dakkada verdi

ADRİAN ???? SORU İŞARETİ..ÇOK EGOİSTTİ..Pas verse net gol olacak 3 pozisyon vardı.
                        Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• defans bugün daha derli topluydu, giray lider stoper niteliğindeydi. cech celustka ve glo görevlerini yaptılar. cechin asist gibi pası, celustkanın kornerdeki kafası savunmanın hücuma olan katkısı anlamda önemliydi.

colman bazı paslar dışında, adrian ise hiç sahada yoktu. aykut ilk onbire adapte olmanın sancılarını çekse de asist gibi pası ve özellikle ikinci yarıdaki mücadelesi umut vericiydi. serkan bişeyler yapmaya çalıştı ama olmadı, olmadı.

alanzinho, henrique ve halil bugün iyidi. tolga da fena değildi ama bazı pozisyonlarda hata yaptı ve morali bozuk görünüyordu.

şenol hoca maça çok konsantreydi, tam zamanında çok önemli hamleler yaptı. maç sonrası verdiği röportajda devre arasına kadar çeşitli sıkıntılar yaşayacağımızı söylemesi ara transfer konusunun üstüne düştüğünü hissettirdiği için beni çok umutlandırdı. inşallah ara transferde olcan, muhammet, alper ve serdar azizi alırız.

sonuçta, balıkesirin bir kahvesinde, son saniyede goooolll diye bağıran tek kişi olarak, puan kaybımızı dört gözle bekleyen fenerlileri süt dökmüş kedi gibi görmenin tadı paha biçilmezdi

Teşekkürler Trabzonum!!!

Yorum

• İlk olarak İbrahim Gökhun Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Zeki'nin yerine altyapıdan oyuncu alınamaz mı göstermelik?

2 kaleci var yahu yedekte bunun neresi mantık cercevesinde...
                            Demek ki yok yahu altyapida yeterli oyuncu. Hoca da bayilmiyordur iki kaleci oynatmaya...

Yorum

• İddaa Ediyorum Henriqe Bu Takımın En Önemli Futbolcusu Olacak.

Biraz Daha Hazır Olunca Burak'la Mükemmel Bir İkili Olacaklar.

Yorum

• İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aykut iyiydi,bu takımda lig maçlarında rahatlıkla oynatılır.Ama penaltı yaptırdı,daha çok çalışması gerek...
                                aykutun pozisyonu penaltıysa henriquenin ofsayt olan(hakeme göre) pozisyonuda penaltı adam topa müdale ederken ayağının ucu oyuncuya çarpıyo oda kendini atıo top oyuncuda bile değil orda sektirio topu
                                Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X