Alanzinho sonradan girip 1241 gol 32441 asist yapsa dahi asla 11 başlamamalı. Aykut Zokora'yı aratmadı çok iyiydi.. Pawel'in bu takımda yeri yok Ömer Rıza bile daha iyiydi bundan..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Gaziantepspor 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
ALLAHIMA binlerce şükürler olsun.
birde şunu söyluyeceğim Alanzinho'yu hep ilk 11'de görmek istiyordum ama bir kac haftadır yanılmışım ama bugun anladımkı bu adamı son 30 dakikada alacaksın süper işler yapacak.Halil Henrique Serkan ve Aykut cok iyilerdi ama Halil ALTINTOP tam bir avrupa topcusu seviyorum ben bu adamı
Yorum
-
Sanki kadro oturdu gibi geldi bana.
----Celustka-------Glowacki--------Giray-------Cech
--------------------------Aykut-------------------
----------------Zokora------------Colman---------
----Halil--------------------------------------Henrique
------------------------Burak------------------------Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.
Yorum
-
Belki cok iyi oynamadik ama genel anlamda iyi mücadele ederek disiplinli oynadik.
Rakibin etkili silahlari oldugu icin kontrollü oynamak gerekiyordu,öyle de yapildi.
Kazanmak,hele de moskova öncesi kazanmak cok ama cok önemliydi basardigimiz icin mutluyum.
Tolga,serkan,giray,aykut ve halil takimin iyileri olarak göze carptilar,colmanda iyi isler yapti.
Halilin golü mükemmeldi,emegine saglik."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Eren ve sercan yine 18 kişilik maç kadrosunda yoktu. En garibime giden olay ise yedeklerde 2 tane kalecinin olmasıydı. Yedeğe 2 kaleci yerine 1 tane alınıp eren ya da sercandan biri 18 kişilik kadroya alınabilirdi. Çok garip ve çok mantıksız bana göre 2 tane yedek kaleci bulundurmak. Şenol hoca anlaşılan gençlere pek şans vermeyecek.İlk olarak kunteper tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeren yedeklerde varmıydı
Yorum
-
Diğer maçlara oranlara rakip kaleye çok rahat gittik ama kadro çok vasattı sonuç alamadık son saniye hariç. Pawel-Halil-Adrian-Serkan'lı hücum grubundan da fazlasını beklemek hayalcilik olurdu zaten. Sonuç müthiş moral olur takımımıza hele de CSKA maçı öncesi.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Zeki federasyondan ceza yememek icin kadrodaydi, Onur ise muhtemelen yavas yavas havaya sokulmak isteniyor. Hic de mantiksiz degildi bu secim...İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEren ve sercan yine 18 kişilik maç kadrosunda yoktu. En garibime giden olay ise yedeklerde 2 tane kalecinin olmasıydı. Yedeğe 2 kaleci yerine 1 tane alınıp eren ya da sercandan biri 18 kişilik kadroya alınabilirdi. Çok garip ve çok mantıksız bana göre 2 tane yedek kaleci bulundurmak. Şenol hoca anlaşılan gençlere pek şans vermeyecek.
Yorum
-
Açıkcası maçta puan kaybı bekliyordum trende telefondan takip ettiğim anda gol geldi.Baya bağırdım herkes döndü baktı yanımda oturan arkadaşımı yumrukladım
.İnşallah cska maçınıda kazanırız
Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum