Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Gaziantepspor 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şenol hoca maç sonundaki röportajında takımda fiziksel açıdan düşüş olduğunu söyledi. Takımın genel durumu için devre arasına kadar böyle gideceğini söyledi.Yani devre arasına kadar böyle ağır aksak ilerleyeceğiz sanırım devre arasında dinlenecek oyuncular bunun yanısıra transfer de olacak.

Yorum

• BRAVO ŞENOL HOCAM...hata yaptın ama olabilir hatandan döndün...işte senı buyuk hoca yapan faktör...şu manisa ve samsun beraberliklerine dahada yanıyorum şimdş olsun bakalım..şu takım dahada oturdukça herşey daha ıyı olacak...

Yorum

• polanyalılar beklediğimizden çok altında performans gösteriyorlar. yine en iyisi glowacki. sakat olmasa en faydalı olan o. adrian yetenekli ama bir türlü verim alamıyoruz ondan. forvet brozek tam bir hayal kırıklığı, sol bek brozek i hala bekliyoruz. ne varsa türk oyuncularda var yine. takımın iskeletini türk oyunculara vereceksin.
        Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          takım iskeleti belli oldu.
          aykutu oynatsın artık Şenol hoca sürekli. bu sayede colman çok rahatlıyor.

-------- tolga ---------
          celutska - giray - glo - cech

--------zokora - aykut-------
          -----------colman-----------
          --halil ---------------adrian--
          -----------burak-------------
          Adrianin yerine Henriquede düsünülebilir..
          #9 Ronaldo Luís Nazário de Lima

Yorum

• Halilin Mac sonrasi konusmasini dinledim ve nedense cok duygulandim.
            Seviyorum bu cocugu yahu!
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              takım iskeleti belli oldu.
              aykutu oynatsın artık Şenol hoca sürekli. bu sayede colman çok rahatlıyor.

-------- tolga ---------
              celutska - giray - glo - cech

--------zokora - aykut-------
              -----------colman-----------
              --halil ---------------adrian--
              -----------burak-------------
              İlk olarak taner6128 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Adrianin yerine Henriquede düsünülebilir..
              evet henrique yi ben de düşündüm.
              işte hem de değişiklik şansı çok oluyor

orata sahada güçlü pas yapabilen 3 lü lazım.
              adrian güçlü koşan biri değil
              En son bariskaratas tarafından düzenlendi; 29.10.2011, 22:30.
              Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
              İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• MAç fazlasıyla da olsa ikinciyiz, Cl de iddiamız devam ediyor. Ve bunu fenerasyonumuz sağolsun 3 günde bir maç yapan bir takım yapabiliyor, her şeye rağmen başarılıyız.

Henrique Burak ikilisi çok can yakcak inşallah. Ama devre arası takviye şart.

Yorum

• defans hatttını çok önceden yazmıştım. bu maçta ve şampiyonlar ligindeki gibi stoperler glowacki ve giray, sol bek cech, sağ bek celustka, ortada colman- zokora, ilerde burak gerisini hoca doldursun)
                  Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• Alan'ın ilk onbir topçusu olmadığnı ve oyuna sonradan alınmasının faydalarını yine gördük. Şenol hoca, 3 maç niye inat etti ilk onbir için ben şahsen anlayamadım. Pavel bu takımda oynarsa, arkadaşlarına yazık etmiş oluruz onu diyim.
                    İyi oynamadık, mücadele vardı. 3 puan cska maçı önceyi iyi oldu.

Yorum

• Gecen sene 20 puan toplamistik bu durumda...Bu sene ise 16 puan..

Sartlara göre bakarsak bu seneki 16 puan gecen seneki 20 puana göre daha üstün...

Senol Hoca ne dedi ? Ara döneme kadar sikintimiz devam edecek...Yani hoca kendisi söylüyor sabirli olmak lazim..
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Ya bu takım daha 3 gün önce gs ye 4 çemiş bi takım ve biz bunları öyle yada böyle yendik ve kötü oynadı diyenlerede şaşıyorum vesselam neresi kötüydü kontrollü oynadık hepsi bu .Antalya maçındaki gibi saçmalamadık ne gerekiyorsa onu yaptık yapılabilecek herşeyi zamanında yaptık veee son dakikadada olsa galibiyeti getirecek golu attık gerisi teferuattır ...
                        Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• İlk olarak toksoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          defans hatttını çok önceden yazmıştım. bu maçta ve şampiyonlar ligindeki gibi stoperler glowacki ve giray, sol bek cech, sağ bek celustka, ortada colman- zokora, ilerde burak gerisini hoca doldursun)
                          colman zokora nın yanına aykut ya da onun gibi biri lazım
                          şu anda aykut dışında oyunucumuz yok onlara 3lü olabilecek
                          Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                          İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• bu maç der ki
                            alan 60 dan sonra oynayacak
                            halil mutlak ilk 11 her zaman
                            aykut gibi eren ve sercanada şans verilebilir(aykut bu şansı iyi kullandı)
                            ve en önemlisi ------defans hattımız celu glo giray cehh

budur maçın özeti.
                            Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                            zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• eren yedeklerde varmıydı
                              Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• Maçı izleyemediğim için genel bir yorum yapmayacağım ama özetten gördüğüm kadarıyla golde Halil çok iyi işler yapmış. Umarım böyle devam eder. Ben Henrique'yi de beğendim aslında Alanzinho orda o kadar şut gibi pas yerine yavaş atsa kesin gol olacak gerçi yan hakem 1 metre ofsayt olmayan pozisyona ofsayt çekti. Antep'in de Serkan Kurtuluş'un pozisyonunda penaltı gibi sanki ama bilmiyorum tam net göremedim.
                                Böyle bir maçta 3 puan çok değerliydi. Antalya maçının telafisi oldu. Burak dinlendi Zokora dinlendi darısı CSKA maçına.
                                Ey Türk Gençliği!
                                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X