Oyun iyi değil ama moral açısında iyi oldu..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Gaziantepspor 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
bu kadroya 3 puan mükemmel. bugün takımda sırıtan brozek ve serkan dı, colman da iyiydi fakat şu kaptırdığı toplar birgün başımıza bela olacak.alanzinhonun yedek olup sonradan girmesi daha iyi oldu. zaten alanzinho böyle bi topçu. henrique beğendim. allah cska maçında yardımcımız olsun. o maçıda alırsak işte ozaman süper olur.
Yorum
-
tebrikler Trabzonspor tebrikler Senol Günes hocamiz
tebrik etmesini de bilmemiz lazim tabii ki, hep elestiri olmaz =) ^^
Aykut'u ben de fena bulmadim bir iki hata yapti sadece o kadar olacak yalniz penalti yapti hakem vermedi, çok saçma sapan bir giris yapti rakibe, topa degmedi Serdar'i indirdi resmenTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Halili cok begeniyorum. Bugun gol attigi icin degil ama top ayagindayken iyi sakliyor ve iyi kullaniyor. Cok basit gibi gelebilir bazilarina ama bu modern futbolun olmazsa olmazlarindandir bence. Aykut bana Zokorayi aratma sadece Zokoranin maestrolugu eksikti ama Aykutu cok begendim. Tebrikler Aykut umarim Senol hoca diger gecnlerede sans tanir ve seni oynatmaya devam eder.
Guzel bir oyundu ozellikle defansif acidan. Birkac ufak hata disinda defans cok iyidi onceki maclara nazaran. Takim gibi oynadik ve bu oyuna Burak ve Volkanda katki yaparsa cok iyi gunler bizi bekliyor.
Unutmadan, tekrar hosgeldin Henrique inan bir ara okadar degismistinki sezon basindaki Henrique kayboldu diye kormustuk ama sakatlikmis meger derdin. Bugun az zamanda bence cok is yapti Henrique. CSKA maci cok guzel olacak buna inaniyorum!Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!
Yorum
-
henrique,aykut,moral,özgüven ve 3 puan kazandık...herhalde bundan daha büyük bir kazanç olamazdı.şimdi tarihimizin en önemli maçına odaklanabiliriz...İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
ortaya çıktı ki orta alan her maçın kilit mevkisi. bu bölgede saçmaladığımız zaman tüm mevkiler çöküyor, o bölgede iyi baskı yapıp top kullandığımız zaman bambaşka bir görüntü ortaya çıkıyor...transferde stoper lazım evet ama orta alanda daha yetenekli oyunculara ihtiyacımız var...zokora colman her maç üst düzey oynayamaz...colman 3 maçtır saçmalıyor zaten...zokora lig de rölantide oynuyor...aykut bu akşam fena değildi ama sadece defans yaptı. iki yönlü oyuncular o bölge için inanılmaz bir artı!!Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
-
takım iskeleti belli oldu.
aykutu oynatsın artık Şenol hoca sürekli. bu sayede colman çok rahatlıyor.
-------- tolga ---------
celutska - giray - glo - cech
--------zokora - aykut-------
-----------colman-----------
--halil ---------------adrian--
-----------burak-------------Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum