Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Gaziantepspor 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Halil Başkan mükemmel bir gol attı..Herşeye rağmen 3 puan çok güzel..

Yorum

• Halil adına sevindim.. İyi oynuyordu sonunda bozdu orucu..

Bu kadroyla çok güzel bir galibiyet.. P. Henrique iyi sinyaller verdi, Aykut orta alanda iyiydi İnşallah daha iyi olacak. Colman bugün çok çok iyiydi maestro gibi yönetti takımı..

Yorum

• Aykut beklentilerimiz boşa çıkarmadı, inşallah oynadıkça daha da iyi olacak. Cska maçında bile düşülmeli.

Henrique iyi sinyaller verdi, Cech her maç sahada olmalı.

HAlil'in attığı gol enfes, Henrique nin pası mükemmel.
        En son Nihat Güneş tarafından düzenlendi; 29.10.2011, 22:15.

Yorum

• Allah'a şükür 3 puanı son saniyede aldık. Kötü de değildi sanırım takım. Özetten öyle görebildim.

Yorum

• güzel galibiyet oldu son dakika olmasi fb lileri cok üzdü. Brozek artik sans verilecegine genclere verilse daha iyi
            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Halil ile Henrique hazırlık maçlarından beri çok iyi anlaşıyorlar.Üzerinde durulmalı.

Yorum

• Tesekkürler Halilim.
                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• allah nazarlardan saklasın aykut iyi oynadı inşallah üstüne katarak yükseltir performansını
                  Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• BEnce PAwel Brozek gitmeyi kafasına koymuş, bu oyunun başka açıklaması yok. Fiziken sahada ama ruhen başka yerde.

Yorum

• 3 puan çok güzel oldu...ama ben 2 takımıda yürekten kutluyorum...çok güzel maç oldu hop oturdum hop kalktım vala...antebe oynattığı gençler yüzünden imrendim...bide bu gençlerin trabzon kökenli olduklarını bildiğim için daha çok imrendim..ne olur bizde böyle gençlere fırsat versek..bakın koyduk aykutu ne yaptı sırıttımı..bence hayır gayette iyiydi...ki sırıtsa ne olacak 1-2 maç oynasa devamlı onuda düzeltirdi...bi lafımda istanbulun yalaka medyasına buraksız trabzonspor olmuyormuş ulen şampiyonlar liginde buraksız 4 puan aldık ve çokta iyi maçlarçıkardık onu bile görmediniz..aha bu size kapak oldu mu ...yahu alex i çıkartın fb den bakın bakalım pozisyona girebilecekelr mi...onları konuşmazsınız tabi...tekrar 2 takımada tebrikler bu güzel maç için...
                      t.akyildiz

Yorum

• Açık söyliyim maçı almamızı beklemiyordum 1 puan bile iyiydi.
                        3 puan ballı kaymak oldu.
                        T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Antalya maçına oranla takımı daha iyi buldum.Ayrıca Burak ve Zokora'nın olmayışında 3 puan çok çok iyi oldu.Dinlenmiş oldular...
                          Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• bir kaç gündür şenol hocaya sallayanlar mağlup olacağımızı söyleyenler bir nebze olsun utanmışlardır umarım.cska maçı öncesi iyi moral oldu.alan bu takımda ne olursa olsun 2,yarı oyuna giren bir oyuncu olduğunu gösterdi,henrique zamanla burak üzerindeki yükleri alacak ve takıma çok katkı yapacaktır.halile helal olsun defansta ve ofansta vardı ve golünü atarak yüzümüzü güldürdü devamını bekliyoruz.

Yorum

• Muhammed'i görünce üzüldüm Aykut'u görünce sevindim....

Yorum

• Aykut oynaya oynaya daha da iyi olacak . Cska maçında bile düşünülmeli.

Serkan'a karşı önyargılı da olabilirim ama kontra yakaladığımız pozisyonlarda bile top kendisine gelince bütün heyecanım kayboluyor. Atağın sonunu kestirebiliyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X