Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Gaziantepspor 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• karsilasmanin baslangiç düdügü ve bitis düdügü arasinda BordoMavi.net'e girmek yasak mi ?
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Halil altın gol attı resmen. Santra yaptıktan 3 saniye sonra maç bitti.
      İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• ALLAH'a şükürler olsun zorda olsa 3 puanla ayrıldık
        Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Attik, sevindim ama cok kötü oynadik. Böyle devam etmez bu lig, biktim vallahi.
          Bence fena oynmadik, güzel bile diyebilirim
          #9 Ronaldo Luís Nazário de Lima

Yorum

• ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh beeeeeeee. aslanım halil

Yorum

• Üç puanı aldık çok şükür.

Tebrikler Trabzonsporum.
              YOU'LL NEVER WALK ALONE
              OKlahoma City Thunder

Yorum

• Vay be...puan kaybederiz demi$tim ama utandirdi cocuklar beni...bugün cok iyi mücadele ettik eksik oynamamiza ragmen...Adrian, Colman ve Pawel yoktu sahada...yinede Antep gibi derli toplu bir takima kar$i böylesine mücadele ediyorsak ve son dakikaya kadar golü dü$ünüyorsak $enol Güne$ sazi eline aldi demektir (:
                Ama ben yinede Eren Albayrak ve Sercan Kaya'yi görmek isterdim...Paulo Henrique ve Burak ikilisi CSKA'ya feci patlicak in$allah...ikiside yapili ve topu iyi sakliyan ve kontrol eden oyuncular...Tebrik ederim
                Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Kötü oynadık ama 3 puanı aldık. Halil bugün cok çalıştı ve golünü attı. Brozek bizim forvetimiz degil. Kadroya cok ciddi transferler lazım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Helal be Halil son ana kadar ugrastin didindin golünü de attın
                    Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• halil bugun kaleden baska her yerde oynadi masallah

Yorum

• Çok güzel oldu. Helal olsun. Emeği geçen herkese teşekkürler.
                        Bu akşam bu maçta üç puanın ötesinde kazanımlarımız oldu. Böyle zorlu bir dönemden geçerken. Takımda önemli eksiklikler varken çok zor bir maçı kazandık. Henrique'in dönmesi katkı sağlaması, Halil'in gol bulması, Aykut'un katkısı. Zaman zaman iyi takım oyunu.
                        Her anlamda moral kazandık.
                        Tebrikler.

Yorum

• 3 Puan güzel oyun idare eder.Böyle bittmez lig.Brozek bu takimin oyuncusu degil.Kardesiyle beraber devre arasi yollanmali.Cech begendim.Maca baka bildigim sürece iyi buldum.Stoperler de isini yapti bu mac.Defans hatti devre arasina kadar bu 4 oynasa bence en az puan kaybiyla atlatabiliriz.Oynatacagim yabancilar su an Celustka,Glo,Cech,Zoko,Colman.Alan,Henrique,Adrian duruma göre.
                          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• 3 puan güzel oldu.
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Genel olarak takimi begendim...Oldugumuz sartlardan dolayi...
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Polonyalilarla Brezilyalilar degisince skor da geldi cok sukur. Halil'in goldeki mucadelesi inanilmazdi, helal olsun. Bayram tadinda bir galibiyet oldu...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X