sporx sitesinde dany cezalı yazıyor.ama onun dışında hiçbir yerde böyle bir haber görmedim ve kadrolarda gözüküyor.dany cezalı mı ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Gaziantepspor 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Tamam işte ..İkimizde aynı şeyi istiyoruz.....Ama ben tek farklı galibiyete razıyım.Bari ikimizinde isteği gerçekleşse..İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehemde çok isterim.şöyle 5-0 yensek ama....Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Yorum
-
peki kaçak oynamayan futbolcu profilini kim sağlar arkadaş bi de bundan bahset.sorun kimde?İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHarun kardeşim benim mesajında değinmek istediğim nokta Colman'ın nerde oynayacağı değildi, geçen sezonun ikinci yarısından itibaren oynamaya başladığımız bu 4-2-4 sistemi...
Şöyle ki geçen sezon elimizde Umut gibi bir pres canavarı, defansı sürekli rahatsız eden , ısıran bir oyuncu varken bile orta alandaki sayısal eksikliğimiz nedeniyle rakibe kolay pozisyon veren bir takım vardı. Karabük maçı hariç öyle eze eze yendiğimiz bir takım da hatırlamıyorum. Son dakikalarda gelen mucizevi galibiyetler. Gol yemediğimiz maç yok. Bunu üstüne elinizde Umut yokken, geride en azından çabukluk bakımından ligin en iyi stoperi Egemen yokken, ortasahaya Sapara, Volkan, Alan, Adrian gibi adamları ortasaha oyuncusu diye dizersiniz onlar da Deniz BArış'ı 70 metre elleri bellerinde seyrederler. Bu adamlar olaya forma aşkı ile bakan adamlar değil, kendilerini şartlandırmışlar ben kanat oyuncusuyum, ben forvetim, ben ofansif oyuncuyum...Senin benim gibi düşünmüyorlar, adamı zorlasan da defans yaptıramıyorsun, ya da yaptırdığın zaman da böyle saçma sapan goller yiyorsun.
Şimdi yakından takip ettiğimiz takımların avrupa lig farketmez, ortasaha oyuncularına bakalım:
Barca : Chavi-İniesta-Bousquets
Real : Khedira- Alonso- Coentrao....Önlerinde deli gibi pres yapan Di maria
febe : christian-emre-m.topuz-caner
bejeke : necip-aurelio-ernst
gese : engin-selçuk-melo
ve biz : senin kadroda sadece Colman
genelde ise : Colman -zokora
benim anlatmaya çalıştığım bu. İleride 4 tane presle alaksı olamayan ya da gölge pres, ya da kaçak dövüşen 4-5 oyuncu ortda 1 Colman, onun da ne kadar defansif olduğu tartışılır.
Kusra bakmayın biraz uzun oldu ama bu durumu yaklaşık 1 senedir söylüyorum
Yorum
-
Nİhat abi çok güzel kadro olmuş, bende bu kadroyu izlemek isterim ama Serkan'a tahammül edemiyorum artık..İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrtasahada kesinlikle 3 gerçek anlamda ortsaha oyuncus ile başlamalıyız. HEr ne kadar Serkan ı beğenmesem de alternatif yok malesef.
-------------Onur----------
Celu-Giray-Mustafa-Cech
-Serkan-Aykut-Colman
---Sercan-Henri-Eren
Yorum
-
keşke ama umut göremiyorum arkadaş ve sorunun çözülmesini istiyorum.hep 1-0 alamayız maçları.İlk olarak güneyli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam işte ..İkimizde aynı şeyi istiyoruz.....Ama ben tek farklı galibiyete razıyım.Bari ikimizinde isteği gerçekleşse..
Yorum
-
Tek devre Henrique tek devre Halil, anlaşalımİlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİNşallah Henrique riske edilmez ve CSKA maçında Henrique Burak ikilisini ağız tadıyla izleriz.
Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
-
Bu ikili Türkiye'nin en iyi hücum ikilisi olacaktı. Hala da olacak. Şanssızlıklar erteledi de erteledi. CSKA maçında Henrique-Burak başlayacaksa bu maçta fazla riske edilmesin bence de. Ama yine de oynasın az birazİlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİNşallah Henrique riske edilmez ve CSKA maçında Henrique Burak ikilisini ağız tadıyla izleriz.
Sakatlıktan kurtulduysa tamamen bu maçı bize kazandırabilir.
-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-
tolga
celutska giray glowacki ferhat
serkan colman
halil adrian alanzinho
pawel
Hocanın çıkaracağı kadro bu. belki ferhat'ın yerine cech olabilir ama cska maçı öncesi cech'i riske etmeyebilir hoca.
Bir de sürekli sercan ve eren oynasın gerekirse yenilelim diyen arkadaşları anlayamıyorum. Birisi yetersiz diğeri de henüz takıma girmke için genç ve eksikleri var belli ki. Bu futbolcular bu kadar iyiyse hoca neden onları oynatmasın. Hangi hoca kendi ayağına kurşun sıkar.
Ayrıca bu iki futbolcu oynası diyen arkadaşlar acaba sercan ve ereni hangi maçta izlemiş ve beğenmiş onu da merak ediyorum.Kurdun kuzuyu yemeye niyetlenmesinde şaşılacak bir şey yok. Şaşılacak olan odur ki, bu kuzu kurda gonul baglamis, asik olmustur. 'Mevlana'
Yorum
-
geçen hafta oynadığımız bursaspor, antep'den kötü takım mı ?...bursa'da cska maçının moral bozukluğu-yorgunluğuna rağmen...ezilmedik, tamam iyi oynamadık ama çoğumuza göre saha da sürünerek oynamamıza rağmen 1 puanı aldık...böyle deplasmanlarda 1 puan kötü sonuç değil...bursa-kayseri-antep...bunlar rakiplerimizin de kayıplar yaşayacağı deplasmanlar...bu akşam "antep bize fark atar" diyenler boşa konuşuyor...ben yenilmeyeceğimizi düşünüyorum...1 puan iyidir...
Yorum
-
şenol hocanın bugün yapması gereken en önemli şey kesinlikle dirençli bir takım çıkarmak.colman-serkan ikilisi ve önlerinde ofansif oyuncular çıkarırsa yine işkence olur.çıkarsan aykut colman serkan cech gibi bi orta saha önlerine kimi koyarsa koysun.zaten her türlü gol yollarında sıkıntı yaşayacağız.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Sorun herkesin göreceği kadar kabak gibi meydanda..Bizde ite kaka maçları alırken görüyoruz da,bu düzelmenin hemen olmayacağı düşüncesindeyim...Takım olamadık...Kayıplar ağır geldi...Dilerim seninde arzu ettiğin oyunu oynarız...İçimiz ferahlar...Yoksa paldır küldür nereye kadar...İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekeşke ama umut göremiyorum arkadaş ve sorunun çözülmesini istiyorum.hep 1-0 alamayız maçları.Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum