Doğruları söleyeni 9 köyden kovarlarmış..
Ben 10.köydenim arkadaş...
Bu takım top oynamıyor..
Burak'a bağımlı olmuşuz..
Bakalım Abdullah'ın sürprizleri neler..
Bu takım top oynamıyor..
Tamam da febenin alex e bagımlı olmasından ne farkı var?
Kötü mü yani takımı sırtlayan lider ruhlu bir adamın ileri çıkması takımda?
He tabi gönül ister ki ondan 4 5 tane daha olsun..
Fener'in kanatları ve Ortasahası da iyi..
Emre-Alex
Keza Ziegler,Gökhan ileri iyi çıkıyorlar...
bizim kanatlar ne alemde?..
stoper sorunu onlarda 1 iken bizde 2..
biz şimdi 2 takım mı kurduk..
kalede onur'u görürsek büyük sürpriz olur fakat ben tercihimi ondan yana kullanırdım. Tolga sürekli gol yiyor, az bi dinlenip kendine gelsin.
Forvette pawel ve halil olmalı. 4 4 2 veya 4 1 2 1 2 gibi bir taktik bize uyar. Forvet arkası adrian paweli de iyi bir şekilde besleyecektir. Aykut hemen defansın önünde colman ve muhtemelen serkan orta sahada olabilir. Alan yine 11 başlarsa maçı kapatabilirim
Gaziantep yorgun olacaktır ve kazandıkları için bize daha az direnç göstereceklerdir. Muhtemelen yeniliriz fakat içimden 2 1 galibiyet geçiyor. Cech de oynasın artık bu iş hiç hoşuma gitmiyor.
Alanzinho oynadıkça Adrian gerçek performansını gösteremeyecek...Çünkü sağa sola hapsediliyor sürekli...Bence yarın 2 forvet ve arkalarında Adrian ile çıkmalıyız...Umarım Henriqe direk oynar ama zor görünüyor...Ama şunu der şunu bilirim Alan ilk 11 de olmamalı...
Bu takım top oynamıyor..
takımın çok kötü oynadığını düşünmüyorum unutmayalımki 8 maçta 7-8 topumuz direkten döndü ve hiçbirisi burak şutu değil.tamam istatistiklerde burak öne çıkıyor ama bizim takım her maç en az yine burakdan bağımsız 5-6 pozisyona giriyor (bence şuan ligde en çok pozisyona giren takımlarda yine önlerdeyizdir)
Ha tabiki geçen yıla göre vasat bir oyun sergiliyoruz.Mücadele gücümüz arttığında her maçı kazanabiliriz (bkz:antalya maçının 2. yarısı) ama bu takımın en az 5 transfere ihtiyacı olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Bu sistemde İlk 4 e rahatlıkla girebileceğimizi düşünüyorum.
Benim için önemli olan Ş.ligi
orası içinse ciddi transferler gerek.Gruptan çıkmalıyızki Transfer kaliteleri dahada artsın
Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Vasat altı.Yakın zamanda Sezer,Mehmet Çakır,Ferhat,Pawel muamelesi görmeye başlar.
Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.
Yorum