eğer csk maçını kazanacaksak ben bu maçı kaybetmeye razıyım
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Gaziantepspor 0 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
dur,sapara ve vittek acısı henüz geçmedi...geçsin onlara da para bol..ankarayı kim kalkındıracak...İlk olarak DoxuqanACAB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDevre arasinda kayserİspordan amrabat ve gazİantespordan danny ve cenk tosun alinmalidir.yedek olarak ankaragÜcÜnden ÖzgÜr Çek ve rajnock !paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...
Yorum
-
ts den önce kariierin de gol ve asist yapan cok adam var aslinda kadroda.. pawel alan, colman, adrian, burak, halil, vittek, henrique,sapara, volkan, bu kadar sayi baska bi takimda yok.. ama oynamiyor o baska
erenle, sercani saymiom
bu macla ilgili... aslinda bir yandan da senol hoca gibi .. bu lig beni ilgilendiremiyor moduna girioz hepimiz.. islalah kazaniriz ama o eski sey yok... zaten arayi acmassak.. bu sefer senol hoca sanki devre arasinda yönetimden paranin dibine kadar transfer parasi isticek gibi.. ozaman gercek kadroyla.. ambargo koyariz bu ligde...
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZor bir mac olacagini biliyoruz ama dogru bir ilk 11 ile hersey mümkün...
---------------------Tolga--------------------
Celustka-------Giray--------Mustafa------Cech
-----------Serkan---Aykut---Colman-----------
Halil----------------Adrian-----------Pawel/Henri
-----------------------------------------------
Bu ilk 11 kaybetmez ama kazanir mi oda yapacagimiz prese ve duran toplara bagli diye düsünüyorum.
..İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületolga
celustka giray mustafa cech
serkan colman aykut halil
adrian
pawel.
Cafer abi yine kopya cekmissin...
Saka maka hep ayni düsünüyoruz.
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Forvet kim ? Adrian mı ?İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZor bir mac olacagini biliyoruz ama dogru bir ilk 11 ile hersey mümkün...
---------------------Tolga--------------------
Celustka-------Giray--------Mustafa------Cech
-----------Serkan---Aykut---Colman-----------
Halil----------------Adrian-----------Pawel/Henri
-----------------------------------------------
Bu ilk 11 kaybetmez ama kazanir mi oda yapacagimiz prese ve duran toplara bagli diye düsünüyorum.
.."We are here to preserve democracy , not to practice it."
Yorum
-
Forvet yok esasinda. Iki tane gizli isim var: Halil ve Pawel yada Henriİlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForvet kim ? Adrian mı ?
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Adrianı orda görünce garipsedim bi an.İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForvet yok esasinda. Iki tane gizli isim var: Halil ve Pawel yada Henri
"We are here to preserve democracy , not to practice it."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum