Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Gaziantepspor 0 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eyvah diyorum..

Yorum

• Puan kaybi disindaki her türlü sonuc su an itibariyle gercekcei gözükmüyor.

Takimin moralsizligi,yogun mac tempsundan yorgun düsmeler,carsamba günkü moskova maci, burak in yoklugu,takim savunmamizin icler acisi hali,hücumda hicbir organizasyona sahip olmayisimiz.

Ben önceden inadina rakipleri favori gösteriyordum ama yarin gercekten antep macin favorisidir.

Mutlaka kazanmamiz gereken bir mac ama cok ama cok zor...
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• ..............tolga..............

celustka..giray..mustafa..ferhat

..........aykut...colman........

......halil...adrian...eren.....

............sercan.......

oyunun gidişatına göre henrigol ..cech..ali girebilir oyuna tolganın yerine onur'umuzun oynamasın'dada bir mahsur olmaya bilir bence bu benim naciz'ane fikirim
        DİKKAT!!
        Sözünü ( tart ) mayan;
        cevabımdan incinmesin!!!

Yorum

• Hic ama hic ümidim yok...Burak'in olmamasi da cabasi, ki bence cok dogru bir karar...bu lig öyle veya böyle bitmeyecek!
          Muhakkak iddianameden sonra bir$eyler olacak...daha ne diye bi tarafimizi yirtalim ki...bizim ölümüz dördüncü olur bu ligde...
          Onun icin hic ama hic kasmaya gerek yok...bu macta kesin puan kaybederiz...aksini ispat eden varsa buyursun tezlerinle gelsin (:
          Önemli olan $L maclarimiz...in$allah haftaya CSKA'yi farkli geceriz ve moral olur bize...bence TR kupasindada hep yedek agirlikli kadrolarla cikalim...ki sanirsam elemeli olacak...ayni almanya veya ispanyada oldugu gibi...
          Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• bir Topiç göremedim ilk yarının kalan haftalarının programı açıklandı TFF yine çok güzel bir fikstür açıklamış

bizim Lille ŞL maçımızın olduğu güne gs-fb maçını koymuş

o hafta oynayacağımız (14.Hafta) gençlerbirliği maçını 15. haftadan sonraya ertelemiş hafta içine Fener maçının tam önüne koymuş

o hafta herkes dinlenirken biz gene maç yapıcaz

Yorum

• CSKA'da çok fena oldu. inşallah sandıklarım olmaz. inşallah.

Yorum

• İlk olarak Taner Uykuçeken tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bir Topiç göremedim ilk yarının kalan haftalarının programı açıklandı TFF yine çok güzel bir fikstür açıklamış

bizim Lille ŞL maçımızın olduğu güne gs-fb maçını koymuş

o hafta oynayacağımız (14.Hafta) gençlerbirliği maçını 15. haftadan sonraya ertelemiş hafta içine Fener maçının tam önüne koymuş

o hafta herkes dinlenirken biz gene maç yapıcaz
                Yani Fb nin bizi yenmesi için her türlü yol yapılmış durumda. Ben o hafta ne yapıp edip bizim iş yapacak oyunculara ceza vermek için ellerinden geleni yapacaklarını hissediyorum. Gerek Hakemler gerek maçdan sonra rakip taraftarla münakaşaya girdi diye bazı oyuncularımıza fb maçı öncesi ceza verecekler.

Yorum

• tolga
                  tayfun-giray-mustafa-ferhat
                  colman-aykut
                  sercan-adrian-alanzinho
                  pawel
                  VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• Tff sitesinde antepin hic kart görmedigi yaziyor,dogru mu?
                    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tff sitesinde antepin hic kart görmedigi yaziyor,dogru mu?
                      Nerden bakıyorsunuz Cafer abi oraya ?
                      Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Hocamız madem lig maçlarına sadece oynamak için çıkıyoruz diyor, sürsün tüm gençleri sahaya Aykut ,Sercan,Eren üçlüsünden en az ikisi oynasın artık. En azından Deniz barıştan yediğimiz şekilde gol yemeyiz.

Yorum

• Ferhat, Tayfun gibi isimler şu kadrolarda olmasın artık.

-------------------Tolga--------------------
                          ----------Giray-----------Mustafa----------
                          -Celustka-------------------------Cech-----
                          --------------------------------------------
                          -----------------Aykut----------------------
                          ---------Colman--------Adrian---------------
                          ------Halil-------------------Eren------------
                          ---------------Henrique----------------------

Mustafa'yı hiç beğenmem ancak Deniz'in golünde ki Glowacki'nin hali benim gözümde bu takımda ki son maçı olması gerektiğine inandırmıştır beni.

Bu maç ve Cska maçından sonra kaleye artık Onur geçmelidir.
                          Volkan değilde Alanzinho ve Serkan Balcı bi süre kadrodışı bırakılmalıdır. Alanzinho'dan ziyade Serkan kesinlikle bir süre dinlendirilmeli.

Devre arasına kadar liderden maksimum 10 puan geride olmalıyız. O süreye kadar ideal kadromuz şu şekilde olmalı;

----------------------Onur------------------------
                          -------------Giray-----------Mustafa--------------
                          --Celustka-----------------------------Cech-------
                          ---------------------------------------------------
                          --------------Zokora---Colman---------------------
                          ------------------Adrian---------------------------
                          ------Volkan-------------------Henrique------------
                          ------------------Burak----------------------------

Devre arasında Tayfun, Ferhat, Piotr, Sezer, Tosun, Pawel gibi isimler ile yollar hemen ayrılmalı. 2 stoper, 1 ofansif kanat, 1 santrafor transferi kesinlikle yapılmalıdır. Yazın zaten Glowacki, Sapara, Vittek gibi isimlerle de yollar ayrılmak zorundadır.

Yorum

• kesin gol yiyeceğimiz maç !

31 kişilik kadro var diyor her maç aynı adamlar oynuyor ben olsam sercan eren barış ataş tayfun corayı oynatırdım.
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• ya batacağız ya çıkacağız...burakın yokluğu kötü oldu...
                              paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• eren eren eren eren eren eren eren eren eren eren eren eren eren eren eren eren
                                Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X