Hiç kimse bildiğini söylemiyor. Gökçe'nin dediği gibi 3 maymun oynanıyor !!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Ankaragücü
Daraltma
X
-
Kardeşim (yaşını bilmediğimden) sen hep ılımlı bakıyorsun ben o trübüne 5 senedir iyi olacak diye bakıyorum olmaz oldurtmazlar paranın değeri oldukça geçecen o işi.İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu sayıyla fena olmuyor sanki be
kaldıki deplasmanda TG'nin yaptıgı işte ortada bu sene deplasmanda rakipler tarafından ''doldurdu Trabzon ama tribün olarak zayıftı'' imajını da değiştiriyor..
Bmn'ye kim bilet aldırmadı Jan abi mi bilen söylesin ciddi söylüyorum..Ben bildiklerimi söylüyorum siz de bildiklerinizi söyleyin kimse kimseye bir şey diyeceği yok..O kale arkasında kimler var ? sadece size söz verilip siz mi alamadınız kombineleri ? Vira'da kolpa yedi klüpten kombine konusunda..
Fena olmuyor demek maratonda çekirdek neden çıtlıyorsun demekle aynı benim için.
O sponsor desteğini alıyorsan , kombineni alıyorsan hakkını verecen kordinasyonu sağlayacaksın.
Normal şartlar olsa sponsor gerçekden güzel ama doğru kullanılıyormu hayır.
Ben mesela maraton diye bağırıldığında çekirdeğimi alıp çitliyorum inadına çünki zoruma gidiyor bu düzen bağırmıcam bozulana kadarda.Yaşam kimliği: Trabzonspor .
Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.
Yorum
-
Bunu "kulübe sorun" dersen, kulüple arası en iyi olan grup olarak tepki çekmen normaldir.İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDedik ya abi onu kulübe sormak lazım.
Kimse verdikleri desteğe, tribüncülüklerine laf etmiyor ama kayırıldıkları aşikâr..BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
- Nedir BMN peki , Murat biz sanal ve kötüler diye bir başlık var , müsait zamanında bir girip incele bence faydası olucaktır...İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyi de Bmn taraftar grubu değil ki..O forumlarda genelde gruplar yer alıyor..Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Abi kulübün saçmalığı işte ötesi yok, aynı kulüp Vira'yada yanlış yaptı kombinelerini eksik verdi, yol tarafı kale arkasıyla Tg'nin hiç bi bağlantısı yok.İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Koray zaten bu camiada ana avrat küfür edilen yerden yere vurulan tek yer klüp , yönetim , en kolayıda bu topu hep yönetime atmak , başka şeylerle alakası yok değilmi suç klübün , sen bunlara inanıyosan benim başka diyecek bişeyim yok...
Metin,
Yol tarafı kale arkasını incelersen çoğu oturmuş Bmn'nin koltuklarınında çekirdeklerini afiyetle yiyor, kayırılma diyorsun ya o koltuklarda şuan taraftar grubu yok.En son Koray tarafından düzenlendi; 16.10.2011, 22:41.Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
Tribün grubu daha dogru tabir olurdu sanırım..Arka sayfalarda biri demiş zaten Bmn'nin tribün grubu olmadıgını..İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Nedir BMN peki , Murat biz sanal ve kötüler diye bir başlık var , müsait zamanında bir girip incele bence faydası olucaktır...
Yorum
-
- Kim demişse halt etmiş bana göre , her grup kuran 100 kişiyle sırf bağırdığı için grup oluyorsa ben başka bişey demiyorum , ha hepsi bir araya gelir Maratonda tek çatı altında toplanır stadı inletirlerse bende kale arkasından BMN olarak seve seve alkışlarım hiçte gocunmam , ama nedense TG'li arkadaşlar övgü alırken hiç sesleri çıkmıyor ama eleştirince gelip burda posta koyuyorlar ...İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTribün grubu daha dogru tabir olurdu sanırım..Arka sayfalarda biri demiş zaten Bmn'nin tribün grubu olmadıgını..Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar taziye mesajını yalakalıkla suçlayanlara tepki koydunuz tamam. Ama aynı grubun haziran ayındaki tavrını hatırlayınca o mesaj bende başsağlığı mesajından çok diğer seçeneği çağrıştırıyor.
iyi de kardeş; biz bunlarla mı uğraşacağız..ülkeninin başbakanının annesi oluyor tribünden bir pankart tamam. bu adam ak parti genel başkanı ama başbakan ülkeyi yönetiyor, orda burda bizi devleti temsil ediyor.. biz bu devlete vergi veriyoruz..bunu da bırakalım bir anne hayatını kaybetmiş. bizim topraklarda büyümüş bir kadın bir anne -ben orduluyum samsun-ordu-giresun-trabzon-rize birdir benim için-bunu hazmedemek nasıl bir dünya görüşüdür nasıl bir kafa yapısıdır. şikeye, tff ye, mhk ye tepki koyun..yanlış oyuncu sokan teknik ekibe tepki koyun topu kaptırıp gol yememize sebep olan oyuncuyu istemeyin sahaya..maç başlığında daha iyi nasıl top oynarız, nasıl takım oluruz, nasıl gol yemeyiz, nasıl verimli oynar bu takım diye tartışacakken gereksiz şeyler uğraşmanın anlamı ne banane tribünlerden banane tribün liderlerinden gidin başka başlıkta konuşun.burda MAÇI konuşun. lütfen yter artık...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum