Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Ankaragücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bakın kimse kimseyi kırmasın ama yarın da kimse burda bize edilen hakaretlerden sonra yok gözden kçmış o kadar kişiyi yönetmek kollay değil diyerek bizi aramasın,maçta yaşanan olayyları tasvip etmiyoruz özür diledi gerekenler ama siz diyosunuzya biz kac bın kişiyiz arada cıkıyo cınsler ,bizde 1500 kişiyiz çıktı işte bi aptal

Yorum

• Bize YOL TARAFI KALE ARKASINdan kombine aldırmayan kimdi ( yerler ayırtılmış olduğu halde ) ...?
      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak Mustafa K. Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bakın kimse kimseyi kırmasın ama yarın da kimse burda bize edilen hakaretlerden sonra yok gözden kçmış o kadar kişiyi yönetmek kollay değil diyerek bizi aramasın,maçta yaşanan olayyları tasvip etmiyoruz özür diledi gerekenler ama siz diyosunuzya biz kac bın kişiyiz arada cıkıyo cınsler ,bizde 1500 kişiyiz çıktı işte bi aptal
        Arada çıkan cinsler her yerde var Mustafa, her zaman da olur. Sıkıntı yok.
        hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Grup biletleri bedava almıyor ise, ne yani sponsor olarak biletleri alanlar gruptan para mı alıyor biletler için?

İkincisi ise, bağırıyorlar diye bilet bedava olsun, öyle mi?

TG lideri 2005'den bu yana her sene sağdan soldan çalmadıgı kapı kalmadı daha fazla kombine alabilmek için..her sene üstüne katarak kombine sayısını artırdı..Koparabildiği parayla kombine aldı aldırttı..Sponsor aracı ile kombine dediğim bu..Caprice Gold'un TG 'ye kombine alıp hediye etmesi gibi..

İkinci cümlen ise ; Bedava biletle giren berigelsin..Tribün yapmak ayrı bir kavramdır işte yanlış anlaşılmasın ama BMN'deki çogu insanlanda bu konuda anlaşılmıyor..Bu taraftar ya müşteri olsun diyen zihniyet fazladır Bmn'de..

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Grup biletleri bedava almıyor ise, ne yani sponsor olarak biletleri alanlar gruptan para mı alıyor biletler için?

İkincisi ise, bağırıyorlar diye bilet bedava olsun, öyle mi?
            Metin sponsor olmasaydı da o kombineler aynı sayıda alınacaktı arka sayfada açıklamasını yaptım, bu tribünde devamlılığı olan tek grup Tg, hep beraber sahip çıkalım destek olalım, Tg olmasa 100-150 kişicikle Avni Aker'e deplasman yapan rakip takım tarfatarı o stadı rehin alır, malum misafir tribünü maratonda.
            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• - BMN niye bilet alamadı ben bu sorunun cevabını veren bulamadım hiç , niye Maratona sponsor olmuyorlar bunada cevap yok , diğer grupların forumlarına bakıyorum arada dikkat ettim tribünde biraraya gelemeyen ne kadar grup varsa hepsinin forumlarında birbirleri eklenmiş maşallah ama yine bir tek BMN yok ne hikmetse...
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Metin sponsor olmasaydı da o kombineler aynı sayıda alınacaktı arka sayfada açıklamasını yaptım, bu tribünde devamlılığı olan tek grup Tg, hep beraber sahip çıkalım destek olalım, Tg olmasa 100-150 kişicikle Avni Aker'e deplasman yapan rakip takım tarfatarı o stadı rehin alır, malum misafir tribünü maratonda.
                kesinlikle..Jan abi geçen seneden az kombine alsa bırakır giderdi tribünü..

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  - BMN niye bilet alamadı ben bu sorunun cevabını veren bulamadım hiç , niye Maratona sponsor olmuyorlar bunada cevap yok , diğer grupların forumlarına bakıyorum arada dikkat ettim tribünde biraraya gelemeyen ne kadar grup varsa hepsinin forumlarında birbirleri eklenmiş maşallah ama yine bir tek BMN yok ne hikmetse...
                  Dedik ya abi onu kulübe sormak lazım.
                  Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Uğur Tüysüzoğlu tarafından gönderildi
                    Bende o tribündeyim gayet iyi analiz ediyorum evet bu sene biraz daha derli toplu .

Asıl sorumun cevabı gelmedi o kombinelerin hakkı veriliyormu , kendi kafamıza bağırmak doğrumu zaman zaman birleşmeler oluyor ordada hakkını teslim edelim.

Yada ne kadar etkili olabılıyor Tg kaç dk ?
                    bu sayıyla fena olmuyor sanki be kaldıki deplasmanda TG'nin yaptıgı işte ortada bu sene deplasmanda rakipler tarafından ''doldurdu Trabzon ama tribün olarak zayıftı'' imajını da değiştiriyor..

Bmn'ye kim bilet aldırmadı Jan abi mi bilen söylesin ciddi söylüyorum..Ben bildiklerimi söylüyorum siz de bildiklerinizi söyleyin kimse kimseye bir şey diyeceği yok..O kale arkasında kimler var ? sadece size söz verilip siz mi alamadınız kombineleri ? Vira'da kolpa yedi klüpten kombine konusunda..

Yorum

Kulüp bu konuda 3 maymunu oynuyor.

Yorum

• yol tarafıyla bizim işimiz yok ki orda gruplar varya onlara soru

Yorum

• Arkadaslar bence kombineler konusunda yonetimin buyuk sucu var. Bu sene sampiyonlar ligine vize aldik ama stadin maraton kisminin ustunun kapanmasi konusunda en ufak bir icraat yok. Bence Trabzonspor icin ayip bir durum bu. Kac sene oldu ama hala bir cati sistemi yapilamadi yazik gunah oradan kombine alan renkdaslarimiza.

Bir diger konuda lutfen artik bazi gercekleri gorelim. Bu takim bu sene 1. bitirsin ligi play-off a kaldikmi fb,gs,bjk herhangi ikisiyle mac yaparsak play-off ta iki tane hakem hatasina sampiyonlugumuz giderse kim koruyacak bizim hakkimizi. Acik konusiyim futbolculari elestirmek hic icimden gelmiyor bu futbol ortaminda gercekci olmakta yarar var isin tadi kacti.
                          Zafer mutlak inananlarindir...

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            - BMN niye bilet alamadı ben bu sorunun cevabını veren bulamadım hiç , niye Maratona sponsor olmuyorlar bunada cevap yok , diğer grupların forumlarına bakıyorum arada dikkat ettim tribünde biraraya gelemeyen ne kadar grup varsa hepsinin forumlarında birbirleri eklenmiş maşallah ama yine bir tek BMN yok ne hikmetse...
                            iyi de Bmn taraftar grubu değil ki..O forumlarda genelde gruplar yer alıyor..

Yorum

- Koray zaten bu camiada ana avrat küfür edilen yerden yere vurulan tek yer klüp , yönetim , en kolayıda bu topu hep yönetime atmak , başka şeylerle alakası yok değilmi suç klübün , sen bunlara inanıyosan benim başka diyecek bişeyim yok...
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu sayıyla fena olmuyor sanki be kaldıki deplasmanda TG'nin yaptıgı işte ortada bu sene deplasmanda rakipler tarafından ''doldurdu Trabzon ama tribün olarak zayıftı'' imajını da değiştiriyor..

Bmn'ye kim bilet aldırmadı Jan abi mi bilen söylesin ciddi söylüyorum..Ben bildiklerimi söylüyorum siz de bildiklerinizi söyleyin kimse kimseye bir şey diyeceği yok..O kale arkasında kimler var ? sadece size söz verilip siz mi alamadınız kombineleri ? Vira'da kolpa yedi klüpten kombine konusunda..
                                Parasını verip kombineleri alacağımız gün, kulüp bize sizin yerler satıldı dedi. Sonra da gitti başka bir gruba sattı oraları çok sonra. Ee neden böyle oldu diyoruz? Ses yok.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X