Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Ankaragücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bizimkinin savunulacak yanı yok zaten de, bunlar da sütten çıkmış ak kaşık değiller.

Tabiki değiller,sadece anlamlı pankartları için tebrik ettim.Sempati fln yok yanlış anlaşılmasın.
    Yeterki ONUR'suz
    olmasın
    aŞk
    !

Yorum

• İlk olarak Nihal Ayvaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tabiki değiller,sadece anlamlı pankartları için tebrik ettim.Sempati fln yok yanlış anlaşılmasın.
      İçlerinde en iyisi bunlardır, o ayrı..
      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Bizimkinin savunulacak yanı yok zaten de, bunlar da sütten çıkmış ak kaşık değiller.

Kazım Koyuncu'yu utanmasalar bizden çok anılarında yaşatırlar, sonra maçta "koy şu ...veren Trabzon'a uy uy uyy!" şeklinde tezahürat yaparlar..

...parti marti anlamam ama Başbakanı ta ilk tanıdığımdan itibaren çok seven biriyim fakat bu pankart olayını bende beğenmedim...stadlar her görüşten insanın bir araya gelebildiği nadir yerlerdendir...ben maçlarda kahrolsun pkk sloganına bile karşıyım...maç arenasında futboldan ve takımımdan başka hiçbir konunun yer almasını istemem...bu açıdan başbakana ya da başka herhangi bi şeye ait bir mesaj ya da antimesaj içeren tüm slogan ya da pankarta karşıyım.......maça gelirsek,başımızda bir kısmet dolaşıyor,başka izahı yok...takım olamadık gitti.....takımda herkes kötü oynadı ama maçı kazandık...enterasan
        .....

Yorum

İçlerinde en iyisi bunlardır, o ayrı..
          ooo bence de aynen öyle ama bazen çikiyor buradan bir kaç kisi yok en delikanli rakip fb diye, unutmuyorum hatirliyorum vardi öyleleri
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• arkadaşlar bir ülkenin başbakanının acısını paylaşmak ve bunu pankart ile ifade etmek niye bu kadar mesele oldu. hala bunu eletirenler var. bunu görmek üzüntü verici ne zaman bu boş işleri bırakacaksınız

Yorum

• İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              arkadaşlar bir ülkenin başbakanının acısını paylaşmak ve bunu pankart ile ifade etmek niye bu kadar mesele oldu. hala bunu eletirenler var. bunu görmek üzüntü verici ne zaman bu boş işleri bırakacaksınız
              Meselenin sebepleri saydıklarınızın hiçbiri değil.

Meselenin sebebi o pankartın açıldığı yerdeki kombinelerin satılış, alınış, dağıtılış biçimi.

Trabzonspor'a ait herhangi bir oluşum, herhangi bir partinin gençlik kolları gibi çalışırsa, Allah bir dışında dediklerini samimi bulmam.
              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Meselenin sebebi o pankartın açıldığı yerdeki kombinelerin satılış, alınış, dağıtılış biçimi.

Trabzonspor'a ait herhangi bir oluşum, herhangi bir partinin gençlik kolları gibi çalışırsa, Allah bir dışında dediklerini samimi bulmam.
                mesele bu iste, kimse yaziya pek bir sey demiyor ki zaten 2-3 kisi hariç, yazida skinti yok daha iyisi daha büyügü ve daha hatasizi (gençler yerine geçler yazildi) olsaydi daha da iyi olurdu da, iste bunu yazanlar oraya koyanlar necidir nedir ne yapar az çok biliniyor, tgci çok bilmis bazi bmn üyeleri lütfen ama lütfen gelsinler yazsinlar beles kombineci miler yoksa degil miler, bu isin asli nedir ?? yazsinlar okuyalim ifade etsinler kendilerini....

Yorum

• Mesela lille maçında önce satılan kale arkası kombineleri ne ayakmış?

Yorum

o meseleyi biliyorum. ve o zaman gerekli tepkiyi verdim. böyle bir uygulamayı gerçekten çok yanlış buluyorum ve trabzonsporun bir siyasi partının arka bahçesi olmasına şiddetle karşıyım. ancak bu pankart bağlamında eleştirmek yanlış ama şurasıda bir gerçek trabzonda halk trabzonspora destek olmuyor hatta engelliyor stat yapacak tayyib para alınacak tayyip, çimler yapılacak tayyib eee bunca verilenin karşılığı elbet beklenir. bu pankart en masum olanı trabzonspor statıdını yapılmasın diye uğraşanlar var o şehirde. valla bu aralar tayyibe bişey olmasın diye dua ediyorum ama bu asla siyasi bir tercih olarak değil. trabzonsporun menfaatleri doğrultusunda

Yorum

• İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      o meseleyi biliyorum. ve o zaman gerekli tepkiyi verdim. böyle bir uygulamayı gerçekten çok yanlış buluyorum ve trabzonsporun bir siyasi partının arka bahçesi olmasına şiddetle karşıyım. ancak bu pankart bağlamında eleştirmek yanlış ama şurasıda bir gerçek trabzonda halk trabzonspora destek olmuyor hatta engelliyor stat yapacak tayyib para alınacak tayyip, çimler yapılacak tayyib eee bunca verilenin karşılığı elbet beklenir. bu pankart en masum olanı trabzonspor statıdını yapılmasın diye uğraşanlar var o şehirde. valla bu aralar tayyibe bişey olmasın diye dua ediyorum ama bu asla siyasi bir tercih olarak değil. trabzonsporun menfaatleri doğrultusunda
                      Konumuz siyaset değil, girmeyelim siyasete.

Amma velakin, devlet dediğin iş yaparken karşılık beklemez. Bekliyorsa da yapmasın.

Genelleme yapmamak adına mesajımı düzeltiyorum ama herkes kimin ne olduğunu biliyor.
                      En son Mollasalihoğlu tarafından düzenlendi; 16.10.2011, 21:34.

Yorum

Mesela lille maçında önce satılan kale arkası kombineleri ne ayakmış?
                        ne oldugunu anlamadim zaten, yok kale arkasi bilet satilmiyor yok bilmem ne ama dolu orasi, nasil oldu arkadas anlamiyorum

*********************************************************
                        » Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi Tarafından Düzenlenmiştir.
                        » Mesajın forum kurallarına uygun olmadığı tespit edilmiştir (Genel Kurallar).
                        » Forum yöneticileri / moderatörleri kurallara uymayan mesajları düzenleme ve silme hakkına sahiplerdir.
                        » Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
                        » Gerekli durumlarda itirazlarınız için: bordomavi@bordomavi.net
                        *********************************************************

ne yazmistim ki de düzenlendi ? hatirlamiyorum cidden ^^
                        En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 16.10.2011, 03:48.

Yorum

• mactan sonra 18 yasindaki bir genc stad cikisinda bicaklanmis
                          İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                          BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• Bilmiyorum ama bende bir baska Fikir mevcut.

Burda GSli Yönetici Adnan Öztürk e katilarak, secim esnasinda Partiler ve onlarin Yönetici/Adaylari vardir, ama ondan sonra Devlet Adamlari vardir.

Ve yanlis hatirlamiyorsam, Trabzon Valisi Kale Arkasi Biletleri alip dagitti. ( Her Yil oldugu gibi ) Yani bir Devlet Adami alip dagitti, bir siyasi Partinin Adami degil. Ve Basbakan`da bir Devlet Adami olduguna göre , burda ben bir sakinca görmüyorum. Ve eger Trabzonlu Gencler oraya Tsk Vali Bey yazsaydilar büyük bir sorun mu olurdu?

Eger bildiklerim dogru ise , yani yanilmiyorsam. Yanlis bir sekilde yaklasiyoruz ozaman.

Burda bazilari Trabzonsporu düsünerek yorum yapiryor , bazilari`da tam tersine siyasi partilerin Uzantilari gibi konusmak`ta. Örnek vermek istemiyorum , ama yeterince Örnek mevcut.
                            Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bilmiyorum ama bende bir baska Fikir mevcut.

Burda GSli Yönetici Adnan Öztürk e katilarak, secim esnasinda Partiler ve onlarin Yönetici/Adaylari vardir, ama ondan sonra Devlet Adamlari vardir.

Ve yanlis hatirlamiyorsam, Trabzon Valisi Kale Arkasi Biletleri alip dagitti. ( Her Yil oldugu gibi ) Yani bir Devlet Adami alip dagitti, bir siyasi Partinin Adami degil. Ve Basbakan`da bir Devlet Adami olduguna göre , burda ben bir sakinca görmüyorum. Ve eger Trabzonlu Gencler oraya Tsk Vali Bey yazsaydilar büyük bir sorun mu olurdu?

Eger bildiklerim dogru ise , yani yanilmiyorsam. Yanlis bir sekilde yaklasiyoruz ozaman.

Burda bazilari Trabzonsporu düsünerek yorum yapiryor , bazilari`da tam tersine siyasi partilerin Uzantilari gibi konusmak`ta. Örnek vermek istemiyorum , ama yeterince Örnek mevcut.
                              ne alakasi var yahu neden o zaman o dagittiklari biletlerden bmnli kimse yok, veya 2-3kisi var onlar da tgli zaten, burada bosuna mi tepki verildi beles kombine diye, öyle kolay degil o isler almis ta vermis te, bana ne kardesim vali mali karismasin bu ise, ha karisiyorsa ne yapar çekilis falan düzenler kazanan alir kombinesini stada gider bu kadar basit, aldi kombineyi verdi bir gruba sonra da yok siyasi parti uzantisi gibi konusanlar var yok bilmem ne, ha sunu da diyeyim siyasi parti uzantisi olarak burada yazi yazsam bile bu konuda, VALLAHI de o beles kombinecilerden daha fazla Trabzopnspor'u düsünüyorum

Yorum

• İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bilmiyorum ama bende bir baska Fikir mevcut.

Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X