Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Ankaragücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Taraftarımıza laf atanlar bu akşam o çok övdükleri bjk taraftarına bir baksınlar,10bin kişi var mıdır acaba?

Yorum

• kale arkadasındaydım bı ara yagmur yagdı maratondakılerı gormelıydınız hemen kactılar o kadar utandım kı trabzonlu oldugumdan anlatamam yazık olsun öle trabzonlululara
      Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• İlk olarak ashdod tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Maçın geniş özetini izlerken farkettim, tribünde pankart açmışlardı, o pankartı açanları açtıranları kınıyorum. Yalaka ve Trabzonsporu siyasete bulaştıran taraftara lanet olsun!

ne var bunda anlamadım hazımsızlığını siyasetle ne alakası var ölümün nerenle düşünerek yazıyorsunuz böyle akıl almaz şeyleri...

Yorum

• İlk olarak ashdod tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          isteyen istediği pankartı açsın ama siyasi konularda Trabzonsporu kullanmasın kimse, Avni Aker birilerine yalakalık yapma yeri değildir!

ben başkanı da kınıyorum, stadın çimlerini kendi cebimizden ödedik ama elaleme gidip avrupa standardında stad yaptırdılar

valla ne derseniz deyin ama mide bulandırıcı işler, ibb çaykur rize falan olsak rahatsız olmamda Trabzonspor için iyi işler değil bunlar
          Bunu alın dışarıya . Nerenle düşüyorsun onu merak ediyorum
          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Arkadaşlar taziye mesajını yalakalıkla suçlayanlara tepki koydunuz tamam. Ama aynı grubun haziran ayındaki tavrını hatırlayınca o mesaj bende başsağlığı mesajından çok diğer seçeneği çağrıştırıyor.
            Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• Sanirim bize her yer Trabzon sloganindan sonra yenisi eklenmek üzere.

Artik Trabzondaki her mac bize zor diyesim geliyor artik.
              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• colman ve zokora salı günkü maç yüzünden midir nedir hiç yormadı kendini ve orta sahamızın böyle boş olması nedeniyle 2 gol yedik. salı günü bunu telafi ederler umarım
                http://twitter.com/atkntpc

Yorum

• Şimdi Burakın pozisyonlarına penaltı diyen Bünyamin Gezer Trabzonsporlu ilan edilir...

Yorum

• amacı maçı izleyip keyif almak, takımını desteklemek olan taraftar, pozisyona tepki gösteriyor. tekrarında dikkat ettim, pozisyonlarda anlık teepkileri sadece kadınlar-çocuklar veriyor. tamam sesleri kulağa komik geliyor ama takıma en büyük desteği de onlar sağlıyorlar. keşke herkes bu amaçla stada gelse.

bir can gideceğine stada daha az insan gelsin. kulüp, şehir ve ülke yöneticileri tribünlerin suç yuvasına dönüşmesine izin vermemeli.

Yorum

• İlk olarak bangkook_61 tarafından gönderildi
                      ....
                      Lütfen yazdıklarınızla yapamayacağınız kalpleri kırmayın, sakin olmak lazım, sakin ve sabırlı ve mümkün olduğunca hoşgörülü...
                      Lütfen..
                      her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....

Yorum

• İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaşlar taziye mesajını yalakalıkla suçlayanlara tepki koydunuz tamam. Ama aynı grubun haziran ayındaki tavrını hatırlayınca o mesaj bende başsağlığı mesajından çok diğer seçeneği çağrıştırıyor.
                        evet o ayri mesele, ben zaten açik bir sekilde ifade ettim bunu, yaziya bir sey yok ama amaç nedir o ayri mesele, geçen sene Rahmetli Erbakan için dogru dürüst yazi görmedim ben, ondan belki de en çok nefret eden kisilerin oldugu bjk taraftari çok güzel bir yaziyla saygilarini gösterdiler Rahmetli'ye gerçi bos tartisiyoruz adamlar beles kombineci, bunu yaziyorsun cevap yazamiyorlar burada, daha ne......
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Bir de beşiktaş taraftarının açtığı pankarta bakalım.Tebrik ediyorum kendilerini.

Çoook daha anlamlı en azından Samimi,çıkarsız..

Yeterki ONUR'suz
                          olmasın
                          aŞk
                          !

Yorum

• İlk olarak Nihal Ayvaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bir de beşiktaş taraftarının açtığı pankarta bakalım.Tebrik ediyorum kendilerini.

Çoook daha anlamlı en azından Samimi,çıkarsız..

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=100128
                            Onlar, başbakana da pankart açtılar.
                            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Onlar, başbakana da pankart açtılar.
                              En azından sadece başbakana pankart açmamışlar.Bizde Trabzonsporla alakalı birşey yoktu da.
                              Yeterki ONUR'suz
                              olmasın
                              aŞk
                              !

Yorum

• İlk olarak Nihal Ayvaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                En azından sadece başbakana pankart açmamışlar.Bizde Trabzonsporla alakalı birşey yoktu da.
                                Bizimkinin savunulacak yanı yok zaten de, bunlar da sütten çıkmış ak kaşık değiller.

Kazım Koyuncu'yu utanmasalar bizden çok anılarında yaşatırlar, sonra maçta "koy şu ...veren Trabzon'a uy uy uyy!" şeklinde tezahürat yaparlar..

BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X