Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Ankaragücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maçın geniş özetini izlerken farkettim, tribünde pankart açmışlardı, o pankartı açanları açtıranları kınıyorum. Yalaka ve Trabzonsporu siyasete bulaştıran taraftara lanet olsun!
    En son ashdod tarafından düzenlendi; 15.10.2011, 16:40.

Yorum

• ...............
      En son İbrahim Gökhun Öztürk tarafından düzenlendi; 15.10.2011, 16:48.
      Bazen yazdığınızla değil,kendinizden neleri sildiğinizle değer kazanırsınız...

Yorum

• isteyen istediği pankartı açsın ama siyasi konularda Trabzonsporu kullanmasın kimse, Avni Aker birilerine yalakalık yapma yeri değildir!

ben başkanı da kınıyorum, stadın çimlerini kendi cebimizden ödedik ama elaleme gidip avrupa standardında stad yaptırdılar

valla ne derseniz deyin ama mide bulandırıcı işler, ibb çaykur rize falan olsak rahatsız olmamda Trabzonspor için iyi işler değil bunlar
        En son ashdod tarafından düzenlendi; 15.10.2011, 16:40.

Yorum

• Colman ve Zokora kötüydü orada patladık biz,

Alan da boncuğu dikti sağolsun.
          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak ashdod tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            dağdaki ölen teröristler içinde başsağlığı pankartı açalım o zaman? nasıl?
            az lafa bak şimdi!!
            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Hey maşallah,dağdaki teröristlere geldik şimdide...

Yorum

• ya bu tarz mesajları cevap yazmasak kapanırdı orda
                cektikse uzuyor bu meret imansız gibi
                cekmeyin
                Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• dagdaki terörist kiyaslamasi çok saçma da, simdi akima geldi, ben bizim stadda dogru dürüst Sehitler ölmez Vatan bölünmez tezahüratin duymadim, bas sagligi iletmek bize ne kadar yakisiyorsa bu yazdigim bize bir o kadar da
                  YA KIS MI YOR

o kadar
                  Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• hele çekirdekçilere ne demeli? onlar içinde bir pankart açsak nasıl olur
                    En son ashdod tarafından düzenlendi; 15.10.2011, 16:44.

Yorum

• helal olsun orduya. sholdcity i yendiler...
                      Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Trabzonda ki Trabzonspor taraftarı profili genel olarak Trabzonspor'a hiçbir fayda sunmuyor. Aksine o profili takıma zarar olarak görüyorum. Birileri adam gibi el atmalı o profile. Sizin neyinize taraftar grupları! Becerdiğinizde hiç görülmedi. Grup grup taraftar olmasın avni akerde. İçine ediyorlar.

Trabzonspor'un deplasman taraftarına kurban olayım. Keşke her zaman bu taraftarlar desteklese Trabzonsporu.

Yorum

hele çekirdekçilere ne demeli? onlar içinde bir pankart açsak nasıl olur
                          - Çok ateşli bir giriş yaptın Şampiyon az sakin ol hele...
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

hele çekirdekçilere ne demeli? onlar içinde bir pankart açsak nasıl olur
                            dün maratonda açıldı istediğiniz gibi bir pankart. Ama muhattabini görünce pankartın icerigininde bir önemi kalmadı..
                            Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• arkadaslar az sabır da az sabır şenol hoca halleder. o hepimizden fazla trabzonsporlu şaka bir yana şenol hocaya güveniyorum.

Вы попали по адресу!

Yorum

• Ben dünki takimi begenmedim, ama mentalitesini begendim..

Oyun anlayisi bu sene, gecen seneden farkli..

Oturursa cok zevk alacagiz bu futboldan..

Ofsayt takdigini neden yaptilar ama onu anlamadim..

Oyuncular net bir sekilde, aman birsey olmasin Sali mac var modundaydi..

Sert oyundan kacindilar bazi zaman dilimlerinde..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X