Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Ankaragücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonspor son 10 yılda , sol bek oyuncusu oynadığı 10 maçta 2 gol 1 asist yaptığı görülmüşmüdür acaba .

Hemde bunlardan 2 tanesi (1 gol , 1 asist ) Şampiyonlar Ligi maçlarında.

ridvan ...... Ts oyuncusu degil vasat dedi onun icin iyi kufur saydirdim simdi aklima geldi yine gonderdim

senin bilica,caner iyidir degil mi ?

» Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi Tarafından Düzenlenmiştir.
    » Mesajın forum kurallarına uygun olmadığı tespit edilmiştir (Genel Kurallar).
    » Forum yöneticileri / moderatörleri kurallara uymayan mesajları düzenleme ve silme hakkına sahiplerdir.
    » Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    » Gerekli durumlarda itirazlarınız için: bordomavi@bordomavi.net
    En son Mollasalihoğlu tarafından düzenlendi; 15.10.2011, 14:50.

Yorum

• Bu Şehir yıllar önce kendine has Bazı duruşlarını kaybettiği için uzun yıllardır başarıya hasretti. Bu gün gelinen noktada tarihte ilk kez şampiyonlar ligine katıldık. Geçen yıl Emeğimizle Şampiyon olduk. bunu da değerlerimizle bütünleşerek yaptık. İşini Doğru yapan bu memleketin uşaklarını alkışladık. ne olduysa yine bizi başarıdan mahrum bırakan zihniyete geri döner gibiyiz!? Başarıyı görmezden geliyoruz bizden olmayana Kötü diyoruz. Değerlerimizi Yok etmeye Çalışmak Düşmanın bile Başvurmayacağı bir yöntemken Bu tavır neden ve kime? Yoksa Birilerinin Egosu Trabzonspordan Öndemi geliyor. Birisi Başkan olacağım Diye Şenol GÜNEŞ'i Eleştiren ordular kuruyor.Ötekiler Niye Ben yapamadım Diye Jan Başkana Sallıyor. Bu yol iyi bir yol değil. Lütfen Herkes aklını başına Alsın. Bizden Sıkıntı duyan Herkesle Medeni insanlar gibi Konuşabilmek için Kapımız Herzaman Açık. Kişisel Çıkarlarını Bir kenara Bırakmak kaydıyla..

TRABZONLU GENCLER

Yorum

• Bu macta herşeye tamam derim de. 3-2 den sonra her ankaragücü baskısını kabul etmeye tamam diyemem.
        ya 1 farkla öndeyken oyunu kontrol etmeyi beceremiyoruz.
        Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
        İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Trabzonspor oyuncularının birçoğu ne yazık ki taraftar tabiriyle ''maç seçiyor''.

Bunu dün baya hissettik,gördük.

Ayrıca Zokora,Burak Yılmaz,Colman,Volkan Şen ayakta duracak halleri yoktu.

Burak,Zokora için Milli Takımdan gelmiş diyebiliriz.

Fakat Volkan ve Colman için aynı şeyleri söylemek söz konusu değil.

Takım bu haldeyken maçı çevirmesi Trabzonspor adına sevindirici.

Ayrı bir parantez Mustafa Yumlu için açmak gerekir.

Aynı oyuncuya Giray-Mustafa ikilisi beraber müdahale etmeye çalışıyor.Açıkçası Giray Mustafa ile oynarken çok zorlanıyor.Glowacki ile daha iyi bir ikili oluyor.

Mustafa değerlendirelim fakat bize bu durum pahalıya patlayabilir.Dikkatli olmak lazım.
          Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
          Real Madrid
          Manchester United
          twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Onur'un kaleye geçme zamanı geldi de geçiyor
            defans düzelmeden onurla tolga ikiside geçse kaleye bişey değişmez
            Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mustafa ile ne alakası var, 2. golde kaleci zamanlama hatası yaptı. Erken çıksa topu uzaklaştırırdı. Bekledi bekledi adam topu alınca çıktı ekmeğine yağ sürdü adamın.
              Fark Etmez Kardeş. Erken Açılsa Kaleci Adam Bu Sefer Pas Verirdi. 2 Ye 1 Geldiler.

Mustafa'nın Sol Bekin Kademesine Girmesi Gerekirken Adama Zokora'nın Bölgesinde Basıyor.

Ve Adam Bi Ara Pasta Kaleci İle Karşı Karşıya Kalıyor.İşin İlginç Yanı İse Bu Adamın Peşinden Serkan Koşuyor.

O Pas Atıldığında Mustafanın O Golü Atan Adama Doğru Kademe Yapması Gerekiyor.Fakat Mustafa Solbekten Önce Adama Giriyor. Bilmem Anlatabildim Mi ..

Yorum

• Selçuk geri dönmek istiyormuş,var mı doğruluğu acaba?

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Selçuk geri dönmek istiyormuş,var mı doğruluğu acaba?
                  Nerede yazıyor?

Yorum

Sanmam.. Her hangi bir haberde gördüysen linkini koyar mısın ?

Yorum

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Nerede yazıyor?
                      Sabah mynette gözüme çarpmıştı şimdi bulamadım,az önce baktım haber61dede yazıyordu...

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Trabzonspor’da sözleşme uzatmaya yanaşmayarak bonservis bedeli ödemeden Galatasaray’a giden Selçuk İnan bu kulüpte aradığını bulamadı. Bordo mavili ekibin şike süreci sonunda Şampiyonlar Ligine alınması da Selçuk’u etkilerken milli oyuncunun Trabzonspor’d

Yorum

O halde adres veriyorum ona. Atlasın arabasına, Boğaz Köprüsüne doğru yol alsın. İlerlesin ilerlesin, aaa, işte Avrupa... Tam da ordaymış zaten, vazgeçtim.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Mynette gördüm ilkten inanmadım yalandır dedim ama haber61dede gördüm şimdi.

Yorum

• Şuan bu takıma C.Ronaldo'yu getirip koysak Burak'ın formuna ulaşamaz bence. Müthiş bir şekilde ilerlemeye devam ediyor. Maşallah diyelim.
                              Takımda tek sorun orta saha ile hücum hattı arasındaki bağlantı ve savunmanın ağırlığı. Dün maçta benim görebildiklerim bunlardı. Galibiyette emeği geçen herkese tek tek teşekkürler.

Yorum

• Erdal abi Selçuk ilk gittiği zamanlar,''ileride Selçuk'u affedelim mi'' diye tartışırız tarzında bir şey söylemişti.

Ben ne olursa olsun Selçuk'un dönmesinin imkansız olduğunu düşünüyorum,haber de bana göre yalan,gittiğine büyük ihtimal pişmandır ama geri dönmek istemez..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X