Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Ankaragücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Giray ve mustafa'nın yan yana oynaması tam bir felaket..
    Giray'ın sonu gelmeyen hataları bakalım ne zaman son bulacak..
    bunu bir de Şenol hoca görse ne iyi olur..

devre arası acil stoper alınması şart..

Yorum

• Serkan balci ve alanzinho beni deli etti.alan cok laubali oynuyor insallah boyle devam etmez
      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
      As Roma
      Francesco Totti "10"
      Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Giray ve mustafa'nın yan yana oynaması tam bir felaket..
        Giray'ın sonu gelmeyen hataları bakalım ne zaman son bulacak..
        bunu bir de Şenol hoca görse ne iyi olur..

devre arası acil stoper alınması şart..

Giray Çok Pas Hatası yapıyor.Sabretmemiz lazım.Ama Acilen Hem Stoper Hemde Orta Sahay Kaliteli Yerli takviyesi şart..
        "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
        "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Lig tv yi saat 19 da açtım ve bir saat boyunca maç oncesi görüntüleri izledim..Elin takımları maç başlamadan stada geliyorken bizde 5 dakka kalaya kadar hiç bir hareketlilik yoktu

taraftarın stadlara gitmemsinin nedenleri olabilir,

Bunda en büyük faktör Birileri ülkede ekonomık anlamda işlerin iyi gittiğini söylesede tam tersi ınsanlarda maça gidecek veya maça ayıracak paranın olmamasıdır..

Bir diğer faktör, Türkiye'nın en yağışlı şehrinde 3 tarafı açık bir trübine insanlar neden her maç ıslanmaya gelsinler..hadi liverpol maçında islandık hadi bir başka büyük maçta ıslandık da, her maç yağış olması muhtemel her maç sonrası ınsanların sırılsıklam direkt evinin yolunu tutmak zorunda kalmak zorunda olması sizi rahatsız etmiyormu..Ben olsam yağışlı havalarda hele de ciddi bir maç yoka maça gitmeyi tercih etmem

stadda maçı izledikten sonra, Keyifle bunun tadını çıkartamayacaksam, maç sonrası Arkadaşlarla beraber maçın kritiğini yada ordan bir başka mekana geçip eğlenmek için fırsat bulamayacaksam, Donuma kadar ıslandığım için koşa koşa eve gitmek zorunda kalacaksam kusur abakmayaın ama bir saatten sonra kabak tadı vermeye başlar

Demeçlerini okuyorum Başkanın ''taraftarın maça neden ilgi göstermediğini anlayamıyormuş''

Bak işte anlatıyorum..satda girmek bir dert, ıslanmak bir dert, yerini bulmak bir dert, Fiyatlar yüksek ayda iki maç 100 TL bile bu gençlere fazla bu esnafa bile fazla, Büyük kentlerde belki herkes tek tabanca gezer, sadece kendi biletini alır maça gidebilir ama Karadenizde , hele hele trabzonda bir ailede 5 kişi Trabzonsporlu ise kım gidecek maça?? sadece baba mı??

Her ailede 3 kişinin maça gittiğini düşünrsenız bu ınsanların bu paraları nerden bulacağını hiç düşünüyormusunuz..
          Düşünmezseniz, Stadalara neden gerçek futbolseverlerin giremediğini de anlayamazsınız

Hasılatı bir maçta kopartayım derdine düşeceğinize yap 15- 20 lira bilet paralarını, kalmasın boş koltuk ve full çek stadında ve sürümden kazan bu kadar basit.

.Hem taraftarın mutlu olsun hemde cebi mutlu olsun..

Sende zarar etmezsin merak etme...
          En son Şenol EKSİLMEZ tarafından düzenlendi; 15.10.2011, 12:20.
          Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hasılatı bir maçta kopartayım derdine düşeceğinize yap 15 20 lira bilet paralarını, kalmasın boş koltuk ve full çek stadında ve sürümden kazan bu kadar basit..Hem taraftarın mutlu olsun hemde cebi mutlu olsun..Sende zarar etmezsin merak etme...

Bunu neden düşünmüyorlar bende anlamıyorum abi..
            "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
            "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• lazibere haklı. Ayrıca dün Trabzonlu gençler tarafında 77 nuamra lazibere yazılı forma gördüm o sizmiydiniz?
              Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                lazibere haklı. Ayrıca dün Trabzonlu gençler tarafında 77 nuamra lazibere yazılı forma gördüm o sizmiydiniz?
                Yok ben istanbul'dayım
                Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Taraftarlık sadece tribünde bağırıp çağırmakla olmaz,Türkiyenin en iyi taraftarı Trabzonspordadır,kandırılan,küstürülmeye çalışılan taraftardır ama hiçbir zaman takımına küsmemiştir,kızmamıştır tribünleri hınca hınç doldurmuştur hazırlık maçı olsa bile.Burda işkembeden sallayanlar gitsinler o yağmurun altına bi hele.

Yorum

• macin guzel ve cirkin yonleri vardı
                    herseyden once bizim takım 2 yarı daha iyi bir takım olacak.
                    bu fikstur sıkısmasi en cok bizi etkiliyor. milli takımlar cl ve lig derken oyuncuncularımız ya sakat ya dinlenemiyor

Once Guzel yanlar
                    1- Halil in maca yetismesi. Gelmese de olurdu. Disiplin dedigin boyle olur. Bravo Halil'ime
                    2- brozek in golu Halil ' e hediye etmesi. Bunlar takım ici arkadaslıgı yukseltir. ki ben brozek i kopuk sanırdım.
                    3- Burak in yardımlasmalara cok girmesi. 8 gol atmıs adam. Helal Burak. Her gecen gun buyuyorsun gozumde.
                    4- Brozek in gol atmasi. Bu adam iyi golcu. ama guveni az sanki. Sıra volkanda. Haydi volkan
                    5- celustka. baslı basina bir guzellik zaten
                    6- Adrian ın oyun hakimiyeti. Adrian a kas yapmamıs lazım.
                    7- Burak ın frikiktende gol atmasi

Cirkinlikler

1- Ziya Dogan in mac kazanma hırsını anlarım. ama boyle sert oynayarak degil yahu. adrian az kalsin sakatlanacakti. allahtan takımımız sertlikte yılmıyor.
                    2- ben hakemi begenmedim. yahu adamlarib sertligine musade etti. kartları bize cikardı.

Birde uzuntum

tolga 2 gol yedi benim gozumde tolgada onurda en fazla 1 gol yer
                    13 Vitor Hugo

Yorum

• dünkü maçı tokatta izledim haliyle tokatta yaşadığım için.. zemin tam olarak oturduğunda daha iyi olacak ve bu sahada sadece yerden oynamamız gerektiğini hep beraber göreceğiz...stadın tek eksiği tribünlerin üzerinin kapanmaması her gün yağmurun düştüğü bir şehirde stadın üstü her tarafı kapalı olmaması tam bir komedi..artık seyirci de hep beraber hareket etmeli..tv den izlendiğinde ironik olaylar yaşanıyor resmen bize gülüyorlar..herkes ayrı tellerden çalıyor..tribün liderleri iş başına lütfen..
                      takıma gelince: alan,zokora,volkan ve giray dün gecenin kötüleriydi..adrian sahanın yıldızı idi. tolganın gollerde hatası vardı.tamam yersin bu golleri ara sıra ama tolganın topu oyuna sokması tam bir felaket kaleci antrenörün bunu görmemesi akıl alır gibi değil. bizim kalecimiz ligin son sırasındaki takım karşısında degajla oyuna başlıyorsa ben orda art niyet ararım her degaj bize pozisyon oldu. binlerce eoru çime para verdik hala yerden oynamayı pas yapmayı düşünmemek garip geldi..bize yerden oynayan ve pas yapan bir takımla şampiyon olabilirz, maç alırız..
                      ziya doğan forvetsiz maça çıktı ve bize iki gol attılar. çok kolay goller yiyoruz..lille maçındaki golün aynısını yedik dün böyle ofsayt taktiği olmaz..takımda pas isteyen yardıma giden oyuncu yok. rakip basıp alıyor topları.. zokora benim görüşüm ben beğenmiyorum saklanarak oynuyor. sorumluluk almıyor...biri zokoraya bizim büyük takım olduğumuzu söylesin.korkarak top oynamamalıyız artık.gol yeriz ama o sahada her rakibi ezen trabzonu görmek istiyorum ben..dün rakip burağı kilitledi biz gol atamadık. o zaman başka varyasyonlar denemeli, kanatlara inmeli uzun topu düşünmeliyiz..alan kesinlikle bu takımın topçusu değil devre arası satılmalı. pawell maalesf yetersiz iyi niyetli ama yetersiz..giray akşam kötüydü umarım düzelir..volkan çok çalışmalı bursadaki volkan bu değildi..serkan futbolun hıza ve güce değil biraz da aklılla oynandığını görmeli..sapara bu değil daha fazla sorumluluk almalı...eren ve sercan alandan daha faydalı takım oyunsu olabilirler onlara şans verilmeli..bora,sezer,barış ataş, barış özbek (istemiyorum bu sorumsuzu),murat tosun ferhat devre arası teşekkür edilip gönderilmeli..bu takıma bir yabancı sol ayaklı stoper bir de serdar aziz şart. orta sahaya zokora ya alternatif iki yönlü yabancı orta saha oyuncusu, alper potuk, orhan gülle,musa nizam ve serdar kurtuluş..forvete bir yabancı, şahin aygüneş ve necati ateş alınmalı...
                      En son bilgehan83 tarafından düzenlendi; 15.10.2011, 13:32.

Yorum

• İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        macin guzel ve cirkin yonleri vardı
                        herseyden once bizim takım 2 yarı daha iyi bir takım olacak.
                        bu fikstur sıkısmasi en cok bizi etkiliyor. milli takımlar cl ve lig derken oyuncuncularımız ya sakat ya dinlenemiyor

Once Guzel yanlar
                        1- Halil in maca yetismesi. Gelmese de olurdu. Disiplin dedigin boyle olur. Bravo Halil'ime
                        2- brozek in golu Halil ' e hediye etmesi. Bunlar takım ici arkadaslıgı yukseltir. ki ben brozek i kopuk sanırdım.
                        3- Burak in yardımlasmalara cok girmesi. 8 gol atmıs adam. Helal Burak. Her gecen gun buyuyorsun gozumde.
                        4- Brozek in gol atmasi. Bu adam iyi golcu. ama guveni az sanki. Sıra volkanda. Haydi volkan
                        5- celustka. baslı basina bir guzellik zaten
                        6- Adrian ın oyun hakimiyeti. Adrian a kas yapmamıs lazım.
                        7- Burak ın frikiktende gol atmasi

Cirkinlikler

1- Ziya Dogan in mac kazanma hırsını anlarım. ama boyle sert oynayarak degil yahu. adrian az kalsin sakatlanacakti. allahtan takımımız sertlikte yılmıyor.
                        2- ben hakemi begenmedim. yahu adamlarib sertligine musade etti. kartları bize cikardı.

Birde uzuntum

tolga 2 gol yedi benim gozumde tolgada onurda en fazla 1 gol yer
                        14 Lig Maçında 1 Den Fazla Gol Yememişti Tolga.
                        15. Maçında 2 Gol Gördü Kalesinde. Fakat Bunun Sebebi Bence Önündeki Mustafa Yumlu ..

Yorum

• Stada girişi sorun edenleri anlayamıyorum. Biraz erken girseniz ölür müsünüz yani?
                          Ben hep 1buçuk 2 saat önceden girip oturuyorum koltuğumda, ben çok erken giriyorum o ayrı tabii. Bir dert tasa çekmedim bu yüzden. Ayrıca bazıları da bana hikaye gibi geliyor. Geç girdiğim vakitler bakıyorum, maça kalmış 15 dk, taraftar dışarda sohbet derdinde, o derdinde bu derdinde. Ondan sonra maç başlar, aradan geçer 15-20 dk bakarsın taraftar içeri giriyor. Herkes bekliyor sıkışıklık oluyor doğal olarak.
                          Gruplar konusuna gelecek olursak, başkanları mı var her neyse onu bekliyor olmak bana mantıksız geliyor.
                          Yani o olmadan içeri sokmuyorlar mı sizi? Girin içerde bekleyin, tamam organize bağırmak için belki birilerini bekliyorsunuz ama bu içeri girme bahanesi olmamalı. Özellikle bekleniyor son 5 dk. Böylece maçın başlarında boş stad görüntüsü veriyoruz. Ayrıca değinmeden edemeyeceğim, niyetim de öze olarak bir gurubu eleştirmek değil ama, ben maratondan gayet net gördüm. Dün deniz tarafı kale arkası girişinde(içerde), bekleyenler vardı maç esnasında. Hayır neyi bekliyorsunuz anlamıyorum ki... Adam içeri girdi ama bir türlü geçmiyor yerine.
                          Merdiven altında bekliyor.Tuhaf. Ve izahsız bana göre.

Yorum

• İlk olarak lazsar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Berabere biten maçı kazandık sana taraftar grubuna karşı;
                            Devre arası kolbastı oynayarak, maç içerisinde tezahüratlar yaparak, takımın eksikliklerini tartışarak takımımıza sonuna kadar destek veren bayanlarımızı tebrik ediyorum.
                            renktaş bende seni tebrik ediyorum fikirlerin yüzünden...keşke tüm taraftarımız böyle düşünse...elin bayanları küfür eder maç sonucu bilmez onlar göklere çıkarılır bizim bayanlarımız maça her türlü rengi katarlar futbolu bilerek yorumlarlar vay efendim o ses neydi öyle diye eleştirillirler...ne garip bi taraftar var bizde anlamıyom...
                            t.akyildiz

Yorum

• Trabzonspor son 10 yılda , sol bek oyuncusu oynadığı 10 maçta 2 gol 1 asist yaptığı görülmüşmüdür acaba .

Hemde bunlardan 2 tanesi (1 gol , 1 asist ) Şampiyonlar Ligi maçlarında.
                              Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                              Real Madrid
                              Manchester United
                              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• 15. Maçında 2 Gol Gördü Kalesinde. Fakat Bunun Sebebi Bence Önündeki Mustafa Yumlu ..
                                Mustafa ile ne alakası var, 2. golde kaleci zamanlama hatası yaptı. Erken çıksa topu uzaklaştırırdı. Bekledi bekledi adam topu alınca çıktı ekmeğine yağ sürdü adamın.
                                7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X