İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Ankaragücü
Daraltma
X
-
Bir not; skor yorumcuları için, forumun büyük çoğunluğu için.
3 yıl boyunca bir arada oynayan takım, yani geçen senenin takımı ligin ilk altı haftasında 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi ile 11 puan toplamıştı.
Henüz bu sene kurulan takım yine ilk altı haftada 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi ile 11 puan topladı.
Geçen seneye oranla aynı golü yemişiz(6), iki gol eksik atmışız sadece.
Üstelik bu seneki takımın CL maçları ve yoğun fikstürde oynama gibi durumları da mevcut. Üstelik bu seneki takım CL'de yenilgisiz yoluna devam etmekte.
*
Maçın en iyi oyuncusu da bana göre Adrian'dı. Kondüsyonunu bayağı geliştirmiş. Böyle olunca da haliyle sahada fazla kaldı.
Net penaltımız verilmedi ayrıca. Neden acaba ? Burak olduğu için mi ?
En son Oruç tarafından düzenlendi; 15.10.2011, 06:41.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Olay budur,sağolasın renktaş satır satır katılıyor teşekkür ediyorum.İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir not; skor yorumcuları için, forumun büyük çoğunluğu için.
3 yıl boyunca bir arada oynayan takım, yani geçen senenin takımı ligin ilk altı haftasında 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi ile 11 puan toplamıştı.
Henüz bu sene kurulan takım yine ilk altı haftada 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi ile 11 puan topladı.
Üstelik bu seneki takımın CL maçları ve yoğun fikstürde oynama gibi durumları da mevcut. Üstelik bu seneki takım CL'de yenilgisiz yoluna devam etmekte.
*
Maçın en iyi oyuncusu da bana göre Adrian'dı. Kondüsyonunu bayağı geliştirmiş. Böyle olunca da haliyle sahada fazla kaldı.
Bu takım çok daha iyi yerlere gelecek yeterki biz taraftarlık görevimizi layıkıyla yerine getirelim.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Tüm maça giden ve takımı destekleyen bayan ablalarımızı kardeşlerimizi cani gönülden kutluyorum. Valla ben bu kadar destek beklemiyordum onlardan bana göre tribünlere renk kattılar.
Maça gelince baştan sona üstündük. Defans problemlerimiz devam ediyor. Kontra oynayan takımlara karşı her an gol yiyebilir görüntüsü veriyorduk coğundada yedik zaten. Adrianı çok beğendim. Bencillik sıfır adamda atmaktan çok attırmayı ve paylaşmayı seven bir futbol yapısı var. Tahminim 20 asist civarlarında yapabilir bu sene. Colman çok enteresan bu futbolcu dünde kayıplardaydı. Gün geçtikçe daha iyiye gidiyoruz keşke iyi bir stoper bulabilip transfer edebilseydik ama inş oda devre arasında olacak. Zeminde mükemmel olmuş o yağan yağmura rağmen hiçbir bozulma göstermedi. Gavurlar bu işleri baya iyi biliyor demekki.
Son olarakta lafım kendini farklı gruplar adında nitelendirip birbirini bıçaklayan dengesizlere. Hiçbirşey bir insanın hayatından daha önemli değildir. Çoçukta daha 18 yaşındaymış. Yazık anasına babasına ailesine.. İnşallah durumu ağır değildirde bir an önce sağlığına kavuşur. Onu bıçaklayan haysiyetsizide atsınlar ömür boyu içeri karaktersiz herif.
Yorum
-
Kale arkasında giriş rezaletinden haberin varmı senin, arkadaşlarımızın çoğu dışardayken Başkan dışardayken grup nasıl bağırsın kafasına göre.İlk olarak freezenty tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar kimse kusura bakmasında şuu maratonda oturan çekirdekçilerden isee orada ankaragücü gol atarken avazı çıktığıncaa bağırann güzel şehrimizin güzell hanımlarını tercih ederim...
Kaldı ki maçın ilk 15 dakikası sizin dediniz grup tg den ses soluk çıkmazken maraton derin uykudayken kadınlarımız terabzon trabzon diye bagırıyordu farkındamısınız !!!
Şimdi anlamadığım bir başka konu bu deniz tarafındaki iki grup nasıl ederde kavga eder bu kadar mı fütursuzca bir davranış olur... Ve merak ettiğim bir başka olay Bu çılgınlar grubuna ne oldu ?? kapalı kale arkası balkon teraslı yere geçtiler sesleri çıkmaz oldu ??? neden...
Yönetim stada giriş konusunda bişeyler yapmalı artık her maç dünyanın rezilliğini yaşıyoruz.Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir not; skor yorumcuları için, forumun büyük çoğunluğu için.
*

ya şu yorumu tv ye çıkıpta afkuran yalakalara okutmak lazım...Emekleri çaldın yine.
Günahkarsın Fenerbahçe !
Ama bu dünyada, ama Ahirette,
Yakandayız Fenerbahçe !
Yorum
-
Helal olsun super tespit yeminlen tiksinti geldi su isyanci kesimin yazilarini gormekten gidin bi abdest alin !İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir not; skor yorumcuları için, forumun büyük çoğunluğu için.
*
# 61 Onur Recep Kivrak
" Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "
Şenol Güneş
Yorum
-
Önce geçmiş olsun sonra Allah razı olsun tüm bayan taraftarlarımızdan ve uşaklardan.İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ben 2 gündür hasta yatıyorum. Boğazım şiş, sinüzit yedi bitirdi beni kaç gündür. Bu halimle maça gitmişim, bağırmışım, yağmurda ıslanmışım, halsizlikten ölürken 90 dk ayakta durmuşum...
Sence çekirdekçi gözü var mı bende Sedat abi?
Bayan taraftarlardan şikayetçi olanlar var,ben hayret ediyorum gerçekten,
20 tane gurup olup tribünden her kafadan bir ses çıkana kadar,kardeşinin canına kast edene kadar keşke tüm stad bayan dolsa.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Maça giden bayan taraftar olarak en azından ilk yarıyı sıfır konsantrasyonla izledim. Turnikelerden geçtik biletlerimize göre görevlinin gösterdiği yere yöneldik ama biletleriminizin olduğu sıra maalesef kombineli taraftar yeriymiş. Gelen bulduğumuz boş koltuktan bizi benim yerim diye kaldırdı. Mecburen merdivenlerde ayakta izlemek zorunda kaldık, bu seferde kombineli bir taraftar terslendi bütün maç boyu ayakta mı duracaksınız göremiyorum diye. Tekrar tek tek boş bulduğumuz koltuklara oturduk ama devre arasında bile gelip kaldıran oldu. Bütün ilk yarıyı ordan oraya göçerek geçirdik. Ancak ikinci yarı başlayınca artık bu koltuğun sahibi gelmez herhalde diye biraz huzurla maç izleyebildik. Bi daha bedava bilet hakkımdan yararlanmak istermiyim bilmiyorum açıkçası. Çoluk çocuk yaşlı genç gidince mağdur olduk, kombinelilerden azar işitince de çok moralim bozuldu. Ayrıca şunu söyleyeyim büyüklerimiz gençlerimizi beğenmiyor, saygısızlık diz boyu diyor ya inanmayın esas saygısız, görgüsüz, iletişim, nezaket bilmeyen kendileri. Dün maçta ben bunu gördüm maalesef.En son Jade tarafından düzenlendi; 15.10.2011, 10:20.eski nick "1461@61"
Yorum
-
Taraftar Taraftar Taraftar

Dün Gece 4 bir yandan Yapılan Bordo- Mavi Şampiyon Trabzon tezaruhatında Trabzonu bayan taraftarımızın sesiyle duymak çok mutlu etti beni 
Takıma Gelince
Serkan,Volkan ve Alanzinho ya kendilerine çeki düzen verecekler ya da forma istemiyecekler..."Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
-
Bu takım. Cok buyuk bır duran top sıkıntısı yasıyor.pozısyonlarda hıc bır etkı yaratamıyoruz maalesef.ne kornerler ne de fauller.gecen seneden en buyuk kayıplardan bırısı bu aslında,gectımız sezon bırkac gol bulmustuk duran toplardn ama bu sene net bır gol tehhlıkesı bıle yok.gelecek addına uzerınde durulması gereken bır nokta bence///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
manyak lan bu, içmis

Yorum