Tek Kelime Söylicem MUSTAFA YUMLU Topçuysa Ben Kuyruklu Yıldızım .. !!!!!!!!!!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Ankaragücü
Daraltma
X
-
Maça kadar gülmemiştim bugün inanki.İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaz önce dedi celustka ve cech bu takımın oyuncuları değil dedi
Liverpool FC Trabzonspor
Steven Gerrard
Yorum
-
Hocam, VACİP değil de FARZ oldu desek :-)İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleA.Gücü maci sonrasi herhalde kaliteli bir defans oyuncusu almak üzerimize vacip oldu.
.
Yorum
-
O penaltıysa Burak'ın düştüğü pozisyon da penaltı. .İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMustafanın,kara bi çocuğu indirdiği pozisyon...
Yorum
-
bence tekrar izle.penaltı ile uzaktan yakından alakası yok.İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMustafanın,kara bi çocuğu indirdiği pozisyon...
ayrıca o penaltıysa hürriyet in burak a yaptıkları 1 değil 3 penaltı eder.diğerlerinden farklı...öteki...
Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!
Yorum
-
Öyle Bişey Yok O Penaltıysa Bzim 3 Penaltımız Verilmedi.İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMustafanın,kara bi çocuğu indirdiği pozisyon...
Kara Çocugun Ayağı Kaydı
Yorum
-
Burak'in golünde Sapara'nin payi büyük yanliz...
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Birde REnkdaşlar a.gücünün diğer maçlarını izleyince ilk yarıda maçı bitirelim sonra yatalım mantığı ile de çıkmış olabilirmiyiz dersiniz..Bence bu maçın bu hale gelmesinde çok sebep var birincisi bu..
2.Cska maçını düşünerek oynamayacak oyunculara daha fazla yük vermeye yönelmiş olabilir
3.Cech, Halil ve glo oynayacak onlar dinlendirildi takım zaten oturmadı çok değişiklik sık maç trafiği de buna engelleiyor
4. CL maçını oyuncuların daha çok düşünmeesi
5.Oyuncuların Formsuz oluşu
6.Milli takımda oynayan oyuncular idare eder mantığı ile oynadı...
Birde hakemlerden şikayet eden A.gücü başka maç mı izledi yada başka hakemmi vardı onlarra; bizim bir iki penaltımızı vermeyen hakem bizim maçın hakemi değilmiydi...
Yorum
-
ya ne için olacaydıİlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Tabi tabi eminiz ki maç için sabırsızlanıyorsun
Yorum
-
Serkan ???İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMilli takımlara çok oyuncu veriyoruz bunuda hesaba katmak lazım
burak,giray,serkan,zokora,pawel,cech,adrian bunlar hep milli takımdaydı
Yorum
-
Mustafa yumlu'nun hareketi penaltı değil beyler orada zenci topçunun ayağı kayıyor dikkat ederseniz.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum