ah elimizde bi jaja-yattara-teofilo-selçuk olsaydı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Ankaragücü
Daraltma
X
-
UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
-
eyyyy 3 puan olsun bizim olsun, CL maçına böyle olmayacağına eminim, biraz daha iyiyiz belliki yabancılar dışında Ligi ciddiye alan yok nasılsa kazanırız gibi hissettim...İlk yarıyı izleyemedim o yüzden ikinci yarı için taraftarımıza hakkını vereyim, bu maçta gerçekten iyiydiler, daha da iyi olmalıyız zaman zaman bir seslik oluyor onuda düzelttikmi tamamdır,
Orta sahada açık veriyoruz galiba oyuncularımız bedava koşarak kendini fazla yoruyor...
Birde bu takım artık uzun top oynamamalı topu alan bir ileri bakıyor uzun top için...bir eksiğimizde bu...
Yorum
-
kadro genisligi dendi hocamiz hala takviye istiyor baris atas,sezer,sercan murat,eren neden? neden bu oyunculara para odeniyor genis kadroymus, arkadas bide haberler cikio senol hoca takviye istiyormus bunlar niye takimda?, as oyuncularimiz formsuz oldugu zamanda bile oynamiyorlar cok ama cok sacma genis kadroymus cok sacma,cok kiziyorum bu islere.neden bu oyuncular transfer edildi
anlayan varmi yahu sahiden bu ise kafa yoran abilerimize soruyorum mesela Olcay abi bi siz anliyabiliyormusunuz bu isisakin olun...
Yorum
-
Her macta gol yiyoruz, belli ki CSKA macinda da gol yiyecegiz. Cok zor olacak cok.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Kazandık ve maç fazlasıylada olsa 2. sıraya yükseldik..
Maçın iyi ve kötü anlamda en kritik yerlerde alan vardı..
Yaptığı ve yapmadığı hareketlerle takımın kaderiyle oynadı..
Basit oynamak takım oyununa ayak uydurabilmek bu kadarmı zor..
Biraz pas yapmayı denese sanki topu alıp eve götürecek bu kadarda olmaz..
Kazanmak güzel takım olmak zaman olacak futbolcular kendileri için değil takım için oynasınlar bir zahmet...ömür umuttan önce bitmeli
Yorum
-
Takımdaki herkesin aklı Moskova'da, taraftarın da aklı Moskova'da. Geçen sene, sonraki hafta maçımız saat kaçta 2 gün öncesinden bilirdik, ben maçın bugün olduğunu daha dün öğrendim, çünkü aklım Şampiyonlar Ligi'nde. fener itinin bokunu temizleyeceğiz diye federasyon ayağımıza prangaları vurdu.Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
Yorum
-
- Bu Alanzinyomudur denyomudur nedir bunu alın bu takımdan kim alıcaksa Babam var diye sesimi çıkaramadım ama son pozisyonda delirmişim artık söyleidklerimi hatırlamıyorum , defol lan defol artık bu takımdan hep aynı stresi çekmek zorundamıyım ben yeter be Allah seni ıslah etsin Alanzinho emi , ayakta durmaya hali yok ......................Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum