İlk olarak barisb tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Ankaragücü
Daraltma
X
-
Buradaki renkdaşlar gibi.Fark göremiyorum.Takım mağlup herkesi yerin dibine sok.Galip göklerde ara dur takımı
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
ilk yarıyı kaçırdım maalesef ikinci yarı iyi, değişimin sinyali olsun, hep böyle olsunİlk olarak barisb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleseyirci kazanırken iyi
Yorum
-
iyi gün dostlarıİlk olarak barisb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleseyirci kazanırken iyi
Yorum
-
Celustka sag tarafi mi gecti?
Edit: Evetİstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Vallah bende radyodan dinliyorum..İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Avrupada Bordo Mavi Aski...herzaman ve her yerde...
Yorum
-
aynen. ama sorun surada ki, yayinlari yapanlarin neredeyse hepsi fenerbahceli... bizim maclar haric cok rahat izleniyor maclar netten.İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleokadar link vardi hepsi gitti lanet olsun neyse radyoya gectimTrabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
Orta sahayi toparlamaliyiz artik.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
90:00 oldu şimdi 3 dakika da uzatırİlk olarak ilbey__26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDakka kac
Yorum
-
sen dinlemeİlk olarak cakir28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVallah bende radyodan dinliyorum..
gicik
Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum