İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Ankaragücü
Daraltma
X
-
oynuyor mu bu akşam?İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHalil'in profesyonelliği ayakta alkışlanır...TRABZONSPOR
Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''
Yorum
-
- Adam gibi adam gerçekten , Jaja'ya ,Engin'e izlettiricen bunu adamlık dersi diye ...İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHalil'in profesyonelliği ayakta alkışlanır...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Yedeklerde..İlk olarak brushfield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoynuyor mu bu akşam?
Yorum
-
Buna ragmen maca yetisdigini övüyor zatenİlk olarak ferman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadam hayatında ilk defa baba oluyor hocam.. bundan daha öte bir duygu olabilirmi ? ayrıca karısı hastanede doğum yapan bir adamın kafasının sahada olmasını bekleyebilirmisin ?
#BorussiaDortmund
#8 - Mehmet Ekici !
Yorum
-
Gol atmakta zorlanabilirz bu maçta. 1-0 alırız diyorum.Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
Yorum
-
- Taraftar Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğunu bekliyor ondan sonra gelecekelrmiş Stada...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum