Daha farklı bir kadro bekliyordum. Zokora'nın dinlendirilmesini isterdim açıkçası.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Ankaragücü
Daraltma
X
-
21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
-
Kadinlarin sustugu nerde görünmüs yahu..İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar stada girdim. Zemin gerçekten çok güzel görünüyor. Bazı ek yerlerinde ufak yükseklik farkları var ama onlarda şimdilik nazar boncuğu olsun. Zemin resmen parlıyor
bu arada bayan ve çocuk renkdaslar çok coşkulu. Umarım maçta çekirdeğe başlamazlar
15 dakika oldu içeri gireli daha hiç susmadılar maaşallah
[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Yorum
-
Tamam anladim sagolİlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk 11'de 5 yabancı var yedekte 3 yabancı olması normal.
.
Bugün Pawel'den gol veya goller bekliyorum."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
evt 204 te ama taraftar paketı kullanıcılarına henuz acmadılarİlk olarak brushfield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaç hangi kanalda,204 mü ?
61
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum