Maçı alırsak birgünlüğüne de olsa 2.liğe yükselebiliriz, kötü başladığımız sezon için güzel birşey bu...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Ankaragücü
Daraltma
X
-
Burak milli maçın son bölümünde ilk defa yorulduğunu net biçimde gösterdi.
Cuma günü de 2. yarı alıştığımız dirilikte olmayabilir, o yüzden işi baştan sağlam tutmak lazım.
Ziya Hoca'nın takımlarına karşı önemli olan erken gol bulmak.
Sapara sazı eline almaya başlayacaktır.
Maçın kilit adamı iyi veya kötü oyunuyla Volkan olur.
Defanstan gol beklediğimiz maçtır.Önce iletişim düzelmeli...
Yorum
-
Sonuna kadar katiliyorum.İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak milli maçın son bölümünde ilk defa yorulduğunu net biçimde gösterdi.
Cuma günü de 2. yarı alıştığımız dirilikte olmayabilir, o yüzden işi baştan sağlam tutmak lazım.
Ziya Hoca'nın takımlarına karşı önemli olan erken gol bulmak.
Sapara sazı eline almaya başlayacaktır.
Maçın kilit adamı iyi veya kötü oyunuyla Volkan olur.
Defanstan gol beklediğimiz maçtır.
Burak a bel baglamak bize bu macta puan kaybettirir,artik baskalari da sahne almali.
Halil den gol bekliyorum bu macta."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Zokora nin cuma aksami dinlendirilmesinde fayda var bence,cska macinda cok diri bir zokora ya ihtiyacimiz olacak.İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZokora nezaman dönüyor ?
Benim bildigim sadece 1maci vardi okadar.
Yarin dönerse sikinti olur yorgunluk bakimindan deee afrikadan Trabzona...
Colman-sapara ikilisi bu macta yeterli olur kanaatindeyim.En son Cafer Bulur tarafından düzenlendi; 12.10.2011, 23:22."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Bencede Zokora bu maçta dinlendirilmeli..İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZokora nin cuma aksami dinlendirilmesinde fayda var bence,cska macinda cok diri bir zokora ya ihtiyacimiz olacak.
Colman-sapar ikilisi bu macta yeterli olur kanaatindeyim.I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
Ankaragücü'nde Mehmet Çoğum, Muhammed Türkmen, Ümit Kurt ve Murat Duruer kadroya alınmamış. Özgür ile Ergin'in durumu belli değil
böyle bir twit gördüm, gayet sağlam birinde...yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
Kötü kadro degil ama 11 kisi ceza alanina gömülecek takima karsi aykut gereksiz bana göre ayrica ne yapip edipartik Paweli oynatmamiz lazim baska caresi yok.İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolga
Celustka Giray Mustafa Cech
Aykut Colman
Volkan Sapara Halil
Burak
Sapara geri aykutun yerine pawelde hucuma.
Bence....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
bu maç zokora dinlenmeli. hatta burak bile 90 dakka oynamamalı.skoru bulup çıkarmalıyız. önümüzde zor bir dönem var burağın cezasıda bitti şl maçlarını buraksız iyi götürdük ama kazanmamız gereken bir maç henüz oynamadık. kazanmamız gereken maçlarda ona ihtiyacımız var
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum