barış özbeği ne ara unuttunuz, o zamana kadar döner o.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Ankaragücü
Daraltma
X
-
ben ümit milli nin yarısını alırdım.çok beğendiğim topçular var.ve bu adamlar bizde oynayıp a milliye girer avrupaya transfer olurlar.. kamil ahmet,barış başdaş,serdar aziz,musa nizam,alper potuk,orhan gülle,alper uludağ,şahin aygüneş..bu sekiz adam 10 sene yeter bize araya 6 kaliteli yabancı harika olurdu...
Yorum
-
Ne sorsak ki burnunu havaya dikip kendini nasıl bitirdiğini mi sorsak ne diye çıkardılar ki bunu şimdi?İlk olarak etemgüner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebarışmemiş canlı yayında http://www.radyohaber61.net/yayin.html soru sora bilirsiniz
Yorum
-
Kpss'ye girmeyi düşünüyor mu?İlk olarak etemgüner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebarışmemiş canlı yayında http://www.radyohaber61.net/yayin.html soru sora bilirsiniz
Dinleyenler bunu sorabilir
Yorum
-
Yaptığı Doping suçu nedeniyle devlette personel olamayabilirİlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKpss'ye girmeyi düşünüyor mu?
)
Yorum
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekpss'ye girmeyi düşünüyor mu?
Yorum
-
Burak ın milli maçta sakatlığı olmasına rağmen oynadığını göz önüne alırsak artık onun da dinlendirmemiz gerekebileceği bir gerçek.. Salı günü maç yaptı ve sahada basmadık yer bırakmadı.. gururumuz oldu.. Ama Ankaragücü nün nasıl oynayacağını hepimiz tahmin ediyoruz.. Burak ın şampiyonlar ligi nde cska maçında olmadığını da düşünürsek takıma adaptasyonu aşması açısından pawel ile başlanabileceğini düşünüyorum.. Burak da ikinci yarı girer duruma göre.. Tabii burak ın sağlık durumunu en iyi Hocamız bilir.. Colman hata içi antremanlara katılmadı.. Onu da yedek görebiliriz sanırım.. Sapara nın durumu iyiyse onu bir görelim derim.. Bakalım..20+10+20+11 = 61
2+0+1+0+2+0+1+1 = 7
Yorum
-
Zaten Sali Günü oynamayacak. Onun icin CUma Günü oynamasinin sakincasi yok. Ilk yari oynar isi bitirip ikinci yari belki disari alinir. Yoksa bu Takimda en son dinlendirecegim isim Zokora'dan sonra Buraktir.İlk olarak Trabzon34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak ın milli maçta sakatlığı olmasına rağmen oynadığını göz önüne alırsak artık onun da dinlendirmemiz gerekebileceği bir gerçek.. Salı günü maç yaptı ve sahada basmadık yer bırakmadı.. gururumuz oldu.. Ama Ankaragücü nün nasıl oynayacağını hepimiz tahmin ediyoruz.. Burak ın şampiyonlar ligi nde cska maçında olmadığını da düşünürsek takıma adaptasyonu aşması açısından pawel ile başlanabileceğini düşünüyorum.. Burak da ikinci yarı girer duruma göre.. Tabii burak ın sağlık durumunu en iyi Hocamız bilir.. Colman hata içi antremanlara katılmadı.. Onu da yedek görebiliriz sanırım.. Sapara nın durumu iyiyse onu bir görelim derim.. Bakalım.."30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum