Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Ankaragücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ankaragücü maç kaybetsede her maça asılıyor.istanbulda bjk maçındaki mücadelesi gerçekten benim beklentimin çok üzerindeydi.3-1 kaybetti ama o maç her sonuca açıktı.

klasik ziya hoca takımı..sistem yok gibi sadece hırslı futbol..bizi bozabilirler dikkat edilmeli..erken gol bulursak o zamanda farka gidebiliriz tabii lakayıtlık olmazsa
    fenerbahçe dünya pisliğidir..
    her şeyin hesabı sorulur bir gün.....

Yorum

• çok küçümsememek lazım ,pek iyi sonuçlanmıyor o zaman bizim için.
      Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
      zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• 10 defans ile oynarlar amaçları engel olmak zaten, istediklerini alırsalar ne mutlu onlara .
        Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Çantada keklik değil.
          facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• A.gücü 11 kisi ceza alaninda olacak.

Kesinlikle zor mac.
            ...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• harbi yaa ben de cuma günü maça gideriz ederiz diye program yapıyorum. çimleri söktüler daha bugün. yetişecekmi yeni çim ne dendi acaba
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• Çok korkuyorum bu tür maçlardan 5 hafta galibiyet alamazlar gelir bize patlarlar geçen sezon Manisaspor örneği var önümüzde.İlk golü attıktan sonra geri çekilmemeliyiz kesinlikle 2.golü bulup rahatlamamız lazım.
                Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sanmıyorum ama eğer zemin yetişmezse İstanbul'da değil Sakarya, Kocaeli gibi yerlerde oynanmalı niye hep İstanbul ?

Ayrıca 5 atarız 6 atarız muhabetleri bize hep ters tepti, hiç ders almadığımız ortada umarım futbolcularda bu zihniyetle maça çıkmaz.
                  Ne gerek var Kocaeliye Sakarya'ya..İstanbuldaki taraftar daha fazla değil mi ordakiler buraya gelsin biz oraya gidene kadar..
                  aynen aynen

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Çok korkuyorum bu tür maçlardan 5 hafta galibiyet alamazlar gelir bize patlarlar geçen sezon Manisaspor örneği var önümüzde.İlk golü attıktan sonra geri çekilmemeliyiz kesinlikle 2.golü bulup rahatlamamız lazım.
                    Uzak bizden bu durum uzak.
                    İnşallah dediğin gibi olur.

Yorum

• Bu maçı kazanıp CSKA maçına moralle çıkarız inşAllah.

Yorum

• zor maç olacak, artık puan kaybına tahammülümüz yok...
                        TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• ben de zor mac olacak dusuncesindeyim. ankaragucu cok iyi skor almiyor. Bize karsi daha farkli oynayacaklar.
                          galip gelip seriyi devam ettirmeliyiz.

Yorum

• Hesap kitap için erken ama yine de sonuçta bir gs - bursa maçı var, bjk - kayseri var.. hatta belli olmaz mersin - fener de var.. Rakiplerin puan kaybının olası olduğu maçlar var.. Ha kaybetmezlerse, bizim aradaki fark açılmasın diye kazanmamız lazım.. Olur İnşallah puan kayberderlerse kazanıp yukarılara yaklaşmalıyız... Zor maçlarımız var ve başka puan kayıpları olabilir.. Dolayısıyla kazanmamız lazım..
                            1-0 olsun, sakatlık - ceza olmasın.. Başka bir isteğim yok..
                            20+10+20+11 = 61
                            2+0+1+0+2+0+1+1 = 7

Yorum

• Herkese kaybettiler gelir bizden puan alırlar. İnsallah yenecegiz ama.
                              İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız, bordo kanımızla mavi göklere ''ŞAMPİYON TRABZONSPOR'' yazdıracağız.

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sanmıyorum ama eğer zemin yetişmezse İstanbul'da değil Sakarya, Kocaeli gibi yerlerde oynanmalı niye hep İstanbul ?

Ayrıca 5 atarız 6 atarız muhabetleri bize hep ters tepti, hiç ders almadığımız ortada umarım futbolcularda bu zihniyetle maça çıkmaz.
                                Baska hicbir ilde 300 kusur bin tane Trabzonlu yokta ondan.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X