Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Ankaragücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu maçı rahat kazanmalıyız,bu sene geçen seneden farkımız bence kazandığımız zaman rahat kazanmamız.İnşallah iyi bir oyunla iyi bir skorla sahadan ayrılır takımımız...

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu maçı rahat kazanmalıyız,bu sene geçen seneden farkımız bence kazandığımız zaman rahat kazanmamız.İnşallah iyi bir oyunla iyi bir skorla sahadan ayrılır takımımız...
      Rahat kazanmamiz sart degil,1-0 olsun bizim olsun.

Bu macin zor gececegi asikar,rakibin icinde bulundugu zor durum isimizi zora sokacak.

Ben macin favorisinin baskentin sar-lacivertli takimi oldugunu düsünüyorum.
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Allah'ın izniyle bu maçı da kazanıp galibiyet serimize devam edecez.

Yorum

• 5 Gün 21 S. 47 Dk. Kaldı
          Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Rüyamda 2-2 bitiyordu,son dakıkalara 1-0 onde gırersek 80 den sonra 2-2 olur Canlı bahıscıler buna dikkat ederek oynayabılır

Yorum

• cuma olması çok iyi olmuş çünkü cumartesi şehirdışında olacağım. tff iyi bir karar vermiş )

en korktuğum futbolcu güven ne yapacağı belli olmuyor.

hakem tahminim bünyamin gezer şaş kaza hüseyin göçek filan vermezler inşallah.
              EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• geçen hafta umut sözen ve güven varol kulübeden oyuna girmiş..

oyuna sonradan sokabilecekleri alternatif bi oyuncu kadrolarında bulunmuyor..

bu sene küme düşme adaylarının başında geliyor..

ama bizimde böyle takımlara şansımız tutmuyor..

umarım kazasız atlatırız..
                https://twitter.com/akfgr

Yorum

• İnşallah kazasız atlatırız, en puan kaybı yapılmayacak maç, inşallah beklediğimiz bir oyun ve skor ortaya çıkar.

Ayrıca kazanırken Burak YILMAZ ' dan bir hattrick de tadından yenmez.
                  Més que un club!
                  Nil Satis Nisi Optimum..
                  Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Burak yazar yine inşallah
                    "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• takım oturuyor artık daha rahat maç izleriz bu maçı rahat geçeriz
                      tatanga

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Durgunluk var diyebilirsiniz. İnsanımız çabuk üzülüyor ve küsüyor. Yaşanılan süreç zordu. İnşallah şampiyonluk gelir de herkes coşar.
                        Ama lütfen böyle eleştiri yapın da o cümleyi kurmayın artık.
                        O sampiyonluk bizim, hala daha neyi bekliyorsunuz? Eninde sonunda Uefa sayesinde sampiyon ilan edilecegiz, baska oluru yok! Tolga´nin, Giray´in sözlerine bakin..eger taraftar onlar kadar buna inanmiyorsa..yazikkk

Benim tek üzüldügüm nokta, Senol Günes´e gereken destegin verilmemis olmasi..sampiyonluktan cok daha önemli benim icin!
                        “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Burak yazar yine inşallah
                          burak çarşamba milli takımda maçı var bu adam ne zaman trabzona gidecekte dinlenecekte cuma maç oynayacak. bence buraktan bu maç ümidi keselim. zaten şerefsizler mahsus yapıyor. milli takımlarda 8 oyuncumuz var maçımız cumaya alınıyor cumartesi olsa ne olurdu. ben federasyonun müdahil olduğu herşeyden nefret ediyorum. buna milli takımda dahil. böyle yapacaksalar bizden kimseyi almasınlar

Yorum

• İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            burak çarşamba milli takımda maçı var bu adam ne zaman trabzona gidecekte dinlenecekte cuma maç oynayacak. bence buraktan bu maç ümidi keselim. zaten şerefsizler mahsus yapıyor. milli takımlarda 8 oyuncumuz var maçımız cumaya alınıyor cumartesi olsa ne olurdu. ben federasyonun müdahil olduğu herşeyden nefret ediyorum. buna milli takımda dahil. böyle yapacaksalar bizden kimseyi almasınlar
                            Salı'da Cska maçı var. .

Ayrıca milli takım maçı da Salı günü Çarşamba değil

Yorum

• Adrian 11 de başlarsa ve ilk yarıda gol bulabilirsek. kazanabiliriz ama bence beklediğimizden zor bir maç olacak "on libero" anlayışı bizi her zaman zorluyor.. umarım ortasaha da hakim taraf biz oluruz
                              1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                              Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• ------halil--pawel--burak-------
                                -------------sapara------------
                                -------zokora----colman--------
                                --cech-mustafa-giray-celutska--
                                -------------tolga-------------
                                7

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz