Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Ankaragücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Oynansın istanbul'da da kendimizden geçelim uşaklar
    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Benim Felegim Sasti iyice Ben Bu mac Unutmusum ya
      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• fark gelsin. 7-0

Yorum

• Arkadaşlar Bu Maç CSKA maçından önce mi sonra mı?
          "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
          "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaşlar Bu Maç CSKA maçından önce mi sonra mı?
            Cska macindan önce oynanacak.

Kazanip moskova macina moralli gitmeliyiz,bunun icinde tam konsantrasyon sart.
            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Cska macindan önce oynanacak.

Kazanip moskova macina moralli gitmeliyiz,bunun icinde tam konsantrasyon sart.

Eyvallah abi.İnşallah. Hayırlısı olsunda ne olursa olsun..
              "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
              "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• ankaragücünün haline üzülüyorum ama yapacak bir şey yok 6-0 tersten plaka
                Kazım Koyuncu: "güçlülerin İktidarına Karşı Trabzonspor"

Yorum

• her zaman söylerim....sıkılmadan da yine söylicem bu klişe lafı.....1-0 olsun bizim olsun...ama bu maçı da rahat alır çıkışımızı sürdürürüz diye düşünüyorum
                  YA TRABZONA MAHKUMSUN YA TRABZONDAN MAHRUMSUN...

Yorum

• inş. hak edip kazanıcaz ben takımıma güveniyorum gzl ve gzl bir oyun bekliyorum ama istanbulda oynanmasını istiyorum zemin dinlensin birazcık yahu

Yorum

• severim ankaragucunu kotu durumdalar.
                      galibiyet alalim yeter.
                      bizim mactan sonra da umarim yukselise gecerler
                      T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Dündar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Artık trabzonun trabzonsporu hakettıgını dusunmuyorum...
                        Nüfusu İstanbul'a göre az, ekonomisi daha da az olan bir Trabzon.
                        Yaşadıkları acılardan içlerindeki kırgınlığı okuyabildiğim Trabzon halkı.
                        Evinde maç izleyen, hiç izlemeyen,ya da izleyemeyen...
                        Stada gitme kültürü olmayanlar, staddan ayrılmayanlar...
                        Her şeyde artılar vardır eksiler vardır. Ben de eleştirebiliyorum şehrimi, taraftarımı. Ama sizler sınır koymadan böyle cümleler sarfediyorsunuz.
                        Eleştirebilirsiniz ama bu cümleyi kurma hakkınız yok.
                        Nerden emin oluyorsunuz bu kadar?
                        Savunmalarınızı da okudum. Ama gerekçe göremedim. Eleştiri kabul görür, ama bu görmez.
                        ...

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Her şeyde artılar vardır eksiler vardır. Ben de eleştirebiliyorum şehrimi, taraftarımı. Ama sizler sınır koymadan böyle cümleler sarfediyorsunuz.
                          Savunmalarınızı da okudum. Ama gerekçe göremedim. Eleştiri kabul görür, ama bu görmez.
                          ...
                          Buralarda biyerde beğen butonu olması gerekirdi
                          Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• ziyanın oyun felsefesi belli, 2 kasap seçer , rakibi biçmek için
                            10 kişi defans.
                            @tsmustafakemal
                            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ...
                              Sen görmeyebilirsin bence böyle...
                              Forumun amacı nedir düşüncelerini yazmak,benimkide bu savunmak zorunda değilim,gelip o şehirde hersene başarı arttıkça isteğin hırsın azaldıgını gormek benı uzuyor,ben cocuklugumun taskında olsa 96 nın kafama koltuk yedıgım,2002 deki fenerbahce macındakı heyecanı hıssetmek istiyorum ama artık hissedemiyorum.Her trabzona gelırken bu umutlarla gelıyorum ama boynum bukuk donuyorum.
                              Amacım trabzondan bu takımı ayırın hermacını ıstanbulda oynasın demek burda olay cıkartmak kamaoyu yaratmak degıl,sadece artık heyecanı bıtıyor sehrın bunu sadece ben mı goruyorum??

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ziyanın oyun felsefesi belli, 2 kasap seçer , rakibi biçmek için
                                10 kişi defans.
                                Ziya hocanın bı macı vardı genclere gectıkten sonra 90 dakıka defans yattaranın gokdenız ve fatıhın pesınde 1 adam,Allahtan fatih tekke ogun klasık kafa gollerınden bırını atmıstı da macı almıstık.Ancak sımdı cok farklı bır kadrosu var,,
                                Türk insanı psikolojisidir düşene el uzatmak ama inşallah bizimkiler bunu yapmaz...
                                Ne olursa olsun tehlikeli takım bjk macını izledim gencler macını izledim...
                                As takım iyi ancak yedeklerı yok....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X