Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Ankaragücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    adam haksiz degil
    okadar parayi öyle bi oraya kaydir buraya kaydir 30 bikacbine böl dagilt
    bayagi is ve sadece zaman alan is degil bi dünyada para gidiyor
    hemde baskan demedi ki bu biletleri geri vermeyin taraftar vermeyelim dedi sonra gün gectikce geri verenler artti

ben de sanirim bilbao macindan beri istanbula kirginim
    Bilbao macından herkesın mutlu ayrılacagı sonuc suydu ts clupten bılet ucretı kadar kişiler ürün alsınlar.Hem ts clup satısı artar hem mılletın ayagı alısır hemde mıllet parasının karsılıgını bı sekılde almıs olur...Benım bıletlerım hala evde yatıyor paramıda ıstemıyorum helal olsun ancak herkes benm gıbı dusunmeyebilir..
    15 sene trabzonda yasamıs ve 9 yasından 15 yasına kadar aılecek kombınelerımızle maca gıtmıs bırı olarak söylüyorum ki bence istanbula kırgın olmak tekrar gozden gecırmen gereken bı durumdur.-5 derecede ibb ile oynadıgımız kıytırık kupa macında bıle camur hengame istanbul trafıgı atatürk ol. stadının çilesi içinde orada maç izledik.Sırf o kişiler uğruna istanbula saygı gosterılmesı gerekır.
    Eger kırgın olunacak bir taraf varsa kafa kagıdında trabzon yazan bırı olarak acıklıyorm ki trabzondur.
    Artık trabzonun trabzonsporu hakettıgını dusunmuyorum...

Yorum

• fark atarız falan demiyorumda ilk yarı oyunu ciddiye alıp 2-0 öne geçersek 2. yarının başında önemli 3 oyuncumuzu çıkarıp dinlendirme şansı yakalarız.
      Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        3'ten fazla atacaksak neden Burak Hat-Trick yapamıyor ?
        5-0 bitse burak 5 tane atar burak-trick olur
        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Dündar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Artık trabzonun trabzonsporu hakettıgını dusunmuyorum...
          ne cümle ama

söyle 10 15 kere oku
          ne yaziginin farkina var

TRABZON spor

bizde trabzon akcaabatliyiz alaka ne

ist. milletin kafasini sulandiriyor sanirim
          böyle sacmaliklari ezikler mi akliniza sokuyor
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• CSKA'da kaç tane as milli oyuncu var birden aklıma geldi merak ettim?

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ne cümle ama

söyle 10 15 kere oku
              ne yaziginin farkina var

TRABZON spor

bizde trabzon akcaabatliyiz alaka ne

ist. milletin kafasini sulandiriyor sanirim
              böyle sacmaliklari ezikler mi akliniza sokuyor
              Senınle trabzonsporu rabzonsporlulugu tartısacak degılım.Oranın takımı degıl ordan ayrılsın demıyorum trabzonsporu haketmıyor.Acık ve net bence bıraz sen oku bı coz.Ben senın memleketını sorguladıgımıda hatrlamıyorum sen rahat ol bız burda yuzlerce ogrencının ıcınde 5-0 bjk ye yenıldıgımız gunun ardından trabzon formasıyla okula gıtmıs her sezon kadıkoyde fenere sovmus adamlarız .Sukur beynımızle sulanmasıyla ılgılı de bı sorunum oldugunu dusunmuyorum.Ama sız avrupadan sanırım buralardan pek uzak kaldınız.
              Saygılar...

Yorum

• onlarinda yanlis saymadiysam 11 kisi cagirilmis
                kaci zska nin as futbolcusu bilmiyorum

bende ayrilsin diye bisey yazmadim yazdin diye

hicbirzaman trabzon ts i haketmesi gibin bisey sözkonusu olamas
                herzaman ts trabzonu haketmeye mecburdur
                ts ne günlerden gecdi ama o il herzaman o takimi ayakta tuttu
                simdi basariliyiz diye trabzonami laf atilacak
                evet ts dünya takimi
                ama oraya trabzon getirdi bu takimi
                En son selcuk tarafından düzenlendi; 04.10.2011, 16:30.
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Senınle trabzonsporu rabzonsporlulugu tartısacak degılım.Oranın takımı degıl ordan ayrılsın demıyorum trabzonsporu haketmıyor.Acık ve net bence bıraz sen oku bı coz.Ben senın memleketını sorguladıgımıda hatrlamıyorum sen rahat ol bız burda yuzlerce ogrencının ıcınde 5-0 bjk ye yenıldıgımız gunun ardından trabzon formasıyla okula gıtmıs her sezon kadıkoyde fenere sovmus adamlarız .Sukur beynımızle sulanmasıyla ılgılı de bı sorunum oldugunu dusunmuyorum.Ama sız avrupadan sanırım buralardan pek uzak kaldınız.
                  Saygılar...
                  Ben çok iyi okuyorum ama hiç bişi anlamadım.

bunun neresi açık ve net, biraz yardımcı olursan sevineceğim..
                  çünkü başka bişi anlamıyorum o kurduğun cümleden..

Yorum

• Trabzonsporum seriye devamm
                    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Hasan Habip Özbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      saha yetişmez maç arenada olur yollara düşeriz gene rekor kırar tüm düşmanları çatlatırız söylemedş demeyin şimdiiden hazırlık yapalım
                      Bu hafta Ğs'de bizde kendi evimizde oynuyoruz. Yani maç Trabzon'da olmasa eğer, Arena'da da olmaz. İzin vermeyecektir Ğs yönetimi. Ha Olimpiyat olabilir mi bilmiyorum ama, şayet öyle birşey olacaksa ilk tercihim Rize.
                      Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

Saygılar...
                        abi ben de 10 sene istanbulda yaşadım yenildiğimiz maçlardan sonra ben de okula alnım açık gittim.şunu da biliyorum istanbulda çok sıkı trabzonspor lobisi oluşmuş allaha şükür ...ama trabzon trabzonspor haketmiyor ne demek allah aşkına...ben ordayken de trabzonsporluydum buraya geldim yine aynı heyecanla destekliyorum ve trabzon trabzonsporun merkezidir her zamanda öyle kalacak.ne demek istediğin açık...
                        İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                        -------------
                        Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İstanbulda oynanmayacak , bilet paralarını geri aldığımız için , sadri şener öyle dedi odandan dışarı çıkmayacaksın dedi istanbulda ki taraftara sana ceza dedi.
                          Sadri Şener 2 ikin sonra ağız değiştirir. İki gün sonradan iki sonra bir ağız değişiklği daha ve bu maç gününden iki gün öncesine kadar devam eder. Sonra ne çıkarsa!

Yorum

• Ankaragücü gibi takımlara karşı maçı erken koparmak şart. Umutlanmalarını sağlamamak gerekiyor. Burak Yılmaz bir tane atarsa ilk 20 dakikada bir hat-trick daha yapar bu maç

Defans hattı çok kötü Ankaragücü'nün.
                            7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Valla arkadaslar bu benim görüşüm...
                              Eger stada 100 metre olan evinde macı izlemeyi tercih eden bi halk varsa bence o takımı haketmıyordur...
                              Karadenız denılınce samsun,ordu ,giresun deyılde akla trabzonun gelmesının,her hafta tum gazetelerde,internette tum tv kanallarında yuzlerce kez Trabzonun telafuz edılmesının nedenı Trabzonspordur.
                              Ordakı vefalı maca gıden destek cıkan taraftarı elestırmek degıl amacım.
                              Neyse tekrar tekrar acıklamak ıstemıyorum bu konu hakkında soleyeceklerım bıtmıstır...

Yorum

• Başkanın bu söylemi yerinde olmamış.Kırgın olabilirsin ama bunu lisanı münasiple söylemesi gerekirdi.Üzülerek görüyorum ki bu ifade taraftarı bölmüş.İstanbul taraftarı ve trabzon taraftarı ayırımı camiyaya ihanettir.
                                Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X