Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İçerde cska'yı yenersek gruptan çıkarız. Inter Lille'i bir daha yenecek çünkü. cska yı kesin yenmeliyiz.

Yorum

• en ufak hatada cezayı kesiyorlar.Giray Servet'i milli maçta izlemedinmi aynı hatayı yapıyorsun.
      yediğimiz gollerin tamamında defans ilerde, yerleşmemiş ne gerek vardı buna.
      galbiyete ihtiyacı olan onlar kontrada yakalanan biz.
      FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Sonuç normal. Son yıllarda Rusya'da büyük takımların oynadığı maçlara sonuçlara bakın. CSKA ve Rubin Kazan öyle kolay puan vermiyor. Deplasmanda kaybetmek çok doğal Şampiyonlar Liginde. İçeride CSKA'yı yenersek her şey hallolur. Ama bizi tüm sezon boyunca etkileyecek zaaflarımız var ve bunları çözecek gibi de değiliz.

-İkili mücadelelerde çok zayıfız. Zokora hariç kim ikili mücadele kazanır bir söyleyin. Colman mı Adrian mı Alanzinho mu Pawel mi?

-Orta sahada top kazanacak tek oyuncu Zokora. Başka top hırsızı yok. Colman çok çalım yiyor ağırlığı nedeniyle.

-İleride iş yapacak oyuncu sayımız çok düşük. Halil iş yapmaz bu sezon 5 gol atarsa mucize. Pawel iş yapmaz. Alanzinho iş yapmaz. Serkan iş yapmaz. Hep akla Burak geliyor. Bu maçta ne kadar topa sahip olsak da gol atmamız mucizeydi.

-Takımda kesinlikle yardımlaşma yok. Rakip atak yapıyor ama defansa en yakın 2. oyuncu olan Colman'ın bile geri dönmesi meçhul. Kanatların falan geri gelmesini siz düşünün.

-Hareketli ve hızlı oyuncuları tutmakta çok zorlanıyoruz. Stoperlerin üçünün de zaafları aynı. Farklı stilde stoper yok.

-Bu maçta rakip önde basmadığı için pek zorlanmadık ama ligde yine zorlanacağız stoperler final pası atmaya çalışacaktır bu hafta.

-Bu takımda yedek yok. Pawel, Alanzinho ve Sapara oyuna girecek en fazla sezon boyunca. Colman yerlerde sürünse de yine o oynayacak çünkü alternatifi yok mesela.

Bu maçta çok sanşsızdık, beceriksizdik. 3-0'a hiç takılmıyorum ama sorunların düzeleceğine de pek inanmıyorum. 250.defa söylüyorum ama ben Urfa'da fb ile mücadele eden o agresif takımı istiyorum. Oyuncular değişti falan ama istiyorum işte.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• defansı sağlam tutup kontra atakla gol aramamız gereken maçta tuzağa düştük.taktik hatası olduğunu düşünüyorum.takım inter maçında olduğu gibi kapanmalıydı o zaman maçı alırdık diye düşünüyorum.
          haramilerin saltanatını yıkacağız.bekle bizi istanbul.

Yorum

• İlk olarak jacek cyzıo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            defansı sağlam tutup kontra atakla gol aramamız gereken maçta tuzağa düştük.taktik hatası olduğunu düşünüyorum.takım inter maçında olduğu gibi kapanmalıydı o zaman maçı alırdık diye düşünüyorum.
            Belki saçma gelebilir ama bu olayın baş sorumlusu medyadır...Maçtan 1 gün önce hangi kanalı açsam yok Trabzon 1.5 pozisyonda 4 puan aldı, böyle oynamamalı, daha atak oynamalı falanda, filanda...

Yoksa Şenol Hocam takımı böyle oynatmazdı...

Yorum

• İlk yarı çok güzel pas yaptık son zamanlarda ki tutuk oyununla birlikte karanlık gözükün ufukta güneş açtı.
              Takımda herkesten çok Burak YILMAZ 'a kızıyorum görmiycektin arkadaş o kırmızı kartı almıycaktın bu cezayı sen!!!
              HAMİ_41

Yorum

• Doumbia ve Love bizde olsaydı maçın skoru 0-5 olurdu özetse işte özet.
                Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Doumbia ve Love bizde olsaydı maçın skoru 0-5 olurdu özetse işte özet.
                  Dogrudur ama bu oyuncularin ne kadar etkili olduklari bilindigi halde neden onlara önlem alamadik?

2.devre neden bu oyuncularin ekmegine yag süren bir futbol oynadik?
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dogrudur ama bu oyuncularin ne kadar etkili olduklari bilindigi halde neden onlara önlem alamadik?

İki maçın aksine galip gelmek için oynadık.İnter defansa gömülerek 3 puan aldı biz önde bastık 3 yedik.
                    Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Abi nasıl durduracaksın doumbiayı kapalı defansa verkac falan bı sekıl atıyo ,açık defansa zaten acımıyor...Müthiş futbolcu..
                      Hem 2 stoperımızde agır..Zaten genel olara stoperler forvetlerden agır olur ama bizim stoperlerle onların forvetlerı mukayese edılemez...
                      3. golde doumbia giray kalınca direk 3-0 dedık zaten...

Yorum

• Cok kacirdik yapacak bisi yok...

2.macta yeneriz insallah..
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Feneri tüm avrupa maçlarında kalbımden gelerek destekledim.arma Türk arması olunca takım farketmez.böyle kansızları görünce ne kadar büyük takım olduğumuz perçınleşıyor.
                          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Bi Fenerli arkadasimin düsüncesi:

benim demem su.. 3-5 capulcu yapti diye.. hepsi böyle böyle demeyin.. kendini bilmezler hangi takimi tuttuklarini nerden bilsinler.. bugün fener formasi giyinip cska destekler.. ayni herifler yarin galata formasini giyip besiktasin yahudi rakibinin atkilarini sallarlar bunlar iste öyle herifler..

Milli Takımım TRABZONSPOR
                            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Alanzinho 0-0 da o golü atsa maç çok farklı olurdu. Forvetsizliğin sıkıntısını yaşadık. Şenol hoca 2. yarı çok risk aldı ama forvet olmayınca yapacak şey yok sadece ortada dönüp durduk. Aldığımız risklerden dolayı da kalemizde çok pozisyon verdik. Şu ana kadar oynadığımız en kolay maçta fark yedik ama 2. yarı oyun kontrolden çıktı gerçekten de.

Yorum

• Adamlar kontra atak işinde uzman.Gereğini yaptılar.Yine de mücadelen için teşekkürler Trabzonspor.

(UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X