Moskova tribünündeki ahlaksızlar nereli bilmiyorum, ama şunu biliyorum. Slav orduları 1912 de istanbul kapılarını dayanıp milletin ırzına geçerken Trabzon'dan yola çıkan 503 kişilik gönüllü alayı İstanbul'un imdadına koşarak namus ve memleket için şehit düşmüşlerdi. Moskova'daki fenerlilerin o günlerin slav ordusından "artan" alçaklar olmadığını kim söyleyebilir??
diye yazmış bir yazar..
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Bu olay neden büyütülüyor? Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi oynarken hangimiz Fenerbahçe'yi tuttuk?
Adamların yıkılmaz denilen tüm kalelerini yıktık. Üstelik biz yıktık. Ezeli rakipleri Beşiktaş ya da Galatasaray değil, Karadeniz'in 250 bin nüfuslu kentinin takımı yıktı. Bizden nefret etmelerindeki anormallik nerde?
Tamam, bize olan nefretlerinden Rusya'ya gidip CSKA'yı desteklemeleri biraz aşırıya kaçmış ama biz de Avrupa'da onların yenilmesini istemedik mi vaktinde?
Bu olay neden büyütülüyor? Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi oynarken hangimiz Fenerbahçe'yi tuttuk?
Adamların yıkılmaz denilen tüm kalelerini yıktık. Üstelik biz yıktık. Ezeli rakipleri Beşiktaş ya da Galatasaray değil, Karadeniz'in 250 bin nüfuslu kentinin takımı yıktı. Bizden nefret etmelerindeki anormallik nerde?
Tamam, bize olan nefretlerinden Rusya'ya gidip CSKA'yı desteklemeleri biraz aşırıya kaçmış ama biz de Avrupa'da onların yenilmesini istemedik mi vaktinde?
hiç bir türk takımının yenilmesini istemem haçlılara karşı
Sabır + Sabır + Sabır = 8,9,10,... İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
valla istemedik, zamanında cska ya gol attıklarında yerimden zıplamıştım, ama artık iş değişti öle yerimden falan zıplamam ama utancımdan bu öküzler gibide ifşa etmem
ben tutmadım ama raki,bi de tutmadım bana ne ne b... yerse yesin dedim üstümwe forma giyip te rakip tribünde alkışlamadım da alkışlayan TRABZONSPORLU da görmedim bizden hoşlanmalarını da istemiyorum nefretlerinde ilk sırada olmak hoşuma da gidiyor hababam sınıfı varken de bizden nefret ediyorlardı burada da sıkıntım yok
TEK SIKINTIM VAR DÜŞMANA DÜŞMAN GİBİ DAVRANACAKSIN savaş alanında gibi olacaksın sahaya çıktığında yapılanları unutmayacaksın o hırslıysa sen ondan 2 kat daha hırslı olacaksın fener maçına çıktığında acaba yenecekmiyiz diye düşünmeyeceksin kaç fark atarız diye düşünüp buna göre kadro kuracaksın asla unutmayacaksın unutturmayacaksın yoksa hiiiiç te umrumda değil ezik beni sevmiş sevmemiş it ulur kervan yürür
UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
burada suçlu arıyorsak türübüne değil başka tarafa bakalım en başta suçlu tff sonra taraftarlar arasında nefret tohumları eken futbol takımlarımızın yöneticileri gerginlik olacakki bir lisanslı ürün fazla satsınlar bunların bildikleri başka bir yöntem yok kapalı kapılar arkasındada kıvrım kıvrım kıvıracak yapman etmen imzalamam diyecek bizleri kandıracak
Oraya giden fenev taraftarı suçlu hain v.s. ama benimle kocaeliden kalkıpta LİLL maçına gelen fenevli kardeşimin sucune.
Kaldıki suçlu 24 bin küsür kişilik stadı dolduramayan bizleriz tam tersi bir durum olsaydı eminimki bizim içimizden de rakip takımı destekliyenler cıkacaktı. bu gerceği kimse göz ardı etmesi.
Tuttuğu takım için yolları kesen bildiri yayınlayan basın açıklaması yapan taraftar gurupları yaşamış olduğumuz hangi terör olayından sonra basın açıklaması yaptı ben bilmiyorum bilen varsa yazsın bir zahmet
BMN forum yönetiçilerinden beklentim terörle yaşadığımız acıyla alakalı cok sert bir bildiri yazılması ve bu bildiriyi başta üç istanbul takımının taraftar grupları tarafından desteklenmesi için ne gerekiyorsa yapmalarıdır.
Biz ayıran değil kavgacı değil yapıcı olalın o zaman herkes hatasını anlar . kimin ne düşündüğü ne dediği önenli değil. önemli olan hatayapmaktan kormak değil yaptığın hatalarla yaşamasını bilmektedir.bizler elimizi uzatalım bırakın elimiz havada kalsın.
En son berke_arda tarafından düzenlendi; 19.10.2011, 17:12.
DİKKAT!!
Sözünü ( tart ) mayan;
cevabımdan incinmesin!!!
Yorum