İlk olarak arahna tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
orda hatali olan serkandiİlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestoperler şunu düşünemiyor
sola gitse kaleye olan açısını daraltacak
belli ki adam feyk atıyor , hadi diyelim en kötü sola kırmadın beli, adam sola gitse ne yapacak ki
kaleye olan açısını daraltıyor
iyi stoperler genelde bu tarz pozisyonda rakibe çok yaklaşmadan belini bükmüyor.
giray dikkat etmeli.
son iki gole dikkat edin
kademe yok bek yok
tek sucu giraya bulmayin
giray iyiydi
cogu macta iyiceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali
bir veli : tomorhoca.com
Yorum
-
stoper,Stoper,STOPER...
Bu takıma stoper al(a)mayanlar yüzünden bu sonuca ulaştık..
Adrian ve Burak Yılmaz bu takımın herşeyi olmuşlar..Adrianı kitleyemediler ama Burak yoktu..
2.Cska maçı daha farklı olacak açık oynayacaklarını düşünmüyorum
Colman çok laubali oynadı..hakkı yok..
bir daha yenilirsek bu iş biter..
kalan maçlardan 5 puan almalıyız ki çok zor..
Lille ve İntere mağlup oluruz..
Çekirge 1 sıçradı 2 sıçradı..
Bu iş bitti gibi..ölümüne trabzon !
Yorum
-
defans : glowacki
orta saha : serkan , alanzinho
orvet : pawel
bu 4 ü takımı her maç eksik oynatıyor... ilk gol tam bir rezalet@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
relax beyler relax...
Trabzonspor cok iyi futbol oynadi... tabiiki bazen hatalar oldu... ama yetmedi... moskova kaleye 3 kere geldi 3 de gol oldu... bunun defansinda hatasi var misal 2. golde tolganin hatasi var... cikip alabilirdi o topu... ama canlari sagolsun... iyi oynadik kötü sonuc aldik... illa yenmek diye bisey yok maalesef... ben inaniyorum avni akerdeki maci alacaz bunlardan.. haa belki 3:0 lik bi sonuc olmaya bilir ama yinede alacaz...
gelelim futbolculara... alanzinho vasatti.. artik ikinci yarilarda giren bi oyuncu oldugunu herkes bilmeli...
bu is halille olmicak... o neydi ya.. kale bos kardesim sen sut mu cektin orda veya ne yapmaya calistin ya ?
ilk yaridan itibaren pawel oynasaydi belki farkli olabilirdi hersey... tamam oda sahada ikinci yarida hic yoktu... sakat oyuncularimiz maalesef cok...
burak cok arandi... henrique de eksikti... eger henrique olsaydi ilerde top tutabilecek birisi olurdu... top yürütemedik... zokorayi ve adriana laf yok... adamlar döktürdü gercekten...
dedigim gibi ilerdeki maclara bakacaz... benim sinir oldugum konu su lanet olasi fenerlileri sevbindirdik ya... yaniyorumda ona yaniyorum....İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN
Yorum
-
Of oooooooooooooooooofffffffffffffffffffffff.İlk olarak yanbeyi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

atatürk çnakkalede kazanan gazileri ve şehit yetimlerini islamcı diye astırmışsa bende şenol hocayı şampiyonlukdan sonra astırırım o da şampiyonluğun gazisi ve trabzonsporda şampiyonlar ligi devrimine ve trabzonsporun geçmişine ters hareket ederek evinde kazanamıyor...şenolu da asalım..........anladın sen demek istediklermi.örneğim siyasi değildir kayda değer tarihden ve kazanılan savaşlardan ders almakdır
Allah'ını seven üzerime toprak atsın...TRABZONSPOR
Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''
Yorum
-
siyasete girmiyeceğim 3000 kişi dar ağacında sallanmış ve bunlar çanakkale gazisi ve de şehit yetimleri..konumuz trabzon saptırmayın atatürk sadece ders alınması gereken koca bir örnek sen nere çekersen çek.İlk olarak gtem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleal işte bursalı yetmiyor bir de Atatürk'e hakaret edenler basmış forumu... yazıklar olsun size....
Yorum
-
Giray lütfen topu oyuna sokmaya da çok çalış. Zira sene başından beri attığın uzun toplar istisnasız rakipte..İlk olarak FANATIK61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDuran toplari daha iyi calismamiz lazim. Giray daha cok calis lütfen bugün 2 kafa gölü atabilirdin.Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!
Yorum
-
ayagiyla müdahale ettiginde fena degil ama çok tedirgin, köse vurusu hediye etti rakibe, kafayla da müdahalede bulunmasa daha iyi hep rakibe mis gibi paslar veriyo..... ikinci yari savunma orta sahaya geldi, Senol hoca uyarsaydi o kadar kalmazlardi, ama yok kala kala golü yediler sonunda bizimkiler....İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegiray bence cokiyi isler yapti
cogu tehlikeli topu cikardi
bugun orta sahamiz cok adam kacirdi
ilk yari 4-5-1 oynadik dengeliydi mac
2. yari serkan colman adrian halil ilerde kaldi
zokora bile bi ara ilerde takildi kaldi
sonra colmani ve zokorayi geri cekti hoca ama gec kaldi
oyncular geri cekilen takimin ustune dengesiz gittiler
hocanin hatasi da olmayabilir
ama alanzinho ve adrian ile ilk yariya baslamalari da hataydi
serkan savunmaya almak da hataydi
marek iyiydi yerini kaybetmedi
hoca serkanin cikislarini begeniyor demekki
cikinca celutska gibi cikmali bekTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Şenol trabzonspordan aldıklarını versin yeter..........trabzona ne verdiİlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu mesajın içerdiği anlam ne olursa olsun, hitap şekli "Şenol" olamaz ! Dikkatinize...

Yorum
-
Armağan nefessiz bıraktın, ölür ulaİlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestoper,Stoper,STOPER...
Bu takıma stoper al(a)mayanlar yüzünden bu sonuca ulaştık..
Adrian ve Burak Yılmaz bu takımın herşeyi olmuşlar..Adrianı kitleyemediler ama Burak yoktu..
2.Cska maçı daha farklı olacak açık oynayacaklarını düşünmüyorum
Colman çok laubali oynadı..hakkı yok..
bir daha yenilirsek bu iş biter..
kalan maçlardan 5 puan almalıyız ki çok zor..
Lille ve İntere mağlup oluruz..
Çekirge 1 sıçradı 2 sıçradı..
Bu iş bitti gibi..
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
aynen katılyorum maç boyu bunlara sövdüm ALLAH af etsin beniİlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledefans : glowacki
orta saha : serkan , alanzinho
forvet : pawel
bu 4 ü takımı her maç eksik oynatıyor... ilk gol tam bir rezalet
yazık oldu bu maça galiüp gelecegimiz bir maçdı1967 DEN BERİ TRABZONLU OLUPDA TRABZONSPORLU OLAMAYANLARIN TRABZONLULUGU DÜŞMÜŞTÜR geçmiş olsun
selçuk AYDIN
Yorum
-
sen dikkate alinacak biri degilsinİlk olarak yanbeyi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrabzon deneme tahtası ise nice hoca denendi nice yöntem denendi gene denenir....ben evinde kazanamaz ve şu fırsat tepilirsse istifa etsin diyorum bu da hakkım
muhtemelen trabzonsporlu da degilsin
gereksiz anlamsiz seyler yazarak bir sonuca ulasamazsin
sana cevpa vermem bile gereksiz aslinda
senol hoca aciktan buyuk bir ayip yapmadikca yasi akli sagligi elverdikce bu takimin hocasidir
tum maclarimizda 2. yarilar hep 1. yaridan daha iyi
bu hocanin oyunu iyi okdugu anlamina gelir
eldeki kadro yetersiz
siz verin wagner zagoev ve dombia uclusunu hocaya gostersin size kac golatildigini
yarim adam alanzinho sisko serkan golcumu orta sahami belli olmayan halil surekli hata yapan bir colmanla oynadi
yedekte kim var
aykut sapara
insaf
ama hatalarini soyleyelim gorelim o ayri kac kere yazdik hatalarini
olumlu elestri yapalimceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali
bir veli : tomorhoca.com
Yorum
-
serkan külliyen zarar bu takımaİlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleorda hatali olan serkandi
son iki gole dikkat edin
kademe yok bek yok
tek sucu giraya bulmayin
giray iyiydi
cogu macta iyi
sağ açıkta ne zaman top sürse hem yavaşlıyor, hem geri oynuyor..
takıma takoz.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum