Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    lille-inter macini dayanamadim 25nci dakdan sonra dayanamadim kapattim her iki takimda oyle oyuncular varki aklima serkan ve pawel geliyor kotu oluyorum.

BUYUK TAKIMLAR BUYUK KADRO OLUSTURUR EVET DOGRUDUR ama sozkonusu takimlarin ilk 11 cok ust duzeydir ayrica kenarda en az 3 tane daha ust duzey oyuncu vardir bole kadroya rastgele oyuncu almaka buyuk kadro olmaz yani biraz daha cesur olmak lazim klubede tayfunu degilde ereni bekleticen sercani gerekirse murat, kadroda tutuyorsan pawel 6 aydir uyudugu yerde sans vereceksin falan filan ...

konustugumun pek onemi yok cunki pek az kisi realist bakiyor ve burda realist bakanlar kotu oluyor...

basarilar trabzonum.....
    Büyük takımın yıldızını satma lüksü yok. Şimdi de Burak ve Tolga'yla ilgili spekülasyonlar çıkıyor.

Bizim bu maça çıkan kadromuz şöyle olmalıydı.

Tolga
    Celustka Egemen Serdar Cech
    Zokora Selçuk
    Burak Adrian Olcan
    Doumbia
    Yedek: Onur, Giray, Alper, Colman, Halil, Cenk, Volkan
    Ben gruptan çıkacağımıza inanıyorum. Ama sürekli başarı için ara transferde yönetime büyük görev düşüyor. Herşeyin başı kaliteli ve uyumlu kadro.

Yorum

• Geride kalan maclarda akilli oynamamiz sart, bugunku gibi oynarsak hangi saha, hangi rakip olsun farketmez, sampiyonlar liginde adami yamulturlar boyle. Stoperlerle birden o kadar yogun sekilde neden gol aradik halen anlamiyorum... Ilk iki mactaki gibi haddimizi bilerek oynamamiz sart... Ayrica Serkan ortasahada en azindan bizim formayla birkez daha oynamasin lutfen. Adam yerli ama futbola yabanci oluyor resmen...

Yorum

• bence biz bugün diger maclardaki gibi oynamadık cska biz gibi oynadı macı ortasaha mücadelesi şekline çevirmemiz gerekiyor şimdi bundan önceki 2 macı hatırlayalım bknz:
        inter macı interin formsuz oluşundan ve 5 6 pozisyonda tolga nın mükemmel kurtarışları ve ayagımaza gelen ilk fırsatı değerlendirerek gol bulduk yani bekledik terazide dengeyi ayarlamaya calıstık
        lille macı lille ilk yarı bir ara pas cech in topa müdahale edemeyişi ile sow un ayagından bir gol kazandı sadece bu öyle bizi ezdikleri falan yok orada cok mücadeleci bir maç çıkartmıştık
        cska macı atak oynadık adamlar hızlı adamları ile sonuca gitti yani bizim oyuncular sahada yenebilecekleri düşünerek fazla cıktılar ileri nitekim yetenekli ayakları ile skor ürettiler
        avni aker deki macta bence 10 kişi müdafa yapıp burak a oynamalıyız burak onların defansını illa ki deşer hem ağır oyuncular rus takımının stoperleri böyle bir maç çıkartırsak cska eli boş döner ama burada yenildik diye avni akerde kesin kazanmamız gereken bir maç havası ile cıkarsak hava alırız gibi geliyor adamlar ilerideki oyuncuları ile cok hızlı işi bitiriyor ama avni akerde yenecegimze eminim burakın dönüşü fena olacak maça tutuk başlar biraz ama burak yazar yine burada seviniyor olurz son söz olarak lige dönelim umarım zorlu bursa macını kayıpsız geceriz 1 0 olsn bizim olsn
        ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
        NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• Inter aldı maçı ama hiç haketmedi doğrusu al Julio Cesar'ı kaleden farka giderdi maç... Bizim maça kadar sakat, ceza vs. bişi olsa bari
          whisper

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Geride kalan maclarda akilli oynamamiz sart, bugunku gibi oynarsak hangi saha, hangi rakip olsun farketmez, sampiyonlar liginde adami yamulturlar boyle. Stoperlerle birden o kadar yogun sekilde neden gol aradik halen anlamiyorum... Ilk iki mactaki gibi haddimizi bilerek oynamamiz sart... Ayrica Serkan ortasahada en azindan bizim formayla birkez daha oynamasin lutfen. Adam yerli ama futbola yabanci oluyor resmen...
            ikinci yari Goray Glowacki orta sahadaydi, rezalet
            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Maç bitti.
              Lille 0 - 1 İnter
              Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• inter kazandı guzel oldu

Yorum

• İlk olarak oeince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Büyük takımın yıldızını satma lüksü yok. Şimdi de Burak ve Tolga'yla ilgili spekülasyonlar çıkıyor.

Bizim bu maça çıkan kadromuz şöyle olmalıydı.

Tolga
                  Celustka Egemen Serdar Cech
                  Zokora Selçuk
                  Burak Adrian Olcan
                  Doumbia
                  Yedek: Onur, Giray, Alper, Colman, Halil, Cenk, Volkan
                  Ben gruptan çıkacağımıza inanıyorum. Ama sürekli başarı için ara transferde yönetime büyük görev düşüyor. Herşeyin başı kaliteli ve uyumlu kadro.
                  abi doumbia bizim gündemimize mi geldi ya hani onun yerine daha radarımıza takılmış jelavic falan yazsaydın tam santrafor o da ama doumbia fena degil bu kadro olsaydı of of of olurdu Türkiye yi karadenizden etkisi altına alan bir fırtına tutardı
                  ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                  NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• takım halinde kötüydük. şimdi cska yı içerde yenmemiz lazım. inter de lille i içerde dışarda yenerse en kötü 3. oluruz...
                    https://twitter.com/ynsdnsmz

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ikinci yari Goray Glowacki orta sahadaydi, rezalet
                      Rezalet ki ne rezalet. Cok kotuyduk hakketen. Asil anlamadigim burda iyi oynadigimizi soyleyenler cogunlukta. 3 yedik, 3 tane daha da yiyebilirdik...

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi
                        Bursalilar neden gelmisler dalga gecmeye mi? Gecen sene onlar da sampiyonlar ligindeydiler di mi, sahi 1 gol atip 1 puan mi alabilmislerdi Komik seyler, hadi coplugunuze seftali kurtlari sizi...
                        Valencia deplasmanları vardı sanırım. Kaç kaç bitmişti ya hatırlayamadım

Bu arada 3 maçta 2 gol atıp 4 gol yedik ve 4 puan topladık.. Bursa'nın şu Valencia deplasman maçını yazsın biri
                        Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hayır Inter ile oynuyoruz..
                          İnter ile son maçımızı oynayacağız. Şampiyonlar liginde ikinci maçlar ilk maçların tersi sıra oynanıyor diye biliyorum.

Yorum

• İlk olarak fikriliman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Millet rusyadan ne gönderiyor, sen ne gönderiyosun Üzüntü burdada var votka motka bişeyler yolla sen

Gece gece patlattım kahkahayı.
                            T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Lille kotu, deplasmanda su heriflere yenilmezsek en azindan 3. oluruz gibime geliyor. Lille ne Rusyadan, ne de Italya'dan puan cikarabilir... CSKA'yi burda yenersek Lille'ye yenilme sansimiz bile olacaktir...
                              Ilk ikiye girip sonraki turda hemen elenmek mi yoksa UEFA kupasina kalip belki 1-2 tur gecmek mi daha iyi olur takim icin bilemedim.

Yorum

• bundan sonra yapılacak tek şey ...evinde kazanamazsa şenol güneş istifa etsin...............

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X