Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    3. olalım o da yeter, sonuncu olup şu b.ktan lige dönmeyelim avrupanın tadını çıkaralım geleceğimiz içinde önemli seri başı olma durumu felan, biraz daha kalmak lazım avrupada.
    Katiliyorum. Belkide 3. olmak daha hayirli olacak. Uefada iyi yerlere gelebiliriz bence.
    HY67...

Yorum

• İlk olarak Legolas77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      biz 5.hafta lille ile oynuyoruz
      Hayır Inter ile oynuyoruz..
      ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• bence bu akşam şampiyonlar ligindeki en iyi oyunumuzun oynadık burak olsaydı farklı kazanacağımız bi maçtı bu maçta tek aksayan serkan ve colmandı içerdeki maçta bunları ayıklarız biz merak etmeyin

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Boşa saldırmak gerçekten çok saçma. Dün Mersin yaptı bunu, önde yetenekli adamı yoktu bütün maçı rakip yarı alanda oynadılar ama bizim bugün yaptığımız gibi boşa saldırdılar. Uçta yetenekli, adam eksiltebilen süratli bir forvetimiz olsaydı her şey çok daha farklı olurdu.
          evet, ikinci yarı bizi üzerlerine çekmek istediler. adrian risk yaratıyordu onu da üç adamla kilitlediler. biz rakip yarıalana iyice yerleşince uzun toplarla cezayı kestiler. şenol hoca bunu yemezdi ama giren çıkanı aratınca adam da ne yapsın?

ne yapsınnn. mesela serkanı oyunda tutmak uğruna cech'i kenara çekip savunma düzenini bozma huyundan vazgeçebilir

Yorum

• İlk olarak Legolas77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            biz 5.hafta lille ile oynuyoruz

kaynak pek sevmediğim bi yer olsada doğru sanırım.

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Pawel hamlesini gereksiz buldum,hem Halil'in etkinliği azaldı hem de oyuna hiç katkısı olmadı.

Cech'in çıkmasıyla da savunmanın dengesi bozuldu ve goller geldi,

Servet'e gülüyorduk aynı çalımı Giray yedi!

Neyse 2-0 a kadar takım iyi oynadı,önemli olan ders çıkarmak A.Aker'de CSKA'yı yeneceğimizi düşünüyorum.

Üşütmeyin uşaklar oralarda ayağınıza sağlık.
              İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Takimdaki herkese helal olsun. Trabzona gömeriz bunlari. Hakiki cimde bide izlesinler bizi.

Serkani sivil hayatta görmem insallah!!!
              İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Iyi oynadik fakat sanssizdik.

Tesekkurler Senol hoca ve butun futbolcular...

Not: Avni Aker'de Cska'yi yeneriz
              İlk olarak BDiler61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sezonun en iyi futbolunu oynadık ama basit hatalar sonucu 3 gol yedik moral bozmaya gerek yok cska yı trabzonda yenebiliriz.
              İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Avni Aker'de yenersek bunları kaybettiğimiz bişey yok en kötü 3. olur Avrupa ligine kalırız..
              İlk olarak bsimsek1984 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yahu oynadığımız maçlar arasında en iyisi buydu, farklı yenildik. Hay ben böyle işin...

Bu arada Adrian bugün çok iyiydi, Halil ve Pawel biraz ayak uydurabilseydi ona sonuç farklı olabilirdi...

Neyse sağlık olsun, 2 hafta sonra artık Burak da aramızda olacak...
              İlk olarak İlker Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İlk 2 maça göre çok daha iyi bir oyun sergiledik..Tek farkı önceki maçlarda pozisyon bulduğumuzda atıyorduk bu maçta ise bir türlü topu kaleye sokamadık..Canları sağolsun Burak'ın gelişi ile Trabzon'da deviririz İnşAllah..

Eleştiren hakeret edenlerde biraz daha sağduyulu davransın..Mağlubiyet futbolda var ve bugünde bizim başımıza geldi..Bu takım İnter'i deplasmanda yendi,Lille ile berabere kaldıysa CSKA'yı da Trabzon'da sahaya gömecektir..Daha sakin,anlayışlı..
              İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu Cska'yı Trabzon'da her türlü yeneriz tamamen golcü eksiklğimizden yenildik, bu tür takımlara karşı geriye düşersen diğer golleri yemen işten değil.
              İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              serkan ve adrian bu formunu devam ettirirse ; zokora-colman öze dönüş yaparsa burak ile beraber bu cska'yı avni akerde rahat yeneriz...
              İlk olarak Ali Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              iyi oynadık, burada gömeriz sorun değil...

yalnız artık söylemeden geçemeyeceğim, Şeon Hoca özellikle önemli maçlarda, "maç içinde" defans oyuncularının yerleriyle oynamamalı...Bunu ne zaman yapsa gol yiyoruz...Cech -Sapara değişikliği skandaldı...Değişiklik olur olmaz 2 gol yedik...

herkesin iyimserligine saygi duyuyorum hatta insallah haksiz cikarim diyorum.

lille-inter macini dayanamadim 25nci dakdan sonra dayanamadim kapattim her iki takimda oyle oyuncular varki aklima serkan ve pawel geliyor kotu oluyorum.

ikinci maclar bittiginde dedimki 2.cilik sansimiz dogdu herkes bana kizdi.
              simdi diyorumki 3. culuk sansimiz azda olsa var.

daha 3 mac olabilir ama diger takimlar icinde bu gecerli ve en onemli nokta grubun en zayif kadrosu bizde bu bir realite ister kabul ederiz ister etmeyiz
              30 tane oyuncu olmasi birsey ifade etmiyor bunlardan 5 tanesi kafadan en kotu zamanda bile oynamiyor zati ,cok basit bir soru
              su eren saparadan veya pawelden daha kotu oynabilirmiydi?
              lutfen kendimiz kandirmayalim hayal kirikligi buyuk oluyor boyle birbirimize giriyoruz sonra bence bizim en buyuk sorunumuz biraz daha realist bakmak lazim.

bence baskan tamamen kendini kandiriyor bunu kotu niyetinden falan yapmiyor oda realist degil Senol Hocamiz ise fazla realist belkide ,tam anlayamadik kendisini...

BUYUK TAKIMLAR BUYUK KADRO OLUSTURUR EVET DOGRUDUR ama sozkonusu takimlarin ilk 11 cok ust duzeydir ayrica kenarda en az 3 tane daha ust duzey oyuncu vardir bole kadroya rastgele oyuncu almaka buyuk kadro olmaz yani biraz daha cesur olmak lazim klubede tayfunu degilde ereni bekleticen sercani gerekirse murat, kadroda tutuyorsan pawel 6 aydir uyudugu yerde sans vereceksin falan filan ...

konustugumun pek onemi yok cunki pek az kisi realist bakiyor ve burda realist bakanlar kotu oluyor...

basarilar trabzonum.....
              sakin olun...

Yorum

• Ne olur bir forvet alalım ya başkan Allah için adam eksiltebilen forvetimiz neden olmadı hiç. Adamların forvetlerini ağzım açık izledim hem sürat hem yetenek hem vuruş her şey var adamlarda. Adam eksiltemeyen forvet mi olur Allah aşkına forvet dediğin adam geçer pozisyon yaratır yoktan var eder. Pawel efendi yan gelip yatıyor oyuna girdikten sonra bir kişi eksik oynattı bizi 45 dakika.
                7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Colman'ı beğen(dim)medim, orta sahada çok top kaybediyor ve kaybettiği toplar çok tehlikeli olarak kalemize geliyor.
                  Colman bu top kaybetme olayına bir çözüm bulup, TS'un orta sahasında sorumluluğu almalıdır. Bu yetenek kendisinde var fakat hiç böyle bir niyeti yok gibi.
                  TFF'nin ortasahasına 2010-2011 Kupasını alıp TRABZONSPOR bayrağını dikeceğiz. İnşeallah.

Yorum

• devre arası brozek biraderlere ve alanzinhoya inşallah yol verirler

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hayır Inter ile oynuyoruz..
                      evet fikstürde öyle görünüyor, niye? sondan başa gelmiyor mu ikinci maçlar?

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu kadar boş oyuncular olamaz ya. Pawel özellikle adam giriyor oyuna ofsaytta koşmadan bekliyor bütün maç bende oynarım öyle forveti arkadaş insan bir stoperi kovalar boş koşu falan yapar. Ne sürat var ne yaratıcılık ne adam eksiltme ne işe yarar bu adam.
                        Mehmet Ali Yılmaz ne demişti campelll için gol makinesi diye aldık çamaşır makinesii çıktıı... buuu Brozeklere nasıll bişe bulacazz ?
                        _Fan_ts_

Yorum

• hüzün ki en çok yakışandır bize...iyi geceler asil sevdanın insanları...
                          paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• İnter'e içerideki maçta yeniliriz demiştim. Lafımı geri alıyorum... Bu İnter'i yenmeyeni falakaya yatırırlar !
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• bu akşamki işler hiç hoşuma gitmedi...

Yorum

• rusyadan üzüntülerımi gönderiyorum.
                                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X