Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu kadronun bu hale gelmesinde yönetim en büyük suçludur şenol hocayı Allah başımızdan eksik etmesin isteyen gitsin barcelonayı tutsun
    Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Mantalite olarak sampiyonlar ligine alisamayacak bir taraftar kitlesi var, renklerinden oturu Karabuk'e kaybettigimizi saniyorlardir muhtemelen...

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şikecilerin ayak oyunları olmasaydı şu anda türkiyenin en iyi kadrosuna sahiptik.
        Evet, % 100 katılıyorum. Aziz Yıldırım giderayak Trabzonsporun pimini çekti...
        Hacıosmanoğlu İSTİFA!!!

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Simdi Lille mi kazansin Inter mi?
          inter kazansın grubun favorisi o puanları o tolasın böylece biz az puanla çıkarız.aksi olursa 8 puanla bile 4.olabiliriz
          YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Henrique+Vittek+Pawel+Halil+Murat Tosun=Burak Yılmaz

Burak'tan başka forvetimiz yok kırk kere söyledik hatalı yönetim mi Şenol Güneş mi?
            Şenol hoca başka kim olacak, aldırtsana almassan istifamı koyarım desene...

Yorum

• Colmani bir tek benmi begendim? ( Gayet ciddiyim)
              Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
              Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• Sorun yenilmek degil! Sorun adam gibi top oynamamak!!!

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ADRİAN Sana helal olsun. Adamımsın. Aferin sana aferin.
                  Onun gücü karanlığı yırtacak! Çok iyiydi. Beni yanıltmıyor.
                  Beni de yanıltmıyor. İlk geldiği günden bugüne kadar çok güvendim ona. Takımın en iyi oynayan topçusuydu bugün. AFERİN !

Manchester City
                  Onur Recep KIVRAK

Yorum

• Önümüzdeki 5 Yılda Çok Büyük Başarılara Sahip Olacak Trabzonspor'un Temelleri Bu Sene Atılıyor. Tarihe Tanıklık Ediyorsunuz.

Sadece Destek Verin. Herşey Bir Anda Olmuyor. Alırız Devre Arası Serkan,Alanzinho Yerine İki İyi Adam. Seneye de Diğer Eksikleri Gideririz. Yavaş Yavaş.

Sabırsızlık Kanımızda Var.

Yorum

• Alternatifleri olan bir takım kurulamadı ne yazıkki, Colman ve Zokora'yı yedekleyecek oyuncumuz da yok bu nedenle ne kadar kötü oynasalarda devam edecekler. Alternatif demişken Forvette değil alternatif Burak'la birlikte oynayacak oyuncumuz bile yok Dumbia ve Wagner love'u görünce Pawel'e topçu diyemiyorum ne yazıkki hjiç bir katkısı yok takıma. Kimsenin tartışmayacağı bir forvet alınmalıydı, hala alınmalı gerekirse maliyeti 10 M eur olmalı.

Yorum

• İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hayal aleminde yaşayanlar var adrian çok iyi oynamış.ulan adam 10 numara yürüyerek ve sadece maçı seyrederek top oynuyor be.allahtan korkun yahu.
                        Senin gibi düşünen 3 kişi daha bulsana...
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• Maalesef kendi gerçeğimizin dışına çıkınca arkadaki defolarımız ortaya çıktı.

Şenol Hoca'nın sınırlı hamle şansı vardı. Kullanmaya çalıştı ama tutmadı. Bizim işimiz onun işini sorgulamak değil, her koşulda, sevabıyla günahıyla arkasında olmak.

Bugün Lille de yenerse grup iyice karışacak. Başladığımız noktaya döneceğiz.
                          "Ekmeğe gösterdiği hürmet, kendi savaşına duyduğu saygıdan kaynaklanıyordu."

Düzeltemediğine (d)üzülme... O düzelmez, sen bozulma...

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aramızda, Rus güdümlü Fenerbahçelilerin ekmeğine yağ sürenler var. Ayıptır !!!! Kötü oynarken kazandık laf ettiniz, iyi oynadık kaybettik yine laf ediyorsunuz...

Kötü oynayip kazanmayi her zaman tercih ederim. Lille macindaki kötü oyunu kim hatirliyor? Hic kimse ama alinan 1 puani cok iyi hatirliyorum.
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Şu maymunların fotoğraflarını koyup durmayın şuraya
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Trabzondaki maci alacagiz insallah. Senol hocaya kizanlar basta yönetime sorsun neden bu takima stoper almadilar alamadilar. Glo musta giray yedek olabilir ama sampiypon liginde oyniyan bir takimda stoperlik yapamazlar. En büyük suc yönetimde yillarca hep böyle yaptilar
                                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X