Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence artık takımdaki oyuncular birbirini daha iyi tanımaya başladı.

Özellikle ofansif anlamda etkinliklerimiz çok arttı

Burak ve henruqie döndüğünde takımı düşünemiyorum
    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bana söyleyin hanginiz takımın genel anlamda oyun taktiğinden memnun.ben cevap vereyim kimse memnun değil. o yüzden şenol hocayı artık istemiyorum..
      - Şenol Hoca bu takıma hayatını adadı , sen ne yaptın peki , yani boş boş eleştirmekten başka...
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• bu arada cechin hakikaten caleden ekstra ne gibi bir özelliği var çok merak ettim.
        Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• gelecek 2 karsilasmada 4puan diyoruz yine ^^ yahu birakin hesaplari yine tersi çikacak
          yalniz ben bu aksam takimi elestirmeme ragmen bir dahaki karsilasmadan beraberlik ile çikarsak bile bence atlariz turu, neden ? Inter bir kere bu aksam ve 2hafta sonra +6puan yapacak, sonrasinda ise inter'i yenecegiz, puanlar int9 Ts 8 cska da lille ile berabere kalarak 6p yapar, lille ise 3, son hafta yenilsek bile int en kötü berabere kalsa 10yapar biz 8 cska 7 lille 6, veya int12 TS8 lille 6 cska 6
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Şikecilerin ayak oyunları olmasaydı şu anda türkiyenin en iyi kadrosuna sahiptik.
            İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
            Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

bana söyleyin genel anlamda takımın taktiğinden memnun olan var mı? ben söyleyeyim kimse memnun değil .o halde şenol hoca gitmeli isterse şampiyonlar liği kupasını alsın.yeter artık bu kadar aptal top oynatılmaz.
              bende senin gibi Trabzonspor'lu istemiyorum..
              Gurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...

Yorum

• Aramızda, Rus güdümlü Fenerbahçelilerin ekmeğine yağ sürenler var. Ayıptır !!!! Kötü oynarken kazandık laf ettiniz, iyi oynadık kaybettik yine laf ediyorsunuz...
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• Şenol hoca kadar başınıza taş düşer inşallah. İnsan utanır. 3 maçta 4 puan alınmış,İnter yenilmiş siz neler yazıyorsunuz.Yahu bu kadar mı hazımsızsınız...
                  2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• takımı beğendim şahsen,kesinlikle bu ts deki maçı alırız bu gruptanda çıkarız,açık ve net.hiç ümitsizliğe kapılmaya gerek yok,pawel ve colman kötüydü azcık diyelim onlarda nazarlık olsun,Tebrikler Takımımıza,skor aldatmasın
                    Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                    zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Cikariz bu gruptan

Izleyin Lillie inter macini

Uzmeyin kendinizi

Yorum

• Forvet diye birsey yok ve kalenin önünde ne yapacagimizi bilmiyoruz!!! Cok acemice hareketler sanki cocuklar oynuyor aman Allahim.

Bu takim sadece Buraga bagli ise yaziklar olsun derim!

Yorum

bana söyleyin hanginiz takımın genel anlamda oyun taktiğinden memnun.ben cevap vereyim kimse memnun değil. o yüzden şenol hocayı artık istemiyorum..

Bravo diyorum, sanırım yerine de Mourinho'yu istiyorsunuzdur.

Yorum

• Bu takımın neyiyle gurur duydun bu akşam ? defansıyla mı- olmayan forvetiyle mi ? gurur duyulacak olan Adrian ve Halil vardı belki... bi de mücadele eden beklerimiz, rakip kaleci kaç kere yere yattı! Adam 2. yarı zaten taktik icabı ortayı boşaltıp defans ve ortasahayı iç içe geçirdi, biz de kabak çiçeği gibi açılınca( rakip teknik direktör bizi mükemmel analiz etmiş ) adamlar kontralar buldu ve bunlardan ikisinde gol buldular. Yenilsen bile gurur duyabileceğin bir maç sonu istiyorsan CSKA-inter maçına bak, CsKA yenildi ama interi ezdi resmen, futbol da oynadı, biz ne yaptık, önünde 30 metre çapında bi boş alan varken 20 metrelik dikine geri pas atan Serkan var bu takımda... Gurur duyuyorum cidden

Yorum

• Söyle yedigimiz gollere baktimda...Macin özeti su sorularin cevabinda gizli.

- Niye Alanzinho ile basladik?

- Deplasmanda niye 3 tane kontra atak golü yedik?

..
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ADRİAN Sana helal olsun. Adamımsın. Aferin sana aferin.
                                Onun gücü karanlığı yırtacak! Çok iyiydi. Beni yanıltmıyor.
                                bence vasat oynadi bugün...bi ara pasi atamiyor..duran toplarda ortalari tehlikeli oldu..bire birde basarisizdi..bi adam bile gecemedi
                                1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X